2014 Şubat Anneleri

hangi tüp bebek merkezindesin canım

hepınızeee selamm,
coksukurrr ya rabbımm hersey yolunda ama saskınımm kızlarr ıllk dok kontrolunden gelıyorum
son regl tarıhıme gore degıl hesaplama cunku GEC DOLLENME olmus ayın basında yenı tutmus hemen ogrenmısın dedıı
ve kızlar suan daha mınnacıkk ustten baktııııı vee 4+3gunluk sukurler olsun hemm keseyı hemde bembısı gorduk ben bununla bıle cok duygulandım
cunku daha once hep alttan bakmıstı baska doktorlar ve ancak 5.haftada gormustu ve sadece keseyı
bu sefer rabbımmmm hedıyesını hıc beklemedıgım anda gonderdı:)

ayrıca bu dok clexane kullanıyorum dıyınce ıkı haftadırr harıkaa dedıı en basındann berı koruma altında erken baslamann ısabetlı
olmus dedıı...1 temmuzda ııkıncı randevum var ayın sonu hazıran basında dollenmıs dedı ve guldumm ıcımden
cunkuuu deneme asamasında olsugumdan cebıme yaptıgımız gunlerı kaydetmıstım en son gunde 31 mayıstı son gunumuz demıstım hatta esıme ogun
gec yumurtladıgımı bıldıgım ıcın ıyıkı ogunu atlamamusızzz ayın sonu regl yaklastı dııyee yaa???

1 temuza kadar duama devam edıp tamamlıcam hersey guzel gozukuyo dedı doktorum,salı gunu kan degerım1870dı bugun 3500u gecmıstır
son regl tarıhını unut dedıı,gec dollenme oldugun ıcın haftalıgında kan degeırn esıt gıdıyo dedı onemlı olan 1temmuzda 6 haftaya gelmıs olcak mı dedıı

dualarınızı esırgemeyınnnn

Son düzenleme:
canim iki haftadir kaynanamdaym ankarada geziyorum esimin burda egitimi var bir ay bnde haftasonu ailemin yanina gitmeyi düsünüyorum
Kalp atisini görmeye gidemedik daha
Bide benim canm birsey yemek istemiyor sen nasılsn canim

anladım canım iyi olda gez boşver
ben kötüyüm 2-3 haftadır sürekli bulantı kusma önceden paso bişeyler yerdim ama şimdi
en sevdiğim yiyeceklerden bile tiksiniyorum. genelde aç kalıyorum zorla yemeye çalışıyorum sende zorla da olsa ye canım.
dr bana günde 6 öğün yiyeceksin dedi 3 ana 3 ara öğün azar azar öyle yiyorum artık
gittiğinde görürsün kocaman oldu artık el sallar size

Canim sen kalp atisini duydun sanirim

Evet pazartesi doktor kontrolüm vardı gördük göbek atıyordu

cnm hayırlı olsun sana da ,ben de progesten kullanıyorum 6 haftalık ne kadar kulancan sen acaba benim ilaç yarın bitiyor bugün doktora sorcam tekrar bir kutu daha alayım mı diye...sen niye kullanıyosun progestanı?

limonportakal arkadaşım progestanı hangi sebeble kullanıyıosunn?kaçıncı haftaya kadar kullanacaksın sen

Kızçelerimm benim ultrasyon kağıdında gs yani kese ölçüsü 2.43 cm diyo neden mm hesap yok anlamadım bilen varmıı ?

ne kadar çok tiroid sorunu yaşayan var topikte ben de 50 mg lık olanını içiyorum aynı ilacın bana da her ay bakılması gerektiğini söylemişti doktorum inşallah bi sorunla karşılaşmadan güzel bi hamilelik geçirip bebişlerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…