2014 Şubat Anneleri

bende de tık yok üzülme.ben de kussam biraz kilo versem diyorum ama nerdee.

canım herşey yolundaysa (ki öyledir inş) hiç öyle düşünme, 3 gün önceye kadar bende öyleydim, neden midem bulanmıyor ağrım yok vs.. ,hatta doktora demiştim gecen hafta ben bekar kız gibiyim unutuyorum bile hamile oldugumu hoplayıp duruyorum falan, ne güzel işte dedi doktorum:) 3 gündür hayat durdu ,24 saat bulantı kusma var.. sürekli acıkıyorum bir güzel yiyorum tam yarısında bulantı başlıyor.. öğlen dısardaydık önce yemek yeyip sonra gezeriz dedik eşimle, nerdeeee, yemek yedik benim mide başladı.. dedim çabuk eve gidiyoruz, daha kapıdan girer girmez beklenen son :/ o yüzden hiç isteme mide bulantısı bence

Herkesin canı dondurma istemiş anlaşılan bak şimdi benimdee nolcak şimdi kocişe sölimde gelirken alsın.Benim iştahım açık ama

sevdiğim şeyler olcak.Midem hep limonu ha geldi ha gelcek gibi .o daha kötü anaamm

Ben koru hastanesine gidiyorum balgatta. Dr. Aydan Biri
teşekkür ederim canım balgat bıraz ters bana sincan koru hastanesi seda hanıma gıdıcem ya çok arastırdım ii dıyolar ona karar verdim inşallah i olur haftaya gidicem bakalım
canım mide bulantını dondurma bırazda olsa geçirir soğuk oldugu için rahatlatırmideni ben buz yerdim midem kötü oldugunda

yok canım ,alttan baktı, iki gittiğimde de..

Ben bugun 4+3 um ve hem kese hemde bebisi gorduk son regl tarıhını unut dedı doktor gec dolllenme yenı tutunmus ve hemen ogrenmısın dedı buarada ustten bakmıstı bana.. 1 temmuzda ıkıncı kontrol ve
betam salı gunu 1870di
Bugun yaptırayımmı dedim doktora gerek yok zaten gorduk ikisinide dedi ama tahminimce bugun. En az 3500 olmustur

Bazen diyorumki ikiz olabilirmi acaba haftalıgına gore forumda baktımda insan bi hevesleniyo

Amin canımmmmm insallah sende gorursun fındık kurdunu aynen canım insallah su 10 gunude elımden geldıgı kadar stresten uzak gecırmek ıstıyorum moral oldu ınankı su perimm

Bısey sormak ıstıyorum salı gunu 1870 dı betam bugun ıkıye katlasa 3700 oluyor forumda gezerken gordum ıkızz gebelık cıkmıs bazılarında ne dersın duydunmu sen hıc??? haftasına gore erken gormeme gore betaya gore degısır bılıyorum ama cok ısterım bılıyomusun elı ayagı duzgun olsundaaaaa tekınede razıyımmm .. Hatta forumda sey yazıyor 7. Haftada kalp atısını duyduk 9. Haftada kontrole gıttımızde ıkıncı kese ve kalp atısını gorduk suan dogurdum felan yazmıs.... Rabbım buyuktur hayırlısı hepımızzzzzzz ıcın

beril14 gittin i dr a canım nasıl haberler

canım bu kadar istediğine ve içine doğduğuna göre belki de:)))))) hayırlısı olsun hakkımızda

beril14 gittin i dr a canım nasıl haberler

gördüm minişimi canım, kalp atımını da gördüm, ama duymak için kulaklık gibi bişey gerekiyormuş o yok dedi, olsa duyabilirmiydim bilmiyorum.. ama çok hoş ya toplu iğne gibi :)) hersey yolunda, 2 hafta sonra cağırdı ama ben 2 hafta sonra emseye geçmek istiyorum, doktor eşimi almadı rica etti ben bakayım çağırırım dedi ama çagırmadı o da kızdı, artık devamı emseyde göreceğiz.. 5 temmuzda gitmeyi düşünüyorum oraya da..

selam güzel hamişler:)
canı dondurma çekenler
yiyip yiyip kusanlar
kalp atışını duyanlar
hepinize selam:)

benim başım ağrıyor hafiften başım dönüyor
oysaki tatlı yedim ama fayda etmedi
başım fazla gelio şuan
midem kolay bulanmaz zaten ama bulanacağı vakit başıma vurur
şimdi de öyle oldu sanırım:S
neyse bunada şükür
pazartesşye 3 buçuk gün kaldı ben de görsem sizler gibi kalbinin atışını
rahatlicam biraz daha

canım benim de değerlerim çok yüksekti, hatta 4 kat artıyordu sürekli, çok heveslendim ikizmi diye ama tek cıktı bugün de, daha da 2. kese olmaz dedi:))) hayırlısı olsun hakkımızda.. senin adına cok sevindim ayrıca inş hep böyle yolunda gider..
peki enfeksiyonun için ilaç vs verdimi doktorun canım, bana şampuan verdi özel birrde krem.. o da şikayetim oldugu için, yoksa ciddi bi miktar değil atar vücut dedi.. üreme de görülmemişti kültürde..

gozun aydın canım.. Bende ıkıncı randevum 1 temmuzda kalp atısı ıcın suan 4+3 te hem keseyı hemde bebısı gorduk darısı basımaa ınsallah kalp atısı cok farklı bısey rabbım nasıp etsın hepımıze saglıkla ılerlesın .. Iyı yapmıs esın bence bızım doktor ıcerden cagırdı esımı ıstersenız buyrun sızde gorun dedı hosuna gıtmıs ılkkez gıtmemıze ragmen esımde tuttu doktoru.. Emseyı cok merak edıyorum gıdınce yazarsın yıne yorumlarını arkadasım muayene ucretı usg cıhazı felan doktor kım dusunuyorsun ?? Ve dogum fıyatlarıda

Hımmm demek sendede degerlerın yukseekktı:) artık rabbım buyuktur tekte olsa cıftte olsa kabulumdur
Haberlesırız ıltıhaplanma hafıf dedı normaldedı camasırnı gunde ıkı kere degıs dedı utulemen daha ıyı olur dedı bukadar yazmadı bısey

Sanada selam arkadasımmm az kalmıs sık dısını ınsallahh kut kut kuttt attıgını duyarsınn senden sonrada sırada bekleyenlerde duyar ınsallah benım daha 10 gunum var

sorma ya eşim rica etmesine rağmen almadı, oysaki çok hevesleniyordu gecen de görmemişti, yabancı gibi ultrason resmiyle yetindi.. bende demiştim gel videoya cek vs diye, düşünemiyorum dr ne derdi acaba:)) çok tatlı bir bayan ama buraya kadarmış, emseyde şükran hanıma gideceğim kesin, inş sıkıntı olmaz.. valla ben kremi sürdüm bile özellikle sordum tüm hamilelere veriyoruz dedi.. şampuanlada yatarken yıkayıp yatayım diyorum.. Bebişler Allaha emanet, Rabbim korusun inş..
benim adetten 4 gün sonra (yani 4+4 te 8121 di.. öncede 2 kez hcg baktırdım 2 günde 4 kat artıyordu.. 8000 leri görünce tırstım, daha da bakmıyorum :)) neden bu kadar yüksek dedim, kişiden kişiye değişir , sorun yok dedi.. Tabiki haberdar ederim seni.. sen de yaz mutlaka..

laurana benimde sat 7 mayıs :)) sen keseyi görmüşmydünn

canım ben 2 hafta önce gittim doktora minicik bir kese gördü ve 4,5 haftalık hamilesin dedi ve 24 haziranda gel hem kalp atışlarını hem de bebeği görürüz dedi ama açıkçası korkuyorum....

bu arada ultrasona girerken idrara sıkışık olmak zorunda mıyım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…