- 20 Nisan 2013
- 322
- 0
tatlım ben 7.haftadayım.çarşamba günü doktora gittiğimde vajinal ultrasondan duyarız kalp atışını demişti.6 hafta erkendir belkide
Çok sağol canım darısı sizlerin başına inş..
Ben de Kartal'da öğretmenim bu Ağustos dönemi eş durumu tayini mağdurlarındanım şimdi bize alan değişikliği imkanı tanıdılar Sultanbeyli'yi yazmayı düşünüyorum eğer açık olursa tabi nasıl oralar öğretmenlik orda zor mu? (Bu arada 2 yıl Hakkari-Yüksekova'da görev yaptım)
gel senle değişelim ben de kartala geçmek istiyorum çünküevim kartala yakın.. okullara gelince pek çok okulda arkadaşım var cogu memnun değil , ama ben merkez okullardan birindeyim, gayet memnunum okulumdan.. tek sorun kalabalık mevcutlar.. (bir an kendimi eğitimhanede hissettim)
HeheheOlsun canım illa öğretmen sitelerinde mi görüşeceğiz :)) Ben bir kez dAHA düşün derim çünkü şu an Zihin Engelliler Öğrt. yapıyorum zorunlu olarak yine de değiştirmek istersen seve seve ne demek ne demek Kartal'da hiç açık yok yau aksine fazlalıklarla dolu hele bu sene karman çorman kimin eli kimin cebinde belli değil Olsun kalabalık malabalık tekrar alanıma geçeyim de yoksa bu bölüm de ben de kafayı sıyıracağım yakındır (Te bu ikon da nasıl uydu dimi) Neyse bakalım hakkımızda hayırlısı..
çoook açık renk turuncu akıntı geldi normalmidir acil cevap yazın kızlar
canım dün akşam bendende gelmişti böle sütlü kahve somon rengi gibi
bu gün dr gittim kontrolüm vardı zaten. dr ultr. baktı hiçbişey yok olabilir dedi
renkırmızı veya pembe olursa hemen gel dedi
dr sor istersen sende.
içime su serptin canım çok saol cevapladığın için pazartesi ben de gidicem inşallah bi sorun yoktur
içini ferah tut canım. allahın dediği olur. kötü bişey olacağı varsa ki inşallah olmaz o oluyor inan bana elimizden bişey gelmiyor.
ama o bebeğin doğacağı varsada ne olursa olsun doğuyor.
hakkımızda hayırlısı..
tekrar alan değişikliğinin önü açıldı mı? sanırım sınıf öğretmenliğine geçeceksin, Allah gönlüne göre versin canım, bebişin uğurlu gelir inş.. ben de sınıf öğretmeniyim, bu yıl 1. sınıf okutmuştum sınıfımı 4'ten mezun etmeden tayin düşünmem, sonra da bakalım başlarız yakın okullardan.. ben de ancak eş durumuyla kartala geçerim sanırım..
çoook açık renk turuncu akıntı geldi normalmidir acil cevap yazın kızlar
Canim temizlerken asindirmis olabilir misin ? Eger oyle oldugunu dsnmuyorsan dra gidip icini rahatlat huzursuzsan