- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
hangi tüp bebek merkezindesin canım
limonportakal arkadaşım progestanı hangi sebeble kullanıyıosunn?kaçıncı haftaya kadar kullanacaksın sen
Konumuz kalabalık tombikkus, nareksisi, Kelebex, alphinrosa, limonportakal, nrkny, 14561456, sedcel, aysegok35, viole, __SuPerisi__, zeytin13 herkesler burdaa
Birazcık bakınayım dedim oku oku bitiremedim :) bazı arkadaşlar nezle gibi olduklarını söylüyorlar bende de oldu alerji oldum sandım meğerse gebelik nezlesi diye bir şey varmış. artan östrojen miktarından dolayı burun içindeki mukoza değişiyormuş ondan kaynaklanıyor. Hapşırmaktan yorgun düşmüştüm ama geçti:) benim pek mide bulantım falan yok kızlar sadece uyku ve baş dönmesi.6 haftanın sonunda başlayabilir diyolar sizlerde durum nasıl :) bir de hep böyle yoğurt,ayran,peynir,turşu gibi tuzlu veya ekşi şeyler istiyorum. normalde tatlıyı çok severim kokusu bile rahatsız ediyor. Kahveyi de çok severdim ama dayanamıyorum kokusunaaa :)) 2 gün önce kesemizi gördük haftaya da kalp atışı dinlemeye gideceğiz. bakalım daha neler olacak :)
masallah canım bende tatlı cok sewerim ama bu aralar cnm istemio :) ama bnm için cok erken bulantı için falan sanırım işallah hiç olmaz tabi :)
Birazcık bakınayım dedim oku oku bitiremedim :) bazı arkadaşlar nezle gibi olduklarını söylüyorlar bende de oldu alerji oldum sandım meğerse gebelik nezlesi diye bir şey varmış. artan östrojen miktarından dolayı burun içindeki mukoza değişiyormuş ondan kaynaklanıyor. Hapşırmaktan yorgun düşmüştüm ama geçti:) benim pek mide bulantım falan yok kızlar sadece uyku ve baş dönmesi.6 haftanın sonunda başlayabilir diyolar sizlerde durum nasıl :) bir de hep böyle yoğurt,ayran,peynir,turşu gibi tuzlu veya ekşi şeyler istiyorum. normalde tatlıyı çok severim kokusu bile rahatsız ediyor. Kahveyi de çok severdim ama dayanamıyorum kokusunaaa :)) 2 gün önce kesemizi gördük haftaya da kalp atışı dinlemeye gideceğiz. bakalım daha neler olacak :)
dondurma ye.çok faydalı afiyet olsun şimdiden.ben de patates kızartması istiyorum,kimsenin canı çeker miki?İLK KEZ CANIM DONdyrama istedi. limonlu
dondurma ye.çok faydalı afiyet olsun şimdiden.ben de patates kızartması istiyorum,kimsenin canı çeker miki?
afiyet şeker olsun,bebişine yarasın.kaç hafta sonra ilk kez bugün yedim.
ama dondurma gerçek dondurma olmalı algida falan yapay
canım ya o taraf cok ters bana eryamandayım ben sanırım sıncan koru hastanesine gitcem kara verebilirsem araştırıyorum halenAnkaradayim turgut özal uni ülkü ulusoy polik hatice kosger e gittim çok da memnun kaldık
inşallah bebişlerimiz bu sefer bizi bırakmazlar caım ben öyle umut ediyorum ilkinde süreklı lekelenmem vardı bunda hiç olmadı şükür..aynen canım iyi yapmışsın....benim de kürtaj olmuştu...ıyı kı soylememişiz...ben de nasip olur da yaşarsa gec söylemeyi düşünüyorum...
afiyet şeker olsun,bebişine yarasın.
benim beta hcg göre5 hafta falan dedi dr
sat 15 mayıstı gitmedim henüz kadın dr ye üsttenmi baktı size
haftayıda geçireyim diye düşünüyorum bilmiyorum yani