- 20 Kasım 2014
- 8
- 1
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eren güzel bence :)Bnde isim bulamadimmm aden cagan eren hosuma gdiyo ama kararszm hala
sagol cnm yorumn için . Evet çok mantıklı yeni bi isim populer oldgu zaman herkes koyuyor ve dedgn gbi sıradanlaşiyor . Çok farklı bi isimde ya soylenişi gzl olmuyor yada anlami . Hiç duyulmayan isim arıyoruz buluncada sa bole isimmi olur hç duymadım yapıyoruz . Gerçktn çok zor bu isim işi ya. Cnm yigit ismini aslında bnde ğ harfnden dolayı soylenmesi guç geldgi için kararsz kaldım . Ama bşka sansım kalmadı buldgm isimleri eşime begendiremiyorum . En son kerem dedim onuda begenmedi ilk oglumn adı eren uymuştu aslında ama . Eşimde ozan yada yigit birisini seç diyor .Bana göre bütün isimler sıradan. farklı birsey çıktığında herkes o isme yönelince doğal olarak sıradanlasiyor :)
Ama soyle bir gercek varki herkesin evladı özel olduğu için ismi de özel oluyor. Isterseniz mehmet takın sizin Mehmetiniz bambaşka olacaktır.
Yiğit ismi aslında çok hoş anlamı da güzel ama ğ harfinden dolayi mesafeli bakıyorum.
Aynılaı benimde aklımdaaa uçuşuyor ama hiç nirıne karar veremiyoruz asrın koymayı dşünüyorum bu ara çınarı da poyrazıda beğeniyorum cnmpoyraz ege mi ? doruk alp mi ? çınar mı ?
Evet kız olsa çoktan bulmştumm erkeğe daha zoorçok zor yaa
Bizde Kerem düşünüyoruz daha doğrusu eşim çok istiyor bende yanına bi isim daha istiyorum ama kereme her isim uymuyor aklımdakiler
Kerem talha Yada talha Kerem
Kerem Tuna
Sizce hangisi daha uyumlu Yada başka ne olabilir?
Taha Kerem oldu canım Sağol önerin için :)bir arkadaşımın oğlunun ismi kerem alp bence çokhoş bi düşünebilirsiniz
maşallah suphanallah. Adıyla yaşasınTaha Kerem oldu canım Sağol önerin için :)