2014 Şubat Anneleri

tatlım ben 7.haftadayım.çarşamba günü doktora gittiğimde vajinal ultrasondan duyarız kalp atışını demişti.6 hafta erkendir belkide

haklısın canım ama belki bir ihtimal diye düşündüm zaten 6 hafta 4 günlük olacak hesabıma göre gittiğimde inş görürüm ya çok korkuyorum ona birşey olacak diye:nazar:

Çok sağol canım darısı sizlerin başına inş..

Ben de Kartal'da öğretmenim bu Ağustos dönemi eş durumu tayini mağdurlarındanım şimdi bize alan değişikliği imkanı tanıdılar Sultanbeyli'yi yazmayı düşünüyorum eğer açık olursa tabi nasıl oralar öğretmenlik orda zor mu? (Bu arada 2 yıl Hakkari-Yüksekova'da görev yaptım)

gel senle değişelim ben de kartala geçmek istiyorum çünkü:KK66: evim kartala yakın.. okullara gelince pek çok okulda arkadaşım var cogu memnun değil , ama ben merkez okullardan birindeyim, gayet memnunum okulumdan.. tek sorun kalabalık mevcutlar.. (bir an kendimi eğitimhanede hissettim)

gel senle değişelim ben de kartala geçmek istiyorum çünkü:KK66: evim kartala yakın.. okullara gelince pek çok okulda arkadaşım var cogu memnun değil , ama ben merkez okullardan birindeyim, gayet memnunum okulumdan.. tek sorun kalabalık mevcutlar.. (bir an kendimi eğitimhanede hissettim)

Hehehe :KK9: Olsun canım illa öğretmen sitelerinde mi görüşeceğiz :)) Ben bir kez dAHA düşün derim çünkü şu an Zihin Engelliler Öğrt. yapıyorum zorunlu olarak yine de değiştirmek istersen seve seve ne demek ne demek :KK9: :KK9: :KK9: Kartal'da hiç açık yok yau aksine fazlalıklarla dolu hele bu sene karman çorman kimin eli kimin cebinde belli değil :KK9: Olsun kalabalık malabalık tekrar alanıma geçeyim de yoksa bu bölüm de ben de kafayı sıyıracağım yakındır :KK53: (Te bu ikon da nasıl uydu dimi) Neyse bakalım hakkımızda hayırlısı..

merhaba bayanlar;
bu gün dr gittim ilk muayenemdi bebişimin kalp atışlarını gördüm allaha şükür.
darısı bekleyenlerin başına inşallah.
çok mutluyum...:)

Hehehe :KK9: Olsun canım illa öğretmen sitelerinde mi görüşeceğiz :)) Ben bir kez dAHA düşün derim çünkü şu an Zihin Engelliler Öğrt. yapıyorum zorunlu olarak yine de değiştirmek istersen seve seve ne demek ne demek :KK9: :KK9: :KK9: Kartal'da hiç açık yok yau aksine fazlalıklarla dolu hele bu sene karman çorman kimin eli kimin cebinde belli değil :KK9: Olsun kalabalık malabalık tekrar alanıma geçeyim de yoksa bu bölüm de ben de kafayı sıyıracağım yakındır :KK53: (Te bu ikon da nasıl uydu dimi) Neyse bakalım hakkımızda hayırlısı..

tekrar alan değişikliğinin önü açıldı mı? sanırım sınıf öğretmenliğine geçeceksin, Allah gönlüne göre versin canım, bebişin uğurlu gelir inş.. ben de sınıf öğretmeniyim, bu yıl 1. sınıf okutmuştum sınıfımı 4'ten mezun etmeden tayin düşünmem, sonra da bakalım başlarız yakın okullardan.. ben de ancak eş durumuyla kartala geçerim sanırım..

çoook açık renk turuncu akıntı geldi normalmidir acil cevap yazın kızlar

canım dün akşam bendende gelmişti böle sütlü kahve somon rengi gibi
bu gün dr gittim kontrolüm vardı zaten. dr ultr. baktı hiçbişey yok olabilir dedi
renkırmızı veya pembe olursa hemen gel dedi
dr sor istersen sende.

canım dün akşam bendende gelmişti böle sütlü kahve somon rengi gibi
bu gün dr gittim kontrolüm vardı zaten. dr ultr. baktı hiçbişey yok olabilir dedi
renkırmızı veya pembe olursa hemen gel dedi
dr sor istersen sende.

içime su serptin canım çok saol cevapladığın için pazartesi ben de gidicem inşallah bi sorun yoktur

içime su serptin canım çok saol cevapladığın için pazartesi ben de gidicem inşallah bi sorun yoktur

içini ferah tut canım. allahın dediği olur. kötü bişey olacağı varsa ki inşallah olmaz o oluyor inan bana elimizden bişey gelmiyor.
ama o bebeğin doğacağı varsada ne olursa olsun doğuyor.
hakkımızda hayırlısı..

Selam bayanlarr nasılsınız bugun mesaim olmadığı için hiç internete girmedim :KK66: ama bayagı sohbet etmişsiniz okumakta zorlandım walla:) dünde söylediğim gibi ne mide bulantım var nede canım extra bişiy istiyor:KK66: normal gayet iştahlıdevam ediyorum :KK66:)

içini ferah tut canım. allahın dediği olur. kötü bişey olacağı varsa ki inşallah olmaz o oluyor inan bana elimizden bişey gelmiyor.
ama o bebeğin doğacağı varsada ne olursa olsun doğuyor.
hakkımızda hayırlısı..

çok saol canım Allah razı olsun.. :KK16::KK16:doğru diyosun ama insan endişelenmeden duramıyor çok korktum şimdi yine tuvalete gittim bişey yoktu inşallah devam etmez pazartesi doktorum bakar artık

tekrar alan değişikliğinin önü açıldı mı? sanırım sınıf öğretmenliğine geçeceksin, Allah gönlüne göre versin canım, bebişin uğurlu gelir inş.. ben de sınıf öğretmeniyim, bu yıl 1. sınıf okutmuştum sınıfımı 4'ten mezun etmeden tayin düşünmem, sonra da bakalım başlarız yakın okullardan.. ben de ancak eş durumuyla kartala geçerim sanırım..

Evet açıldı ama herkesi geçiremeyeceklermiş !!! Bakalım inş geçebilirim ben zorunlu olarak bu alana geçmiştim zaten o yüzden alanıma geçmek istiyorum..İnş geçersin canım hakkımızda hayırlısı....Umarım bebişim uğurlu gelir...:emir_bebek::KK16:

Bebislerin istekleri hic bitmiyor doyur beni uyuyt beni gezdir beni kucagina al beni gazimi cikar oyun oyna :KK1:gun nasil bitiyor anlamiyorum bi de karnimdaki pitircik.gelince gorun evdeki curcunayi:KK9: ilk anneligini yasayacak olanlar en rahat gunleriniz valla yatabildiginiz kadar yatin canlarim nasilsa bebisler oturtmayacak sizi:KK37:

önceki sayfalarda herkes bebeğinin şuanki mm.sini yazmış bana 5+4günde 4.8mm dedi doktor.

çok mu küçük? telaştan doktora da soramadım.

anam kızlar hızınıza yetişmek ne mümkün yaa.... nasıl yazışmadır arkadaşlar bunlar. valla kitap okur gibi:)
bu arada bugün kontrol vardı gittik. karından kontrol yaptı. kalp atışlarını gördük ve duyduk. doktorum boyunu geçmeyen yerlerde, yanında biri mutlaka varken, 11-16 saatleri arası dışında bol bol yüz dedi. havuz deniz farketmezmiş. kontrolüm 1ay sonra tahliller verdi giderken götüreceğim. hepinizi öpüyoruz teyzeleri

Canim temizlerken asindirmis olabilir misin ? Eger oyle oldugunu dsnmuyorsan dra gidip icini rahatlat huzursuzsan

yok kesinlikle aşındırmış olamam canım pazartesi doktora gidicem de bugün bulamam ki ancak acile gidebilirim onlar da ne kadar verimli bakar bilmiyorum :26: en iyisi pazartesiyi beklemek.. zaten üstüne 2 kere tuvalete gittim bişey gelmedi çok şükür inşallah bi daha gelmez :18:

Selam arkadaşlar...

Ben aranıza yeni katılmıştım....cadaloz bir kızım var haliyle çok girip yazamıyorum...
Çarşamba günü bende bebişin kalp atışlarını duydum Rabbime şükürler olsun... Darısı hepinizin Başına...
Bu arada demin bir arkadaş turuncu lekelenmem var yazmış ilk 3 ay yerleşme döneminde böyle lekelenmeler olabiliyor diye biliyorum gönlünü ferah tut canım...

iyi akşamlar kızlar maşallah baya yazmışsınız yine:) lekelenmesi olan arkadaş canını sıkmasın fazla bol bol dua etsin ve yatıp uzansın inşallah birşey olmaz yavrusuna....ben de nasip olursa p.tesi hem bebeği hem kalp atışını duyacam ama idrara sıkışık olmama gerek yok dimi? bir de duymak için alttan mı muayene ediyorlar?

X