- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
mrb ben 5 haftalık hamileyim pazartesi doktora gitcm kese gözükürmü sizce? bide benimki erken döllenme.
Günlerimiz çok yakınmış seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb ben 5 haftalık hamileyim pazartesi doktora gitcm kese gözükürmü sizce? bide benimki erken döllenme.
canım ben daha düşünmedim ilk öğrendiğimde yakınımdaki tıp merkezine gittim kese göründü kalp atışı nı duymak için haftaya çağırdı kalp atışını duysam rahatlıycam sanırım ondan sonra düşünmeye başlıcam ama şimdilik aklımda demet haytaoğlu var canım daha önce gitmiştim ve memnun da kalmıştım. senin belli mi kime gidiyorsun. birde bursa hamişleri topiğine sormayı planlıyorumben de bursadayım hangi doktora gidiceksin sen canım?
canım ben rizede değilim biriyle karıştırdın sanırım bursa dayım ben
cnm sosyolojı arkadasımız rize yazmısta ilk sayfadakl listeye dalgınlıgına denk gelmıs sanırım
canım listeyi farketmedim olabilir yanlışlık olmuştur pek sık giremiyorum sosyoloji arkadaşada sesleneyimbelki düzeltmiştir ama SOSYOLOJİ canım benim memleket bursa
gercekten ilgincmis...peki o hastalandigim dedigin zaman gercekten hasta olman gereken zaman miydi?...dollenen yumurtanin yerlesip hcg salgilamasi zaten 10 gun suruyor...regl olurken yumurtlamissin gibi gorunuyor ama o da mantiksiz...doktorun ne diyor bu duruma?...
kızlar gunaydınnn,giderek bulantılarım ağzıma dolan tükürük artıyor
günaydınn şekerr aynen tükürükler of of ama kusma yok sende ?
tahllil sonuçlarımda tsh değerim 5.8 çıktı normali en fazla 4,2 olmalıymış baya bi yüksek yani, forumu biraz okudum zeka geriliği düşük filan yazıyo çok moralim bozuldu hamilelikten önce böle bi sorunum yoktu hiç şaşırdım kaldım nerden çıktı bu şimdi doktor dahiliyeciye görün dedi yarın gidicem ama çok korkuorum bişi olcak die sizlerde nasıl testler normalmi çıktı hep??
tatlım ablamında yüksekti tsh ı.levotron kullanıyor.zeka geriliği falan olması için normal değerin on katı olması lazım kuzum.allah korusun
Günlerimiz çok yakınmış seninle
mrb canim seninle ayni zamanda hamile kalmisiz :) benimde erken dollenme bende persembe gunu keseyi gormeye gidicem doktor haftaya carsamba persembe gozukur demisti canim
kızlar gülmezseniz size birşey sorcam??
yaa hani bizler hamileyiz yaa normalde libidolarımızın düşük olması gerekmez mi?? ben eşimi her gördüğümde aklıma tek gelen şey malum anladınız...dr yasak dediği için daha da bir istek var düz duvar olacam yakında töbeeee:)