- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
Adana da mı doktor arıyorsunuz? eğer öyleyse kendi doktorumu önerebilirim
Adana dedin mi bici bici salı günü yedim daha
antep dedin mi de menengeç kahvesi derim ikisi de harika:124:
hoşbulduk, valla mümkün olsa gönderildim sana:)
bence duyarsın.. Ben 5+5 de duydum ama alttan muayene olmuştum,dr da biraz erken oldu diye şaşırmıştı.. Ama tüp bebek olduğu için son adet tarihini değil birkaç gün sonrayı sat sayıyorlar ben birkaç gün daha büyük olduğunu düşünüyorum bebişin..
yok canım ben istanbuldayım.Sen demi adanadayız, senin Dr kim acaba,
Çok sevinirim kimdir nerdedir,
benkullanıyorm canım folbiol günde 1tane. ama benimde aklıma şu takılıyo ilk gebeliğim düşüklesonlanmasına rağmen progestan başlamadı
Demekki riisk gormuyor canim her dusuk yapan progestan kullanmiyor ki
benkullanıyorm canım folbiol günde 1tane. ama benimde aklıma şu takılıyo ilk gebeliğim düşüklesonlanmasına rağmen progestan başlamadı
anladm cnm peki demir eksikliği varmıydı sende ondan vermiş olbirmi
hayır canım verdiği esnada herhangi bir kan tahlili yapmamaıştı yani demir değerimibilmiyordu . sadece kalpatışını duyana kadar istirahat et,ağıriş yapma ve kesinlikle cinsel ilişki yasak dedi:)) sanırım bebek bu dönemde rahme tutunmaya çalıştığı için böyle. bazı doktorlar da yazmıyo folik asit çok takılma yani. ilk gebeliğimi öğrendiğimde 6haftalıktı doktora sormştm hatta folik asitkullanayımmı diye. bundan sonrasına zaten gerek yok dedi yani yazmadı
arkadaşlar aranızda folik asit kullanan varmı benim dr vermedide
Ben çok acıktııııııım...Öğlen olsun yemek yiyeliiiiiim
Selam kızlar nasıl gidiyor hamişlik
Yeni gelen hamisler rabbim saglıkla kucagımiza almayı nasip etsin
kelebex senin kaçıncı haftan ve kesenin boyutu ne