ne kadar çok tiroid sorunu yaşayan var topikte ben de 50 mg lık olanını içiyorum aynı ilacınbana da her ay bakılması gerektiğini söylemişti doktorum inşallah bi sorunla karşılaşmadan güzel bi hamilelik geçirip bebişlerimizi kucağımıza alırız
viole seninle muhtemel d.tarihi aynı sen keseyi gördün mü
her sabah ve her akşam düzenli olarak nezle oluyorum şaka gibi , ama öğlen saatlerinde normalim ,şu anda ise tek gözümden yaş geliyoranlayamadım gitti . Sizlerde de böyle bir durum varmı ?
yok canım haftaya gidicem doktora inşallah görürüz o zaman sen gördün mü? :26:
yok kuzum tıkanma yok tam tersine çeşme gibiyiz :44:
her sabah ve her akşam düzenli olarak nezle oluyorum şaka gibi , ama öğlen saatlerinde normalim ,şu anda ise tek gözümden yaş geliyoranlayamadım gitti . Sizlerde de böyle bir durum varmı ?
merhaba anneler :) benimde ilk bebişim :) 15 haziranda öğrendm bebeğimin olacağını gercekten çok heyecanlı bir duygu :) doktorum 28 haziranda bekliyor bizi ne kadarlık oldugunu kendim hesaplamaya calısıyorum. eger son adet gunu sayılıyorsa tam 1 aylık oluyor :)
Hayırlısı olsun canım ... muhtemel doğum tarihimiz aynı bende 15 haziranda öğrendim... benim doktorumda 27 haziranda bekliyor... değerin kaçtı öğrendiğinde...
hayırlı olsun canım bebişin :) değerim 234 tü senin kaçtı
doktor kontrolüm vardı bugün, gördüm miniğimi, kalp atışını da gördüm.. ilk kez anne olacağımı farkettim. Rabbim tüm bekleyenlere yaşatsın inş.. çok mutluyum..
masallah cok heycanlıne kadarlık bebişinn
yerim ya bnmde ilk 64 tü sonra arttı 2. ölcümde cok heycanlıyım 28 ini sabırsızlıkla bekliyorumm :)