2014 Şubat Anneleri

merhaba canım...benim üstten bebeği göremedi alttan muyenede gördü... önce üstten bakar yani...hayırlı haberlerle gel inşallahh ....idrara sıkışık olmana gerek yok bu arada...

Guzel anneler nasilsiniz ? Ara verince yazilar birikmis ama okuycam.artik 7 haftalik olduk teyzeleri :) su siralar kasik agrim var bide kasiklarim tas gibin sert sert sizinkiler nasil ? Mide bulantim yok ama surekli midem de yanma var soda falan iciyorum.

merhaba canım...benim üstten bebeği göremedi alttan muyenede gördü... önce üstten bakar yani...hayırlı haberlerle gel inşallahh ....idrara sıkışık olmana gerek yok bu arada...

çok teşekkür ederim cevabın için.ben bebeği hiç görmedim sadece 7mm lik bir kese görmüştük ve doktor 4,5 haftalık demişti bebeği göremememiz normal dedi ve nasipse p.tesi 6,5 haftalık olacak bakalım görebilecekmiyiz...hemen haber veririm buraya zaten...ama ne bilim insan ne kadar bilirse o kadar korkuyor...

Ayrica usg de kagitta kese olcum 2.43 cm yaziyo bunu mm cevirirsen 24 mm.sizce fazlami anlamadim gitti.dr da bisi solemedi bende unuttum telasla sormayi kese boyutunu?

cevap veren canlar hepinize çook teşekkür ederim iyi ki varsınız bu iki gün gelmez inşallah pazartesi ilk işim doktora gitmek olucak çok korktum ama gördüğümde şimdi yok geçti gibi inşallah gelmez bi daha

sende iyiki varsın boşuna sıkma canını bebişkoyuda bunaltma :)

bendede aynısı olmuştu meraklanma bugidişinde sağlıkla göreceksin Allahın izniyle bebişini canım... o korku hep oluyor insanda taki bebişin içinde hareketlerini hissedene kadar... ondan sonra çok güzel oluyor hamilelik...

selam canım iyiyiz şükür biz mercimekle... kasık ağrısı bendede var birde karnım balon gibi şiş.. şimdiden 5 aylık hamile gibi şiştim ikinci gebeliklerde karın daha büyük olurmuş öyle derlerdi inanmazdım

vallahi benim pantolonlar şu anda kapanmıyor ama kilodan değil şişkinliktendir o canım diyerek kendime moral veriyorum

arkadaşlar ultrasonda yazanların ne anlama geldiğini anlayanınız var mı?

canım ne takıldı kafana yardımcı olmaya çalışayım

arkadaşlar ultrasonda yazanların ne anlama geldiğini anlayanınız var mı?

canım ebru hanımın verdiği kağıttan hiç birsey anlaşılmıyor ki, sadece sağ alt köşede CRL yazıyor o bebeğin boyu,çünkü gittiğimde bebek 3 mm demişti, orda öyle yazıyor.. yani ben öyle anlıyorum :)

canlar şimdi bebeğimin tam olarak kaç haftalık olduğunu bilemiyorum o takılıyor kafama çünkü betam da baya bi yüksek çıktı 24-25 mayıs gibi dr a gitmiştim ben hastalanmıştım o zaman test yaptı sıfır çıktı sonra 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ve beta da yüksek

gercekten ilgincmis...peki o hastalandigim dedigin zaman gercekten hasta olman gereken zaman miydi?...dollenen yumurtanin yerlesip hcg salgilamasi zaten 10 gun suruyor...regl olurken yumurtlamissin gibi gorunuyor ama o da mantiksiz...doktorun ne diyor bu duruma?...

günaydın kızlar ... hepinize hayırlı kandiller diliyorum..allahım butun dualarımızı kabul etsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…