2014 Şubat Anneleri

Konumuz kalabalık tombikkus, nareksisi, Kelebex, alphinrosa, limonportakal, nrkny, 14561456, sedcel, aysegok35, viole, __SuPerisi__, zeytin13 herkesler burdaa

Birazcık bakınayım dedim oku oku bitiremedim :) bazı arkadaşlar nezle gibi olduklarını söylüyorlar bende de oldu alerji oldum sandım meğerse gebelik nezlesi diye bir şey varmış. artan östrojen miktarından dolayı burun içindeki mukoza değişiyormuş ondan kaynaklanıyor. Hapşırmaktan yorgun düşmüştüm ama geçti:) benim pek mide bulantım falan yok kızlar sadece uyku ve baş dönmesi.6 haftanın sonunda başlayabilir diyolar sizlerde durum nasıl :) bir de hep böyle yoğurt,ayran,peynir,turşu gibi tuzlu veya ekşi şeyler istiyorum. normalde tatlıyı çok severim kokusu bile rahatsız ediyor. Kahveyi de çok severdim ama dayanamıyorum kokusunaaa :)) 2 gün önce kesemizi gördük haftaya da kalp atışı dinlemeye gideceğiz. bakalım daha neler olacak :)

masallah canım bende tatlı cok sewerim ama bu aralar cnm istemio :) ama bnm için cok erken bulantı için falan sanırım işallah hiç olmaz tabi :)

ben oğlumda hep tatlı yemiştim canım tatlı şeyler istemişti limon vb ekşi şeylerden canım hiç istemediydi
ama bunda ekşi ve tuzlu şeyler istiyor canım birde acı şeyler
hoş bu ara bulantıdan peynir ekmeğe talimim ama

Son düzenleme:
benim meleğim de yoğurtçu hep yoğurt yemek istiyorum ve ayran içmek istiyorum rüyama bile giriyo bak şimdi yazarken bile ağzım sulanıyo

masallah canım bende tatlı cok sewerim ama bu aralar cnm istemio :) ama bnm için cok erken bulantı için falan sanırım işallah hiç olmaz tabi :)

vallahi bende tatlı ve çikolatayı çok çok severim şimdilik hoşlanmıyorum.diğerlerinde pişmaniye ve halka tatlı yemekten tombik oldum.sonuna kadar böyle gitmiyor maalesef.hiç yemeyelim tatlıyı inşaallah.

Aynen ben de oluyor burun tıkanıklığı gerçi benim alerjim var klimalarda çalışmaya başladı burda ondan da oluyor.. Aynen ben de çikolata ve Türk kahvesi tiryakisiydim şimdi yanlarına yaklaşmıyorum:) illa tuzlu, ekşili şeyler istiyor canım.. Benim midem son bir haftadır başladı ama öğlene doğru bir de geceye doğru bulanıyor..

Ankaradayim turgut özal uni ülkü ulusoy polik hatice kosger e gittim çok da memnun kaldık
canım ya o taraf cok ters bana eryamandayım ben sanırım sıncan koru hastanesine gitcem kara verebilirsem araştırıyorum halen
aynen canım iyi yapmışsın....benim de kürtaj olmuştu...ıyı kı soylememişiz...ben de nasip olur da yaşarsa gec söylemeyi düşünüyorum...
inşallah bebişlerimiz bu sefer bizi bırakmazlar caım ben öyle umut ediyorum ilkinde süreklı lekelenmem vardı bunda hiç olmadı şükür..

kızlar bana dndurma acayip ii geliyo hamile oldugumu bılmeden öncede koçişe her gun dondurma al bana diyodum sonra anladımkı bebiş istiyomus ben değil:)) hala yıyorum mıdemi rahatlatıyo bulantım yok ama mıdem bı tuhaf dondurma ii gelıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…