2014 Şubat Anneleri

deli :) bendede bulantı başlayana kadar bir hafta yani olmuştuı sendeki durum.eşim mercimeğe bişey olur diye kaçıyordu ama bulantım başlayınca normale döndüm

slm cnm bnde 4+4 gunluk hamileym bnm adet gunumde b hcg 200 cikmisti sonra yaptrmadm. seninde kandilin mubarek olsun cnm
aynıyız desene:13:benim ctesi yaptırdıgımda 829 çıkmıştı
Sizin için yorucu olur ama ikisi bir arada büyümüş olur.

evet yorucu ama çok güzel olur inş ilerde
sizin genelde birinci hamilelikleriniz galiba

aynıyız desene:13:benim ctesi yaptırdıgımda 829 çıkmıştı

evet yorucu ama çok güzel olur inş ilerde
sizin genelde birinci hamilelikleriniz galiba

Evet benim ilk buna bile çok zor karar verebildim...5-6 sene çocuk düşünmem sanırım ben Bu arada ben reglim birgün geçtiğinde yaptırmıştım test 229,10 çıktı iki gün sonrasında 550 çıktı.829 çok yüksek değil gibi sanki :26::26::26:

belli olmaz bir tadinı al bakarsın durmazsın
benim tam regl günü oluyor ne ilgin oglumda 600 lerdeydi hayırlısı bakalım keseyi görürüz bu hafta inş

deli :) bendede bulantı başlayana kadar bir hafta yani olmuştuı sendeki durum.eşim mercimeğe bişey olur diye kaçıyordu ama bulantım başlayınca normale döndüm

yaa benim bulantımda var ama normale dönen bir hormonum yok:) benim eşim de bebeğe birşey olur diye korkuyor ama napcam ben böyle yaaaa:))) yarın dr'a sorcam izin verir inşallah vermezse artık yemeğime şap mı atsam:)))

belli olmaz bir tadinı al bakarsın durmazsın
benim tam regl günü oluyor ne ilgin oglumda 600 lerdeydi hayırlısı bakalım keseyi görürüz bu hafta inş

Yok almayım ben.Bunu bile düşünüyorum nasıl olcak nasıl yapıcam diye

ben ben ben:) mahmutbey yolunda oturuyorum,şirinevlere 15 dk yürüme mesafem var...ayyy heyecan yaptım bana yakın biri çıktı diye:)

Bende güneşlide oturuyorum Hangi hastaneye gidiyorsun :26::26::26:

kronik:) yakınız baya senle yaa...ben ataköy hastanesine gidiyorum,şimdiki adı echomar oldu tam ş.evler yan yolda biliyorsundur....memnunum ama çoook sıra oluyor gittiğim doktorda....sen nereye gidiyorsun??

kronik:) yakınız baya senle yaa...ben ataköy hastanesine gidiyorum,şimdiki adı echomar oldu tam ş.evler yan yolda biliyorsundur....memnunum ama çoook sıra oluyor gittiğim doktorda....sen nereye gidiyorsun??

Evet baya yakınmışız Ben daha önce genel kontrollerde medicana düzgün beye gidiyordum.Yarında ona randevu aldım sanırım onda devam ederim.Kk da çok tavsiye eden var onu.Benim görümcemde 2 kez düşük yaptı üçüncü hamileliğinde ona gitti.İlk ve ikinci hamileliğinde kanaması olmuştu doktora gittiğinde düşmeye başlamış zaten bir şey yapamayız diyip yolladılar.üçüncü hamileliğinde yine kanama başlamıştı düzgün beye gitti müdahale etti kanaması durdu ve bir kaç ayı kaldı doğuma. Memnun gayet şu an

Son düzenleme:
Kızlar bişi sorucam bilginiz varmı. Hamileliğin ilk 3 ayında tsh değerleri çok önemli ya. tsh değeri 2,5 in altında olması gerekiyormuş.
peki t3-t4 değerleri kaç olması gerekiyor biliyormusunuz ben yaptırdım ama sonuçları hafta sonu gösterebilicem yani önümüzdeki cumt. haftaya kadar sabredemiyorum yaa

ENDOKRİN
TSH..................................... 1,32 Değer aralığı 0,27 - 4,2 (bunun için doktorum gebelikte 2,5 in altında olması gerekiyor dedi. Halbuki 4,2 max. gözüküyor

Serbest T3.............................. 2,83 Değer aralığı 2,0 - 4,4
Serbest T4.............................. 1,27 Değer aralığı 0,93 - 1,70

medicana nerde?? mahmutbey yolu üzerinde bir hastane var ışıkların orda rampa aşağıda kalıyor,şimdilerde yanında bir de inşaat var,orası mı?? valla eğer memnunsan ve çoook sırası yoksa geleyim oraya.benim doktorumda çok iyi ama galiba ayrılacakmış hastaneden başka bir hastadan duydum....

herkese hayırlı akşamlar ve hayırlı kandiller bayanlar...Allah bu güzel günlerde ettiğimiz duaları kabul etsin...sağlıkla inş her birimiz bebeğimize kavuşalım..

Medicana bahçelievlerin içinde kalıyor biraz. Netten bulabilirsin.Birde e-5 üzerinde aile hastanesi var daha önceden ismi jfk idi orada serkan bey var oda çok iyi diyorlar ama orası pahalı geldi bana biraz.Gerçi ordada tahlilleri farklı yerde yaptırabiliyomuşun öyle bir iyiliği var.Kafam karışık biraz :44::44::44:

merhaba,
bence tsh normal ise gerisine takılma zaten değerlerinde normal görünüyor.
kafanı daha çok bulandırma derim ben

merhaba anne adayları berat kandiliniz mübarek olsun mahkeme-i kübrada da beraat etmek temennisiyle

kkızlar yarın ben de doktorcuğuma gidiyorum
sevgili bebeğimi görmeye
kalbini duymaya
inşallah mutlu gider
mutlu döneriz.

hapimizin kandili mübarek olsun
inşallah hepimiz sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alırız
Allahım bebeklerimizi sağ sağlıklı bizlere bağışlasın inşallah

lepiciğim allah nasip eederse bebişlerimiz aynı gün doğuyor

Selam cnm ben de seninle aynı durumdayım, euthyrox kullanıyorum. Beni de cuma günü çağırdı dr.um kalp atışı için inşallah duyarız. Dün biraz kanamam oldu çokşükür bi sıkıntı yok şimdilik ama progesteron iğne yaptırdım. Dinlen dedi doktorum..
Bugün kandil hepimiz birbirimize dua edelim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…