Doğuma Hazırlık 2014 popüler erkek bebek isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok heyecanlıyızzz.....:) Bugün bebeğimizin erkek olduğunu öğrendik. Kız isimlerim hazırdı ama erkek ismi bir türlü beğenemiyorum ya! Ya çok klasik ya da çok modern ne zormuş erkek ismi bulmak.

Merhaba kızlar bizim de bebeğimiz erkek , başından beri Bartu ismini istiyoruz eşimle ama ikinci olarak beni bu yaşıma getiren ananemin çok emeği var üzerimde ismi Emir erkek olursa koyarım diye düşünüyordum şimdiyse Bartu'yla bir türlü uyduramadım. Sizce Emir Bartu mu Bartu Emir mi uygun? Aslında Emiralp bile var kafamda ama Bartu'dan vazgeçemiyorum fikirlerinizi bekliyorum.

Bartu Emir daha kolay söyleniyor..

Kızım iki isimli. İki isimle seslenmek çok yoruyo insanı :) Sadece Bartu bence.Ama Bartu Emir de yakışmış..

Bizde Kerem düşünüyoruz daha doğrusu eşim çok istiyor bende yanına bi isim daha istiyorum ama kereme her isim uymuyor aklımdakiler
Kerem talha Yada talha Kerem
Kerem Tuna
Sizce hangisi daha uyumlu Yada başka ne olabilir?

Bizde Kerem düşünüyoruz daha doğrusu eşim çok istiyor bende yanına bi isim daha istiyorum ama kereme her isim uymuyor aklımdakiler
Kerem talha Yada talha Kerem
Kerem Tuna
Sizce hangisi daha uyumlu Yada başka ne olabilir?
eger iki ismi beraber kullanacaksaniz, kerem sessiz harfle bittigi icin yanina eklediginiz isim, uyumlu ve kolay soylenmesi acisindan sesli harfle baslamali;
kerem ali,
kerem eymen gibi.
ben tek isimden yanayim sadece kerem de guzel.

Iki isim Sünnet diye istiyorum biride sahabe ismi olsun dedim en çok talha Hoşuma gitti eymen ailede çok aliyi düşündüm ama çok klasik oldu ortada kaldı

su siralar aras ismi populer. kerem aras da olabilir :)
Iki isim Sünnet diye istiyorum biride sahabe ismi olsun dedim en çok talha Hoşuma gitti eymen ailede çok aliyi düşündüm ama çok klasik oldu ortada kaldı
Canim iki isim sünnet diye bir durum yok. Iki isim veya tek isim tamamen tercih meselesi. Çok araştırdım bu konuyu... Bak Hz peygamber de cocujlarina torunlarina hep tek isim takmış birine hasan, diğerine hüseyin, en küçüğü de Muhsin Hz Fatima nin çocukları.
Kerem in yanına Ahmed, Akif, Asım, Asaf, Ömer, bak Kerem malik de güzel oluyor :)
Biz de isim arıyoruz ve karı koca hemfikir olduğumuz bir isim yok şimdilik. fikir verirsen sevinirim sonu an ile biten bi isim olursa iyi olur :)

Sonu an ile biten Baran geldi aklıma birde Hakan,Serkan,Altan var :) ben ilk Semi Eren düşünmüştüm apdulsemi olması Lazım dediler isimden soğudum sonra Yasir dedim eşim istemedi en son yağız oldu çokta benimsemiştim her kafadan ayrı ses çıktı vazgeçtim şimdi doğuma sayılı günler kaldı eşim Kerem istiyo diye tamam olsun yanına bi isimde ben buluyum dedim talhada takılı kaldım eşimin ve benim ismimizin son harfi a o Yüzden uyumluda olur dedim ama kafamda tam oturmadı isim

Sonu an la biten çok isim var aslında ama dini bir işim arıyoruz o yüzden kolay olmuyo hangisini düşünsek ailelerde var :-s benim beğendiğimi eşime begemdiremiyirum falan.. uyuşmazlık işte. ..
ya hangi isim içine siniyorsa o olsun sıkma canını Talha da çok güzel bi isim.

Arkadaşlar hoşunuza giden isimleri saymaya devam etse bizim kafamız çok karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…