2014 Şubat Anneleri

kızlar bu ne hız :) çok yazmışsınız yaa okuyamadım valla :)

ben de bursadayım hangi doktora gidiceksin sen canım?
canım ben daha düşünmedim ilk öğrendiğimde yakınımdaki tıp merkezine gittim kese göründü kalp atışı nı duymak için haftaya çağırdı kalp atışını duysam rahatlıycam sanırım ondan sonra düşünmeye başlıcam ama şimdilik aklımda demet haytaoğlu var canım daha önce gitmiştim ve memnun da kalmıştım. senin belli mi kime gidiyorsun. birde bursa hamişleri topiğine sormayı planlıyorum

canım hastalanmıştım derken karnım daha doğrusu sağ kasığım ağrıyordu çok o yüzden gittim ve orda bebek düşünüyoruz ilaç kullanmak istemiyorum dedim öyle test yaptılar sıfır çıktı drum hiç bişey demiyo o gün onada muayene olmuştum

tahllil sonuçlarımda tsh değerim 5.8 çıktı normali en fazla 4,2 olmalıymış baya bi yüksek yani, forumu biraz okudum zeka geriliği düşük filan yazıyo çok moralim bozuldu hamilelikten önce böle bi sorunum yoktu hiç şaşırdım kaldım nerden çıktı bu şimdi doktor dahiliyeciye görün dedi yarın gidicem ama çok korkuorum bişi olcak die sizlerde nasıl testler normalmi çıktı hep??

tatlım ablamında yüksekti tsh ı.levotron kullanıyor.zeka geriliği falan olması için normal değerin on katı olması lazım kuzum.allah korusun

tatlım ablamında yüksekti tsh ı.levotron kullanıyor.zeka geriliği falan olması için normal değerin on katı olması lazım kuzum.allah korusun

ay çevremde kimse yok böle bişey başına gelen kime sorsam bende yoktu dio sonra foruma baktım burda önemli şeylere yol açtığı söylenmiş yarını nasıl yapıcam bilmiorum canım sıkıldı umarım ii olur

içini rahat tut tatlım.stres yapma bebişkoda strese girer.yarınmı gidiyorsun doktora

Son düzenleme:
mrb ben 5 haftalık hamileyim pazartesi doktora gitcm kese gözükürmü sizce? bide benimki erken döllenme.

mrb canim seninle ayni zamanda hamile kalmisiz :) benimde erken dollenme bende persembe gunu keseyi gormeye gidicem doktor haftaya carsamba persembe gozukur demisti canim

meraba arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı kandiller,bol dualı günler ve geceler diliyorum,inşallah topiğimiz zaiyat vermeden sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder...

troidi çıkan arkadaş moralini bozma benim kardeşimin hanımında da vardı hatta ileri derecede ve ilacını kullandı şuan 2 yaşında zeka küpü,tatlı mı tatlı bir yeğenim var sen hiiiç canını sıkma....

kızlar gülmezseniz size birşey sorcam??

yaa hani bizler hamileyiz yaa normalde libidolarımızın düşük olması gerekmez mi?? ben eşimi her gördüğümde aklıma tek gelen şey malum anladınız...dr yasak dediği için daha da bir istek var düz duvar olacam yakında töbeeee:)

:)) olabiliyomuş normal yani

ya sorma öğretmen evde nuri alço gibi geziyorum:) kocam benden kaçacak artık bulduğum köşede adamı sıkıştırıyorum ama ancak o kadar napim:) yarın soracam dr'a izin verirse Allaaaah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…