Çilek herkese yetistin ne kadar güzel takip ediyorsun
hakikaten cilek tebrikler hahha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çilek herkese yetistin ne kadar güzel takip ediyorsun
cokkk sevindirik oldum canım ya benim idrar sonucum da tıpatıp aynısıydı.. dun akşam bhcg baktırdım sabah cıkmış 464.5 adetim yaklaşık 5 gün geçti ... inşallah artarak devam eder tüm anne adaylarının değerleri
canım bence cok fazla tüketmemek lazm arasıra kaçamaklar olur tbi acının bagırsaklar yönünden zararı olabileceğini düşünüorum cünkü arkadasım hamilelikte kabızlıgın cok fazla olabileceğini söylemişti.
yaklasık yarım saat okudum ama canım yaa ancak bunlara yazabildim kimileri 2 kisi süreklı birlikte konusuyolar öyle sevmiyorum ya ortak paylaşım oldugundan diğer arkadaşlarımıza destek olalım bilmediklerimizi ögrenelim diyorumbirde 2 ay önce düşük yaptım normalde aralık annelerindeydim orda epey takıldım kısmet şimdide şubat annelerindeyim tecrübeliyim yaniiÇilek herkese yetistin ne kadar güzel takip ediyorsun
aynen öyle canım eşime onu dedim bende cok şanşlısın bütün meyveler var dedim ama yinede ondan zor bulamıyacağı şeyler isticem bı kalp atışlarını duyayımda yawrumun:)Kızlar tam mevsiminde hamile kaldım sanırım (Allahın izniyle)sevdiğim meyveler zamanı önümde koca bi tabak ama neler olduğunu söylemiyorum. Ama birisi portakal suyumu dedi(
Kızlar tam mevsiminde hamile kaldım sanırım (Allahın izniyle)sevdiğim meyveler zamanı önümde koca bi tabak ama neler olduğunu söylemiyorum. Ama birisi portakal suyumu dedi(
yaklasık yarım saat okudum ama canım yaa ancak bunlara yazabildim kimileri 2 kisi süreklı birlikte konusuyolar öyle sevmiyorum ya ortak paylaşım oldugundan diğer arkadaşlarımıza destek olalım bilmediklerimizi ögrenelim diyorumbirde 2 ay önce düşük yaptım normalde aralık annelerindeydim orda epey takıldım kısmet şimdide şubat annelerindeyim tecrübeliyim yanii
aynen öyle canım eşime onu dedim bende cok şanşlısın bütün meyveler var dedim ama yinede ondan zor bulamıyacağı şeyler isticem bı kalp atışlarını duyayımda yawrumun:)
yaklasık yarım saat okudum ama canım yaa ancak bunlara yazabildim kimileri 2 kisi süreklı birlikte konusuyolar öyle sevmiyorum ya ortak paylaşım oldugundan diğer arkadaşlarımıza destek olalım bilmediklerimizi ögrenelim diyorumbirde 2 ay önce düşük yaptım normalde aralık annelerindeydim orda epey takıldım kısmet şimdide şubat annelerindeyim tecrübeliyim yanii
aynen öyle canım eşime onu dedim bende cok şanşlısın bütün meyveler var dedim ama yinede ondan zor bulamıyacağı şeyler isticem bı kalp atışlarını duyayımda yawrumun:)
benim bulantım yok şimdilik iştahım epey acıldı ama boş durmuyo boğazım bebiş mercimek kadar ben neler yiyorum diyorum bazen bu kadar şeyi istemesi anormal:)) sabit bi yemegim yok ne bulursam:))bizim de eşimle konuştuğumuz tek şey bu :) bütün yaz meyveleri önünde de olsa sen şimdi kış meyvelerine aş erersin kesin diyo bana :) ama çok ilginçtir hiç meyve istemiyo canım, normalde meyvesiz duramam oysa.. varsa yoksa yoğurtlu naneli çorba.. bıkmıyorum kaç gündür kızlar ya.. yedikçe yiyesim geliyo başka da hiç bişeyi keyif alarak yemiyorum.. sırf bebişe faydalı olsun diye yiyorum..sizde de böyle tek bişeye takılan var mı benim gibi?
bizim de eşimle konuştuğumuz tek şey bu :) bütün yaz meyveleri önünde de olsa sen şimdi kış meyvelerine aş erersin kesin diyo bana :) ama çok ilginçtir hiç meyve istemiyo canım, normalde meyvesiz duramam oysa.. varsa yoksa yoğurtlu naneli çorba.. bıkmıyorum kaç gündür kızlar ya.. yedikçe yiyesim geliyo başka da hiç bişeyi keyif alarak yemiyorum.. sırf bebişe faydalı olsun diye yiyorum..sizde de böyle tek bişeye takılan var mı benim gibi?
ya napiyim eksi ic yiyemiyorum tatli biraz daha agirlikli aci fenaaaa :) carsamba doktoruma da sorucam bi tesekkur ederim canim cevabin icin cok yedigimde bagirsaklarimda fena hareketlenmeler oluyor :)
kıs agzım sulandı bende avakado yemedim ama ekşidim birden nedense bence isim vermeden söyleyelım malum meyveleri burada herkesss haaammiiilleeeeee biyerim şişecek allah seni varya ne diyeyim kocalarımızdan öç alıcaz diye kendimize ettik bencee allahın sopası yok:))):))))))Çok güzel fikir bende avokado yemeden eşime diyordum hamile kalınca canım avokado isteyecek diye bilmediğin şeyi nasıl isteyecek diyordu var mi zor bulunan bildiginiz meyveler. O beni uğraştımişti daha var bebeğin zamanı biraz dursun diyerek şimdi 10 kere arıyor sanırım oc alma zamanı geldi:))) yasasinnnnnn
benim bulantım yok şimdilik iştahım epey acıldı ama boş durmuyo boğazım bebiş mercimek kadar ben neler yiyorum diyorum bazen bu kadar şeyi istemesi anormal:)) sabit bi yemegim yok ne bulursam:))
Ah bacım ah. Hem de ne biçim. Hatta şu anda burnuma kokusu geliyor desem, abartmış olmam.Ne olduğunu yazmıyorum ya. Şimdi kimsenin canını çektirmeyelim. Zaten deli gibi acıktım.
merak ettim canın ne çekio =)
of yaa o sigara derdi bendede var psikolojik olarak hemen bırakıyorum canım istiyo ama içmiyorum şu an lımıtim günde 1 tane akşamları eşimle içiyorum o kadar zamanla onuda bırakırım inşallah belkıde ondan bu kadar cok yiyoruzCanım bebişler bahane zaten. Bulantı falan bende de yok. Kendi pis boğazlığımdan sürekli yiyorum. 1 kilo almışım bile..
Sabahtan beri ağzımda sakız var ya. Artık çenelerim uyuştu resmen.
Seni bırakacağım pis sigaraaaaaaaaaa. Yenilmeyeceğim sana.
Canım bebişler bahane zaten. Bulantı falan bende de yok. Kendi pis boğazlığımdan sürekli yiyorum. 1 kilo almışım bile..
Sabahtan beri ağzımda sakız var ya. Artık çenelerim uyuştu resmen.
Seni bırakacağım pis sigaraaaaaaaaaa. Yenilmeyeceğim sana.
kesinlıkle katılıyorum sana isim vermeyelım allah korusun alan olur o an alamayan olur olmaz.Özür diileerim. Bundan sonra forum kuralı olsun yiyecek ismi yok......Özellikle sen portakal suyu diyen arkadaş:))))((((
Özelden yazdım. Vallaha canın çekerse ben karışmam ona göre..
of yaa o sigara derdi bendede var psikolojik olarak hemen bırakıyorum canım istiyo ama içmiyorum şu an lımıtim günde 1 tane akşamları eşimle içiyorum o kadar zamanla onuda bırakırım inşallah belkıde ondan bu kadar cok yiyoruz