2014 Seçim Sonuçları


insanlar oh aferin iyi yapmışsın diye bu bayanı ödüllendirip birde sırtını sıvazlarlar artık.
 
hani ankara da mansur yavaş alıyodu
açıklama yapmışlardı sanki
dün izlememiştim
şaşırdım
 


Haklısın canım , bende irite oldum paylaşılanlardan dolayı
Oy vermedim, asla da vermiyeceğim,
Yaşananları onaylamıyorum ama halkımın yarısına da hakaret, aşağılama gibi bir durumu da tasvip edemem
Oyumuz kullandık geldik sonuç neyse o
Bu düşmalığı çok tehlikeli buluyorum çok
Gittikçe keskinleşiyor söylemler , hiç hoş değil , hatta tehlikeli
Militanca davranmamak lazım , çocuklar bile etkilendi söylemlerden
Demokrasiye inanıyorsak sandığa da saygı göstereceğiz
hayırlısı olsun hakkımızda
 


Madem yansıtılanlar gerçeği göstermiyordu ki ben birçok kanaldan takip ettim hep başabaştı oylama bittikten sonra aralarında 1 puan bile fark olmamasına ne diyeceksiniz neden alıp yürümedi Gökçek. Gece çıkıp daha sandıkların % 40 ı ancak açılmışken hatta o kadar bile değilken chp ancak % 39 da kalır Ankara'yı alıcaz diyenin dedikleri tutmadı ama ayrıca ben yattığımda saat birdi hala Ankara sürpriz olur sabaha kadar sürer çekişme çünkü Çankaya sandıkları daha bitmedi diyorlardı ne oldu da sürekli Çankaya'da Mansur Yavaş çıkarken ve bu gidişata göre de bakarsak Çankaya'yı Mansur'u alması gerekirken bir anda değişti belirleyici sandıktaki oylar.



Bende her yerde öyle dinledim sabaha kadar yarış sürer diyorlardı tek düşündüğüm ilk başta Çankaya2da çıkan oylarda her sandıktan Mansur çıkarken nasıl geceden sonra bu kadar gerileyebildiği. Çünkü hesaplamalara göre Mansur açıklama yaptı alıcaz öyle gözüküyor dedi ama bakıyorsun bir anda Çankaya değişiyor.
 
Son düzenleme:
Muhalefet cephesi kaybetmiş görünüyor; gerçekte kaybeden idealist yaklaşımlardır, ahlakçılıktır; siyasetin daha yüksek, daha doğru ve daha dürüst bir seviyede yürümesini bekleyen çocuksu iyimserliktir
 

Kardeşim kendim bildim bileli MHP liyim ALLAH ıma bin şükür

ben yazınıza katılmıyorum şuan MHP ye oy veriyorsam Rahmetli Alparslan Türkeş hatrına

Evet Devlet Bahçeli iyi bir insan ama MHP sıfatını taşıyabilcek birisi değil

Şuan akepe bu durumdaysa karşısında güçlü bir muhalif aday olmadığı için maalesef
 
yüzde 54 millet değil anlaşılan. yarısından fazlası kaale alınmıyor ve millet sayılmıyor.
trajikomik


sağcısı solcusuyla milliyetçisi kürtçüsüyle türkiyeye milletim vatanım toprağım diyen herkez MİLLET in bir parçasıdır. kimse millet kazandı diğerleri kaybetti deme hakkına sahip değil. ancak milletin çoğunluğunun aldığı kararın gerçekliğide ortada
şimdi%45 e koyun salak yediği kazığa doymayan kitle benzetmesi yapılıyorsa o halde bu seçimin bir kazananı kaybedeni olamaz
insan nasıl kendi milletine salak yaftası vurabilir
gerilimin düşmesi gerekiyor
kazanan kaybeden meselesini aştı
bu millete bir iç savaş reva olursa
hepimiz kaybedeceğiz<
onun için
herkes bir diğerinin
mantık süzgeçinden geçirerekverdiği oya saygı duysun
 
Ve beni en çok şaşırtan il SİVAS oldu

Ciddi mana da çok üzüldüm

Sevgili Sivaslı kardeşlerim ne çabuk unuttunuz ŞEHİDİNİZİ

Onun katillerine oy verdiniz

Vefa gerçekten İstanbul'da bir semt adıymış...
 
hani ankara da mansur yavaş alıyodu
açıklama yapmışlardı sanki
dün izlememiştim
şaşırdım

Bu açıklama herkes tarafından yanlış algılandı Çankaya'yı alıcaz dedi ki gerçekten de açılan sandıkların hepsinde Mansur açık ara önde gidiyordu Çankaya'da bunu birçok yerden dinledim. Ama ne olduysa geceden sonra oldu Çankaya'da düşüş başladı. Ona bakarsanız Gökçekte açıklama yaptı chp'nin yüzde 39 da kalacağını kanacaklarını söyledi ama ara kapandı 1 puan bile değil aradaki fark onun konuşması ne olacak ki zaten gece yarısından sonra bir şey döndüğü muhakkak ama arayı fazla da açıp iyice belli edemezlerdi durumu. Her neyse sonuç olarak aldı ama biraz düşünsün. Gerçi Mansur oyların tekrar sayımını istemiş ama.
 
TERCİHLERE SAYGI DUYMAK DEMOKRASİNİN GEREĞİDİR

Çalışan kazanıyor. Örneğin, Eskişehir Demokrat Partinin, Adalet Partisinin ve ANAP&#8217;ın siyasi açıdan kalesiydi. Sayın Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir&#8217;de iktidarlara rağmen, her seçimde oylarını giderek artırarak belediye başkanı olmayı başarmıştır. Başarısının tek nedeni, gece gündüz demeden, partidendir partiden değildir gibi ayrımlar yapmadan Eskişehirli için çalışması, bozkır şehrini turizm kenti haline getirmesi, herkesin refahını yükseltebilmiş olmasıdır. Yüksek Öğretim Kurumu, &#8220;Arka arkaya iki kez rektörlük yapan üçüncü kez yapamaz&#8221; gerekçesiyle, 1993 rektörlük seçimlerinde % 97 oranında oy almasına rağmen Sayın Büyükerşen&#8217;i rektörlük görevinden almıştır. Eğer 1993 yılında ve daha sonraki yıllarda CHP, Sayın Büyükerşen&#8217;i partinin genel başkanlığına getirme vizyonunu gösterebilseydi, her seçim döneminde düştüğü mahcubiyetleri, perişanlıkları, ümitsizlikleri yaşamazdı.
Bu seçimlerde bir kez daha anlaşılmıştır ki, Türk Halkı eserler verenin arkasından gidiyor. Halkın karşısına boş sözlerle çıkanların peşinden gitmiyor, tam tersine inandırıcı gerçek projeler sunanların peşinden gidiyor.

Prof.Dr.Mehmet Şahin



bunu hocam paylaşmış
ben de paylaşmak istedim sizinle
kendisi chpye oy verdi bu arada
 
Son düzenleme:

çok doğruç..uzun bir yorum yazmak istiyorumm ama midem bulanıyor..
dün akşam sinir oldum iyice arttı mide bulantımm...
bu halkımız birgün görecek gerçekleri ama çok geç olacak çokkk
 
40 İlde aynı tarihte saatler boyunca elektrik kesintisi yaşanması ve diğer arbedeleri yanyana dizip sonra da hak edilen bir başarıdan söz etmek tam anlamıyla büyük bir komedya...
 
Öncelikle ne kadar olur bilmiyorum ama Vatana Millete hayırlı uğurlu olsun.
Okulda öğretmen arkadaşımla seçim sonuçlarına bahse girmiştik tee sömestr öncesi.%45 demiştim..Sanırım yarın kazandığıma en üzüldüğüm kelle paça iddaa çorbasını içeceğim.
Sanırım ne diyorlar ağızbirliği etmişçesine ''milli irade kazandı''.
Ama gel gelelim benim işim saat 2 gibi bitmişti.O ana kadar telefonu elime almadım.Baktığımda İstanbulda ve Ankarada sandıkta duran arkadaşlarımlar gelen mesajlar aramalar fazlsıyla üzdü beni sayımla ilgili.Sadece şunu diyorum bu iki ilde yapılan seçime zerre itimatım yok. Detaya girmeyeceğim tek diyeceğim ve bu yazdığımı kesinlikle bahane türetmek için yazmıyorum ammaa ''seçimi kazanmak için her yol mübahtır'' ilkesini kendi ''ant'' ı yapan yaptırım gücünü kullanıp bir tek oyu bile Hakk'ıyla almayan ne kadar insan varsa ve buna alet olanda,destekleyen de dahil döndürüp dolaştırıp Allah belayı onlara göstersin.Umarım herkes benimle hemfikirdir hı ???

Şimdi şu saatten sonra da İktidar & Cemaat Şavaşları vol.2 yi izleyeceğiz.1 Nısandan itibarek her kurumda cemaatçi temizleme çalışması başlayacak.Ben öğretmenim.Meb'in içindeyim.Kendi penceremden bakaacak olursak üzüleceğim sadece cemaat mensuplarını görevden almak için çıkartılan 4 yıllık müdürlerin yer değiştirmesi kanunuyla kadrolarını temizlemeye gidilecek; ayakları kaydırılacak ve insanları ekmeklerinden edecekler.Benim müdürüm de bunlarda biri.Yazık...İsimlerin hepsi belli zaten.Az önceki dua'mı tekrarlıyorum ve Allah şu süreçte ne kadar masum,işini Hakk'ıyla yapıp ideolojisi yüzünden yer değiştirecek,sürgün yiyecek eğitimci varsa çoluklarının çocuklarının veballeri bunları yapanların boyunlarına er geç dolansın..
Saygılar.
 

ben geceden bahsediyorum zaten
buradakiler mansur alacak dedi de o yüzden şaşırdım
yoksa takip etmedim
 

CHP ile AKP'nin üye sayılarını kıyaslamak pek doğru değil bence.
CHP çok eski bir parti kendi içersinde tutarsızlıklar yaşıyor.
AKP daha genç ve dinamik bir oluşum.
Sizinde dediğiniz gibi bu ülkede ne yazıkki hala din siyaseti yapılıyor. CHP'nin kaybetmesinin de sebeplerinden biridir bu.
Şu anki siyasi atmosfer özellikle AKP'nin sert uslubu bu huzursuzluğu doğurdu ve arttırdı.
Türkiye'nin geneline baktığımızda bu huzursuzluk onlara pek işlemedi. Ne yazıkki durum bundan ibaret.
 

akp dini siyasetten ayırmadı hala din üstünden siyaset yapıyor,sizin yazdıklarınıza mı inanayım kendi gördüğüm duyduklarımamı?ben partilere sadece başkana bakıp oy vermiyorum,bana ne ergoğandan kemal den,ben partinin içeriğine bakarım,akp nin tek yaptığı işte seni beni birbirimize düşman etti,bu ülkede akp %44 kusur oy aldı diye akp iyi siyaset yapıyor olmuyor.

ne demek ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün,yersiz bir örnek olmuş,chp dinsizmi,helal haram vs...kelimeleri sadece akp mi kullanabilir!işte bu düşüncelerden kaybediyoruz milletçe.
 

Bu yazdıklarınıza katılıyorum. Ama o şiirden çıkan anlam da bu değil malesef ve gördüğüm kadarıyla bu siir çok beğeni aldı. Bizim de millet olduğumuz akıldan cikmasin. Hani asagilaniyor hor görülüyorduk diyor bazıları al ışte bu da aynısı
 
kardeşlerimiz, yoldaşlarımız, annelerin çocuklarını öldürüp yaraladılar hatta zehirlediler....
ama bizde hala kafa yok,Ankara da sanki kazana park yapıyo kızılcahamam park yapıyo bu ampülll nereye park yapıyoda oralardan bunca oy alabiliyor.... %1.1 yazık artıkkkk
 

sıçramayı yapmak zorunda kalan cihan ha oldu
aha nın verileri belirli bir istikrarla gitti
hep akp öndeydi
ama cihan verilerinin sahteliği açığa çıkacağı vakit
ysk nın sonuçlarına yaklaşabilmek adına
aniden bir değişim gösterdi
sorunda burdan çıktı zaten
madem chp kazanıyordu
o istatistiklerde
akp nasıl oldu da %2 sandık kala fırladı geçti
çünki yasal sonuçlar açıklanacağından
cihan medya mecburen
kendi verilerini gerçek verilere yaklaştırdı
YOL=HIZ*ZAMAN
sonuçta aynı ülkedeki tek bir seçim ve tek bir sonuç vardı
hepsi aynı YOL a çıkacaktı
cihan medya öncelikle hız la oynadı
ama baktıki sonuçlar açıklanmak üzere
bunun üzerine o kadarkısabirZAMAN içinde birden verilerini ivmelendirdi
amaç şu
acaba şaibemi var bu oylar nasıl fırladı dedirtmekti
istediğinide yaptı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…