2014 Seçim Sonuçları

Off yastayım resmen, lütfen Suriyeyle olacak savaşa oy verenlerin çocukları, babaları, kocaları gitsin.
Ben bunların politikalarından da tantanalarından da bıktım.
Hani diyorlar ya hep beğenmeyen gitsin diye, açın yurt dışı yollarını arkama bakmadan kaçarım.
Herkes de kendi seçimini yaşasın.
 
Akp dinle siyaseti ayırmadı. Oyle pensilvanyayla ayri duserek yapılacak şey değil. Hala din üzerinden siyaset yapıyor. Chp gelirse dinini yasayamasiniz algisi yaratılıyor. Mesela en son Gökçek chpye oy verene hakkımı helal etmem camileri ahır yaptılar nasıl oy verirsiniz diyerek resmen insanların dini duygularını somurdu.
 

Yazımda katılmadığınız noktanın neresi olduğunu tam anlayamadım.
MHP'li olarak tabiki de partinizin siyasi geçmişini, şu anki durumunu benden çok daha iyi biliyor ve karşılaştırmasını yapabiliyorsunuzdur.
Bahçeli'nin MHP sıfatını taşıyan biri olmadığını söylemişsiniz haklı da olabilirsiniz.
Ama ben şu andaki AKP,CHP VE MHP'nin tutumunu düşündüğümde en doğru siyaseti Bahçelinin izlediği kanaatine vardım parti ideolojisiyle tezat oluşturabilir ama gördüğüm buydu.
 


öncelikle asla bir insanın düşüncesi nedeni ile o insana düşmanlık beslemem
yanlız bir önceki yorumunda diyorsun ki erdoğan sürekli dini kelimeler kullanıyor
ve bu sana göre dini siyasete alet etmek
sonrasında ben açıklama getiyorum
kılıçdaroğlu daha fazlasını söyledi
bu seferde diyorsun ki kılıçdaroğlu dinsiz mi ? tabiki kullanabilir
:26:
önce bir karar ver lütfen
dini kelimeler kullanmak dini siyasete alet etmekmidir?
çünki ya ikiside bunu yapıyor
yada ikiside dinsiz değil kullanabilir
 
Yanarım yanarım da çalıp çırpanlar şimdi göğüslerini gere gere meydanda fink atıyorlar yaa ona yanarım
başbakan umrumda değilde
bakan ve bakan çocukları,ebru gündeşin vatan haini kalleş kocası helede egemen bağış ve bilal erdoğandan nefret ediyorum
şimdi on numara adam pozları var...
 

Dediğiniz doğru en temiz siyaseti şuan SN. Bahçeli yapıyor çalmadı çırpmadı hakret ederek konuşmadı milletine

ama MHP yapısına uygun değil o manada dedim

Rahmetlik olsaydı şu denli olmazdı olaylar

İnşallah çıkacak biri karşısına
 

rica ediyorum bana küçük laf oyunlarıyla gelmeyin,sanki bir açık yakalamışta yüzüme vurdunuz gibi.evet tayyip dini siyasete alet diyor,hayır kemal kılıçtaroğlu dini siyasete alet etmiyor.ama şayet kılıçtaroğluda bu kelimeleri kullandıysa kullanma hakkı var,evet kararımı verdim akp dini alet ediyor.kastettiğimin bu olmadığını bal gibi biliyorsunuz,ne demek istediğimi de anladınız ama işte tutturmuşsunuz bir kuru gürültü.
 
Son düzenleme:
bu oy verenlerin hepsine ne olursa müstehak o kadar olay çıktı bir kere bari dinleseydiniz. bdp nin doğuyu komple kapattığı da dikkatinizi çekmiştir herhalde, milliyetçi hareketin kalesi ığdırı bile bdp aldı akp yalnızca azdırdı hainleri. devlet kurumundayım siyaset gırla gidiyo yöneticiler siyasetle geliyo, kaçakçılığa bdp göz yumuyo zaten su parası filan vermek yok elektrik desen çok ucuz bilmiyorum belki onlar elektrik de ödemiyodur. başkanlık sistemi de gelirse tam evlere şenlik durumdayız bütün o belediye başkanları şaha kalkacak bölünmemiz tesillenmiş olacak. adamlar şırnakta vergi dairesi açmış para topluyolar hala bunlar da lafa değil icraata bakıyorum diyolar al bak icraata gurur duy oylarınla doğunun hali içler acısı
 

evet güzel bir zafer sabahı
 
yada padişahım çok yaşa hatta çarşafa girmemize az kaldııı
peki bunca yıl hiç birkere size biryere girerken başını kapa dedilermiii:44::44::44::44: kıyafetinize karıştılarmı ama başörtülüler hor görüldü çok kişinin okuma hakkı elinden alındı ama şimdi herkes özgür şimdiye kafar çarşafa girmediysek bundan sonrada girmeyiz korkmayın bu yüzden işte kazanıyor akp
 
yazıkkk çok farklı sonuçlar bekliyordumm umudum vardı bunca olaydan snra insanlar daha dikkatli olur diyodum. keşke adil bir seçim olsaydı sonuç çok daha farklı olurdu
 
tayip erdoğan göğsünü gere gere.. oğlunu egemen bağışıda yanına alarak balkondan halkı selamladı..
kasetlere.. ayakkabı kutularına.. bakara makaralara ragmen seçildi..
seçimlerden önce bilal hazretleri ortalıklarda gözükmezken, seçimlerden sonra halkı selamlayabiliyor..

halkımızın takdirine saygı duymaktan başka bir şey yok..

akp'ye bukadar hakaret eden.. sahiplenmeyen çok insan var.. ama bu oyları kim veriyor onu merak ediyorum..

keşke gerçektende lafa değil icraata bakılsaydı..
 

emin ol yine önce bizler gideriz ALLAH göstermesin öyle bir durum olsa
 

Aslında benim hayat görüşüme MHP ideolojisi çok uygun bir parti ddeğil ama bazı durumlarda geçmişte de şimdide taktir ettiğim yanları vardır.
Yani tabi ki Sultan Süleyman'a kalmamaış kimseye de kalmayacaktır.
Ülkemiz için ne hayırlıysa o olsun diyebiliyoum ben sadece.
 

erkek arkadaşım tuncelide askerlik yapıyor. ve tunceliyi bdp almış .yazık şimdi korkularım artıyor. tunceli şimdi orda asker barındırmak istemezmi yksa karışmazmı. kafamda bu 2 soru. bdp tuncelide kendini ispatladı.
slogandada bi ironi durum zaten. tamam bak icraatına onu bunu yaptı de tamam yapmadı demiyorum. ama kardeşim sen bu icraata bakıyosunda yaptığı işine yarayan şeyleri görüyosun birde diğer yaptıklarını gör. resmen banane diyoo bn işime yarayan yaptıklarına bakarım diyo. çalıp çırpmayan varmı diyo. bu mantıktalar.
 
Sabaha kadar neler yaşadığımızı burada olan arkadaşlar biliyorlar kazanana haketti kazandı diyecek kadar olgunum çok şükür.Ama dün gece yaşadıklarımı bana kimse açıklayamaz.Melih çok güzel çalıştı gereğini yaptı diyorum.Benim için bugüne kadar şehir efsanesinden öteye gidemeyen oyların çalınması sahte olması vs..gibi hikayeler artık efsane olmaktan çıkmış gerçeğe dönüşmüştür.
 

çocukları neden halkı selamlıyor onu anlamadım, iyice krallığını ilan etti, winter is coming
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…