2014 Şubat Anneleri

benim beta hcg göre5 hafta falan dedi dr
sat 15 mayıstı gitmedim henüz kadın dr ye üsttenmi baktı size
haftayıda geçireyim diye düşünüyorum bilmiyorum yani

benim de sat 15 mayıstı :)))) ben dün muayene oldum vajinal ultrasonla baktı dr. 4 haftalık diyor.bhcg 2055 .kese boyutu 3,49 mm daha çok küçüğüz bizzzzz....:)

anladım canım, sen kaç günlükken girmiştin. ben 4+5 te görmüştüm keseyi, ama dr erken döllenme olmuş senin dedi.. o yüzden erken öğreniyorum ben..
bnm son adetim 19 mayıstı 17 haziranda gittiğimde 28 inde gel dedi suan görünmez dedi :KK43: bakalım bekliorz smdi :)

hepınızeee selamm,
coksukurrr ya rabbımm hersey yolunda ama saskınımm kızlarr ıllk dok kontrolunden gelıyorum
son regl tarıhıme gore degıl hesaplama cunku GEC DOLLENME olmus ayın basında yenı tutmus hemen ogrenmısın dedıı
ve kızlar suan daha mınnacıkk ustten baktııııı vee 4+3gunluk sukurler olsun hemm keseyı hemde bembısı gorduk ben bununla bıle cok duygulandım
cunku daha once hep alttan bakmıstı baska doktorlar ve ancak 5.haftada gormustu ve sadece keseyı
bu sefer rabbımmmm hedıyesını hıc beklemedıgım anda gonderdı:)

ayrıca bu dok clexane kullanıyorum dıyınce ıkı haftadırr harıkaa dedıı en basındann berı koruma altında erken baslamann ısabetlı
olmus dedıı...1 temmuzda ııkıncı randevum var ayın sonu hazıran basında dollenmıs dedı ve guldumm ıcımden
cunkuuu deneme asamasında olsugumdan cebıme yaptıgımız gunlerı kaydetmıstım en son gunde 31 mayıstı son gunumuz demıstım hatta esıme ogun
gec yumurtladıgımı bıldıgım ıcın ıyıkı ogunu atlamamusızzz ayın sonu regl yaklastı dııyee yaa???

1 temuza kadar duama devam edıp tamamlıcam hersey guzel gozukuyo dedı doktorum,salı gunu kan degerım1870dı bugun 3500u gecmıstır
son regl tarıhını unut dedıı,gec dollenme oldugun ıcın haftalıgında kan degeırn esıt gıdıyo dedı onemlı olan 1temmuzda 6 haftaya gelmıs olcak mı dedıı

dualarınızı esırgemeyınnnn:KK49::nazar::nazar::nazar:

canımmm gözünaydın bak sonunda sende bebişinle tanıştın nasıl bir duygu :KK16: ben demiştim sana bu sefer herşey yolunda diye..demek geç döllenme olmuş senin bebiş daha küçük annesi :KK16: bende ilişkiye girdiğimiz tarihi biliyorum düşünsene onunla ilgili herşeyi başından itibaren biliyoruz :KK1: çok sevindim inanki bidahaki kontrolünde haftası kesin belli olur..demek önce ben doğurcam sonra sen :KK1: bebişine de kendine de iyi bak tatlım :KK16:

kızlar ya yazılanları okuyorum birçokkişide göğüs ağrısı bulantı vs. var. bende ne bulantı ne göğüs ağrısı nede başakabi belirti. korkuıyorm ya bu mormal mi sizce.sağlıklı gebelerde bulantı olur diyolar. benim dururmumda olan var mı.. ilk bebeğimi kaybettim oyuzden çoook korkuyorm

bende de tık yok üzülme.ben de kussam biraz kilo versem diyorum ama nerdee.

merhaba annişler ya forumu okuyorum hepınız doktora gıtmıssınız kan vermıssınız keselerı gormussunuz ben daha kan bıle vermedım gıdıpte 1 hafta daha beklemeyı düsünüyorum toptan :KK16:göreyim herşeyini diye:) acaba gitmelıyım 2 ay önce düşük yaşadım cok şukur sımdı hamıleyım insan yınede tereddutte kalıyo doktora gıtmek için.mide bulantım yok garp bi şekilde ailelerede soylemedik daha bıraz daha zaman gecsın soylıcez ilkinde hemen soyledık herkese sonra zor oluyo....

aynen canım iyi yapmışsın....benim de kürtaj olmuştu...ıyı kı soylememişiz...ben de nasip olur da yaşarsa gec söylemeyi düşünüyorum...

X