2014 Şubat Anneleri

tahmin edebiliyorum ben günde 1 tane içiyom valla ne yapayım zaman la bırakırım eşim içince kokusunu sevmıyorum artık hakkatten acayip gergın oluyosun gözünün önunde kaşın var dedi eşim düm kavga ettik o derece sonradedım valla ben ne dersem he de gec bu aralar bana biişey deme dedim o da yazık garibm tamam diyofarkında olmuyosun ama sesin bile yükselebiliyo konuşurken:))bana yakında benide yiceksin diyooo:))

sigara benim içinde kötü oldu gercekten özellikle calısanlar için sigara molası mükemmeldir. duydugum gunden beri hiç içmedm. bazen arkadasımla sigara arasına iniyorm o içiyor bahcede bende içecek gibi oluyorum ama kendimi engelliyorum

öncelikli olarak doktor bişey mi dedi sakıncası yoksa paylaşırmısın ben yusuf süre sini duymustum inşallah onu okumaya calışcam güzel yüzlü ve güzel huylu olurmus bebişler inşallah.ama şimdilik okumuyorum canım kalp atışlarını duymadan hamıle olduguma bile kendimi alıştırmıyorum rabbim hayırlısıysa onu bizlere kavuşurur zaten ona emanet.
içme bosver ama şunu farkettim normal zamanda bırakamıyordum sigarayı hamile oldugumu ögrenince anında 1 taneye düşebiliyorum yada hic içilmiyor mesala ne kadar ilginç dimi:)

kesinlikle canım sanırım annelik bu normalde asla bırakamam derdim canın cekmio mu dersen kokusu bile hosuma gidio suanda :))

kızlar bnm kasık agrım gectı bulantım yok gogus acısı var sadece kndımı bılmesem hamıle dglm dıcem;s nebılıyım endıselıyım onumuzdekı hafta keseyı gorucem ıns. gorunce anlarmıyımkı korkularım gıdermı yada kalp atısınıda duyablrmym acaba???

bende aynı bugun gogus acısı başladı bıraz ama sabah bulantım çok oluyooo oğlene doğru geçiooo.. ben kesemi gördüm doktor taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 10 temmuza çağırdı benıııııı inşallah sen gittiğinde keseyı bebeği kalp atışını duyarsın haberlerini bekliyecem... tahmını doğumlarımız aynı..:)

Önümüzdeki hafta gideceksen, kalp atışlarını kesin duyarsın.seninle aramızda 10 gün var. Ben Çarşamba günü kalp atışlarını duymuştum canım. Zaten şimdi gitsen bile en kötü ihtimalle, kalp atışlarını görebilirsin

maşallah ne kadar anne adayımız oldu

benim yarın kontrolüm var umarım sorunsuz dönerim kontrolden kalp atışını artık duymamız lazım 8 haftalık olduk

bende sancı var ama gogus agrısı bulantı yok bakalım hayırlısı:)

cnm cızelgede 6 haftalık dıyr sat a gore ama bana gore daha 4-5 haftalık dıe tahmın edıorum bırde en cok haftamı merak edıorum soranlara ne dıyecegımı bılemıorum kac aylık fln dıe soruyorlar ıste

cnm cızelgede 6 haftalık dıyr sat a gore ama bana gore daha 4-5 haftalık dıe tahmın edıorum bırde en cok haftamı merak edıorum soranlara ne dıyecegımı bılemıorum kac aylık fln dıe soruyorlar ıste

bende bu durumdayıımmm:))) sata göre 1 buçuk hafta geriden geliorum yanı 4 buçuk haftalık gorundu bebeğim ve minicik kesemız:))))ve bunu sorun yapmamak gerekiyor çünkü çabuk buyuyor annesi...:)))

bende bu durumdayıımmm:))) sata göre 1 buçuk hafta geriden geliorum yanı 4 buçuk haftalık gorundu bebeğim ve minicik kesemız:))))ve bunu sorun yapmamak gerekiyor çünkü çabuk buyuyor annesi...:)))

insallah canm ya kndıme tesellı verıorum ovulasyon testı yptım ya gec yumurtladım o yuzden gec dollenme oldugunu bılıorum artık bklm Rabbım verdıyse bu mucızeyı dewamı gelır kullarını uzmez herseyn en ıyısını verr yeterkı sabır ve sukur

benm mesaim bitti güzel anneler görüşmek üzere:)))

aynen cnm şimdi çok heyecanlıyız benım ilk bebeğim sanırım senınde oyle bılmıyorum daha önce kaybın varmı ama benım bı kaybım bundan 7 ay once 8 haftalık kuzucumun kalbı durdu kürtaj olmak zorunda kaldımmm... şimdii çok korkuyorum bu kuzuma bişey olacak die ama ne olursa Allahtan canım hayırlısı istemek gerek .. inan bana kendini atsan zıplasanda yada tam tersi butun gun yatsanda ne olursa olsun yiyecek bı lokma ekmeği varsa gelecek bebeklerimiz allahın ıznıyle dünyaya...ama olmuyorsada vardır ondada bı hayır dielimm. ve stress yapmamaya çalışalımm ki ben baaaşarmaya çalışıyorum olumlu şeyler düşünüyorum hepp... inşallah herşey istediğimiz gibi olur..

Ben de sigara kullaniyordum 4 senefir ve gunde 1 paket bitiyordu ve hep dusunuyordum bi gun hamile kaldigimda ne yapacagim bu sigara olayini diye ama icmem hamileyken asla diyorum ben bat gunumden 4-5 gun once ogrendim hamile oldugumu ve o an biraktim ilk bi kac gun cqnim cok istedi ama her istediginde su ictim ve yaklasik 4 gundur icmiyorum ama canim da istemiyor size tavsiyem bol bol su hem sigarayi unutturuyor hem de daha az yiyorsun

güzel anneler herkese mmeraba...hangi sayfayı neyi okuyacağımı şaşırdım...bu hafta benmde bulantım oluyor.. önceleri sadece araba tutmuş gb sıcak basıyordu bu sabah baya baya öğürtü yaşadım çok azda acı su çıkardım malum boş mide...doktor olması normal aşırı kusman olursa gel yoksa az az olur onlar dedi...benimde öncesinde daha belirgin kasık agrım vardı şimdi bulantım önüne geçiyor bunun... sizinle paylaşayım..sabah bulantımı bir dilim kepek ekmeği yiyerek kestim.. ama yanında herhngi bir sey yemeden.. daha sonrada midem hafifleyince normal kahvaltı yaptım..şimdilik tok karnına bulantım olmuyor şükür...ama yinede kontorllü az ve sık yiyorum yağlıdan bol baharatlıdan kaçıorum yoksa şişiriyor.. hı unutmadan bide sabah çay yerine süt içiyorum kahvaltıda o da biraz rahatlatıyor gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…