2014 Şubat Anneleri

evet:) ama beta yüksek yani pazartesi en az 3000 olur gözükür bence ya inş yani:)

valla canim seninle kaderlerimiz ayni bende 6 gun once evde testle ogrendim 2. silik cizgiyi gordum adetime 6 gun vardi 3 gun sonra bida yaptim gene ayni :) ayni gun kan testi yaptirdik 48 cikti 3 gun sonra 200 du 3. yaptrmadim bakalim persembeyi iple cekiyorum umarim ikimizinde kesesi gozukur bebislerimiz sagliklidir insallah

neyse kızlar ben kaçar umarım hepimiz keselerimizi,bebeklerimizi ve kalp atışları derken 9 ay sonra yavrularımızı görürüz inşallah....ben biraz ev işi yapayım ortalık berbat halde hazır eşim de evde yokken rahatça çalışayım...yarın görüşürüz artık malum bu gece ibadet gecesi yapabildiğim kadar artıkın...

kızlar dün benim çok açık turuncu renk somon rengi gibi akıntım gelmeye başlamıştı ya içim rahat olmadı gece 1 de doğumevinin aciline gittik beta 1620 çıktı pazartesi günü 249 du artmış yani doktor artış iyi dedi ama daha göremeyiz ultrasonda dedi. kese var ama içini göremiyo yani :26: her şey olabilir dedi belki dış gebeliktir dedi ama dış gebelikte değer bu kadar yükselir mi bilmiyorum ki :26:hastanede yatırmak istedi ben evde dinlenirim dedim bişey olursa gelirim dedim progesteron 100 mg verdi günde 2 tane alıyorum.. dünden beri 1 kere daha çok açık renk akıntım geldi onun dışında yok.. yarın doktora gidicem değerim 3000 i geçer demi inşallah güzel haberler alırım hep yatıyorum

evet:) ben adetten 6 gün önce öğrendim 57 çıktı 2 gün sonra 189 bi 2 gün sonrada 650 çıktı pazartesi doktora gtcm snn kese gztümü?

Bende pazartesi gidicem doktora :26::26::26: Hamile olduğumda muayene eden doktor perşembe cuma görünür sanırım ama sen pazartesi gel kesin bakarız dedi.Bakalım inşallah yarın görürüm

ben dorukta gizem yıldırıma gidiyodum canım hamile kalmadan önce kontrollerimi ona yaptırmıştım yine ona giderim sanırım zaten yarın gidicem seninki hangi hastanede :26:

Esentepe tıp merkezinde canım. sen memnun musun gizem hanımdan muayene fiyatları nasıl doğum ücretinden haberin yoktur heralde diymi

inşallah bi görsekte rahatlasak dış gebelik felan olurmu diye korkmaya başladım bide

Merhaba arkadaşlar,
bende 5+2 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim o yüzden sürekli stres halindeyim. keseyi gördük. 29 haziran cumt günü doktor gel kalp atışlarına bakalım dedi. Çok korkuyorum sorun çıkıcak diye. tiroid hastasıyım ilaçla destek hormon alıyorum. şuan çok şükür ki kan değerlerim normal.

Herkese slmmlarr
9 aylık bir oglum var ve şuan 4 hafta 4 günlük hamileyim
Planlı gebelik arada yaş farkı az olsun istedik
Betahcg 829 çıktı bana yüksek geldi sizinkiler nasıldı
H.içi keseyi görmeye gidecez hayırlışıyla kucagımıza alalım bebişlerimizi inşş
Herkesin kandili mübarek olsunn

Canım stres yapmamaya çalış dr kontrollerini aksatmazsınız
İnş saglıkla kucagına alısın bebegini

slm cnm bnde 4+4 gunluk hamileym bnm adet gunumde b hcg 200 cikmisti sonra yaptrmadm. seninde kandilin mubarek olsun cnm

Sizin için yorucu olur ama ikisi bir arada büyümüş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…