- 24 Aralık 2009
- 7.047
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr benım goguslerım hala cok acıyorrr nezaman gecerrr yoksa dewam edermıkı;s
kizlaaaar, baby center daki dogum videolarindan bi tanesini izledim, ayyyy korktum biraz, ama kadin cok guclu gorunuyor, epidural li olani izledim, resmen her seyi cekmisler. Allahiiiim bize de ins gosterir o gunleri....
Günaydın ;
sen gelmiyorsun canım müsait mi olmuyorsun
inşallah duyarsın sende
bulantıların içinde maşallah de valla zor bişeymiş:2::2::2:
canım doktor bebeği görene kadar ilişkiye girmeyin dedi... nereye tutunduğu önemliymiş... 5 temmuza kadar bekleyin sonrasında doktordan bilgi alın
Günaydın Kızlar,
bugün kasıklarımda hafif bir ağrı ve mide bulantısı ile uyandım, çok şükür geçti, her kasık ağrısı korkutuyor beni...
Bu arada akşam girmemiştim oku oku biteremedim yazdıklarınızı valla süper paylaşım bebişleri kucağımıza alana kadar birbirimizden çok şey öğrenicez :))
benim de acıo hala da taş gibi
nezamana kadar devam eder bilmiyorum
pek vaktim omuyor
birde çalıştığım yerde pc im herkese dönük sayılır:)
akşamlarıda yemek ye uyu halinde olduğumdan pek gelemiyorum
bulantım yok da garip herkesin var işte
bende niye yok dio insan:)
GÖGÜS ağrısı bende bitti sayılır. 7. haftada azaldı şimdi iyice yok oldu
-------
bende genelde eve gidince hiç açamıyorum çok yorgun oluyorum
neyse arada gel bari
çok normal herkeste olmazmış bu bulantı falan keşke bende de olmasaydı
:)) benim bi arkadaşında yoktu o da niye yok diyordu
kız senin bebeğin parmakları gözleri oluşmuş
sözde 4 gün var aralarında ama maşallah baya fark oluyor:)
hmm anladim o zaman su icicem surekli galiba :44:
3 paket yeni bitki caylari almistik degisik degisik..
biraz arastirayim bakayim ne icebilirmisin diye :)
aa portakal suyu icebilirim :) bak nasi da aklima geldi..
normalde kalorili diye icmezdim ama napalim artik icecez...
hoşgeldinnn aramıza canım.. bebeğinide allah izin ederse göreceksin benım gibi çok stress yapma olur mu.. ben strees bıraz fazla yapıp uzdum kendımıı...Selamlar herkese... Satıma göre bende şubat annesi oluyorum ama doktor mart annesi olacağımı söyledi.:44::44: Size katılmayı uygun buldum bende. Pazartesi keseyi görmeye gideceğiz o zaman herşey netlik kazanır sanırım
Selamlar herkese... Satıma göre bende şubat annesi oluyorum ama doktor mart annesi olacağımı söyledi.:44::44: Size katılmayı uygun buldum bende. Pazartesi keseyi görmeye gideceğiz o zaman herşey netlik kazanır sanırım
hoşgeldinnn aramıza canım.. bebeğinide allah izin ederse göreceksin benım gibi çok stress yapma olur mu.. ben strees bıraz fazla yapıp uzdum kendımıı...
hoşgeldin deli nasılsın ?
benimde ocak şubat karışıyor genelde bebekler erken doğuyor bakalım ne olacak
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin doktordan
Teşekkür ederim Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah. Stres yapmamaya çalışıyorum ama insanın aklına geliyor sürekli.Acabalarla başlayan soruların arkası kesilmiyor :18::18::18::18: İnşallah sorunsuz atlatırız hepimiz.
her sabah ve her akşam düzenli olarak nezle oluyorum şaka gibi , ama öğlen saatlerinde normalim ,şu anda ise tek gözümden yaş geliyor anlayamadım gitti . Sizlerde de böyle bir durum varmı ?[/QUOT
Ya ben de 3 gündür nezleyim gebelik nezlesi diye bir şey varmış sanırım bizimkisi ondan oluyor :)
Hoşbulduk spidim Seni yalnız bırakmayım dedim hemen arkandan hamile kaldım Sana whatsapptan yazdığımda hamileymişim bende neleri araştırıyordum Bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu gruba yazmaya karar verdim.Siz benden önce yaşayacağınız için çoğu şeyi tecrübe edinmiş olarak karşılarım
canim arkadasin 4+3 mus ama sat'a gore degil sanirsam...
Merhaba,
Aranıza yeni katılıyorum, hepimizin hakkında hayırlısı olsun
KAÇINCI BEBİŞ:1.
MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ:10.02.2014
CİNSİYETİ: BELLİ DEĞİL
anladım canım, sen kaç günlükken girmiştin. ben 4+5 te görmüştüm keseyi, ama dr erken döllenme olmuş senin dedi.. o yüzden erken öğreniyorum ben..
hoşgeldin
fakat ben anlamadım senin son adet tarihin nedir şimdi?
üç haftalık gebelik henüz sadece kanda çıkar oda çok çok az yani döllenmeden sonraki haftada olmalısın şuan yanılyormuyum :44:
ne güzel ya birlikte evlendik şimdi birlikte doğum yapalım
sağlıkla büyüsün inşallah minik kuzu eşin çok sevinmiştir
iyi yaptın canım farkederse bir kaç gün ile eder zaten oda çok mühim değil
* folik asit kullanıyor muydun ?
* doktora ne zaman gideceksin benim 4. hafta da keseyi gördüler 7. haftamda kalp atışını duydum genelde ayda 1 doktor randevusu oluyor. 4. haftanda gidersen 1 ay sonra kalp atışı için yeniden gitmiş olursun
Benim sat 20 mayıstı bilim.Pazartesi ve çarşamba günü gittim doktora değer yükselişi iyi dedi.Ne kadarlık diye sorduğumda 3 hafta kadar dedi.Beklemediğim bir anda test sonucu ile öğrendiğim için yakınımızdaki bir hastaneye gittim şimdilik. Pazartesi keseyi görebiliriz yine gel dedi ama bu sefer her zaman gittiğim doktora giderim.
Evet eşim çok sevindi.O benden daha çok istiyordu.İlk bi kaç gün şaşkındı ama sonra alıştır. Folik asit öncesinde kullanmadım ama şu an kullanıyorum.Pazartesi giderim doktor.İlk doktor randevusunda kan testi yapılıyormu tekrar :26::26::26: