- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
Aslında mirza yı da çok beğendik ama Çerkezler kullanıyormuş diye vazgeçirdiler...benim oğlumun adı mustafa mirza düşünürsen.
erdem de çok güzel isim.
Aslında mirza yı da çok beğendik ama Çerkezler kullanıyormuş diye vazgeçirdiler...
aslında Mirzayı uzun süre düşündük. Mustafa ile de düşündük. ama Ben de Kürt ismi diye Mirza'yı istemedim. Ben çerkezim çerkez ismi değil. İran - Kürt ismi. Kerem ile Aslı'daki Kerem in ilk ismi. Aslı ona kerem diyene kadar.
Ya Kerem Tuna ya Mustafa Mirza..
bence rüzgar güzel ama bu isimler ağır değil mi sonuçta insanın ismi karakterine yansıyor.....ayaz , ruzgar , poyraz hangisi daha guzel sizce uçunden biri olcak
herkes oyle diyor ya sonunda uçundende vazgeçecegim galiba ama baska degişik modern bi isimde gelmiyorki aklımabence rüzgar güzel ama bu isimler ağır değil mi sonuçta insanın ismi karakterine yansıyor.....
erdem çok guzel isim bnm oglumun adıda erenbilmiyordum. eşime de bir arkadaşı demiş. Erdemde karar kıldık biz galiba :)
herkes oyle diyor ya sonunda uçundende vazgeçecegim galiba ama baska degişik modern bi isimde gelmiyorki aklıma
Yiğit ve egemen arasında gidip geliyoruzÖnerisi olan var mı