2014 Şubat Anneleri

benim beta hcg göre5 hafta falan dedi dr
sat 15 mayıstı gitmedim henüz kadın dr ye üsttenmi baktı size
haftayıda geçireyim diye düşünüyorum bilmiyorum yani

benim de sat 15 mayıstı :)))) ben dün muayene oldum vajinal ultrasonla baktı dr. 4 haftalık diyor.bhcg 2055 .kese boyutu 3,49 mm daha çok küçüğüz bizzzzz....:)

anladım canım, sen kaç günlükken girmiştin. ben 4+5 te görmüştüm keseyi, ama dr erken döllenme olmuş senin dedi.. o yüzden erken öğreniyorum ben..
bnm son adetim 19 mayıstı 17 haziranda gittiğimde 28 inde gel dedi suan görünmez dedi bakalım bekliorz smdi :)

canımmm gözünaydın bak sonunda sende bebişinle tanıştın nasıl bir duygu ben demiştim sana bu sefer herşey yolunda diye..demek geç döllenme olmuş senin bebiş daha küçük annesi bende ilişkiye girdiğimiz tarihi biliyorum düşünsene onunla ilgili herşeyi başından itibaren biliyoruz çok sevindim inanki bidahaki kontrolünde haftası kesin belli olur..demek önce ben doğurcam sonra sen bebişine de kendine de iyi bak tatlım

bende de tık yok üzülme.ben de kussam biraz kilo versem diyorum ama nerdee.

aynen canım iyi yapmışsın....benim de kürtaj olmuştu...ıyı kı soylememişiz...ben de nasip olur da yaşarsa gec söylemeyi düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…