iyi akşamlar kızlar maşallah baya yazmışsınız yine:) lekelenmesi olan arkadaş canını sıkmasın fazla bol bol dua etsin ve yatıp uzansın inşallah birşey olmaz yavrusuna....ben de nasip olursa p.tesi hem bebeği hem kalp atışını duyacam ama idrara sıkışık olmama gerek yok dimi? bir de duymak için alttan mı muayene ediyorlar?
merhaba canım...benim üstten bebeği göremedi alttan muyenede gördü... önce üstten bakar yani...hayırlı haberlerle gel inşallahh ....idrara sıkışık olmana gerek yok bu arada...
Ayrica usg de kagitta kese olcum 2.43 cm yaziyo bunu mm cevirirsen 24 mm.sizce fazlami anlamadim gitti.dr da bisi solemedi bende unuttum telasla sormayi kese boyutunu?
cevap veren canlar hepinize çook teşekkür ederim iyi ki varsınızbu iki gün gelmez inşallah pazartesi ilk işim doktora gitmek olucak çok korktum ama gördüğümde şimdi yok geçti gibi inşallah gelmez bi daha
sende iyiki varsınboşuna sıkma canını bebişkoyuda bunaltma :)
çok teşekkür ederim cevabın için.ben bebeği hiç görmedim sadece 7mm lik bir kese görmüştük ve doktor 4,5 haftalık demişti bebeği göremememiz normal dedi ve nasipse p.tesi 6,5 haftalık olacak bakalım görebilecekmiyiz...hemen haber veririm buraya zaten...ama ne bilim insan ne kadar bilirse o kadar korkuyor...
Guzel anneler nasilsiniz ? Ara verince yazilar birikmis ama okuycam.artik 7 haftalik olduk teyzeleri :) su siralar kasik agrim var bide kasiklarim tas gibin sert sert sizinkiler nasil ? Mide bulantim yok ama surekli midem de yanma var soda falan iciyorum.
bendede aynısı olmuştumeraklanma bugidişinde sağlıkla göreceksin Allahın izniyle bebişini canım... o korku hep oluyor insanda taki bebişin içinde hareketlerini hissedene kadar... ondan sonra çok güzel oluyor hamilelik...
QUOTE]
ayy sağol canım yaa biraz da olsa içimi rahatlattın....bu arada bende de acaip gaz var...mide bulantım da cabası,kusmuyorum ama yiyip yatıyorum daha beter bulanmasın diye korkarım gereğinden fazla kilo alacam...korkudan kot pantolonumu giyemiyorum dar olduğunu görürsem moralim bozulur:) elbiseyle takılıyorum şu sıralar:)
arkadaşlar ultrasonda yazanların ne anlama geldiğini anlayanınız var mı?
ayy sağol canım yaa biraz da olsa içimi rahatlattın....bu arada bende de acaip gaz var...mide bulantım da cabası,kusmuyorum ama yiyip yatıyorum daha beter bulanmasın diye korkarım gereğinden fazla kilo alacam...korkudan kot pantolonumu giyemiyorum dar olduğunu görürsem moralim bozulur:) elbiseyle takılıyorum şu sıralar:)
canlar şimdi bebeğimin tam olarak kaç haftalık olduğunu bilemiyorum o takılıyor kafama çünkü betam da baya bi yüksek çıktı 24-25 mayıs gibi dr a gitmiştim ben hastalanmıştım o zaman test yaptı sıfır çıktı sonra 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ve beta da yüksek