hepınızeee selamm,
coksukurrr ya rabbımm hersey yolunda ama saskınımm kızlarr ıllk dok kontrolunden gelıyorum
son regl tarıhıme gore degıl hesaplama cunku GEC DOLLENME olmus ayın basında yenı tutmus hemen ogrenmısın dedıı
ve kızlar suan daha mınnacıkk ustten baktııııı vee 4+3gunluk sukurler olsun hemm keseyı hemde bembısı gorduk ben bununla bıle cok duygulandım
cunku daha once hep alttan bakmıstı baska doktorlar ve ancak 5.haftada gormustu ve sadece keseyı
bu sefer rabbımmmm hedıyesını hıc beklemedıgım anda gonderdı:)
ayrıca bu dok clexane kullanıyorum dıyınce ıkı haftadırr harıkaa dedıı en basındann berı koruma altında erken baslamann ısabetlı
olmus dedıı...1 temmuzda ııkıncı randevum var ayın sonu hazıran basında dollenmıs dedı ve guldumm ıcımden
cunkuuu deneme asamasında olsugumdan cebıme yaptıgımız gunlerı kaydetmıstım en son gunde 31 mayıstı son gunumuz demıstım hatta esıme ogun
gec yumurtladıgımı bıldıgım ıcın ıyıkı ogunu atlamamusızzz ayın sonu regl yaklastı dııyee yaa???
1 temuza kadar duama devam edıp tamamlıcam hersey guzel gozukuyo dedı doktorum,salı gunu kan degerım1870dı bugun 3500u gecmıstır
son regl tarıhını unut dedıı,gec dollenme oldugun ıcın haftalıgında kan degeırn esıt gıdıyo dedı onemlı olan 1temmuzda 6 haftaya gelmıs olcak mı dedıı
dualarınızı esırgemeyınnnn