Doğuma Hazırlık 2014 popüler erkek bebek isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aylardr duşunuyorum sonunda yigit ismine karar verdik gbi . Ama sanki çok sıradanlaşmiş bi isimmi diyede duşunmeden edemiyorum . Yanina bi isim koymayı duşunuyorum ne yakışır sizce yigitin yanına.
yeğenimin adı Yiğit Aras... Çok da tatlı bi beyefendi,düşünebilirsiniz

bizimde ikiz erkek daha karar veremedik.biri Miran diğeri, Rüzgar,Deniz,Çınar,Çağan,Kayra,Cihan,Renan,deran,arel sayıyorum bebişlere isimleri hangisinde tepki verirlerse tekme atarlarsa onu koycam :))

Aylardr duşunuyorum sonunda yigit ismine karar verdik gbi . Ama sanki çok sıradanlaşmiş bi isimmi diyede duşunmeden edemiyorum . Yanina bi isim koymayı duşunuyorum ne yakışır sizce yigitin yanına.
bence yiğit çok güzel bi isim sradan değil... benim de oğlum olacak Allahın izniyle Ali Yiğit olacak ismi :)

Benimde erkek ama hala isim konusunda kararsız kaldım
Adı Can olsun istiyorum eşim ise Çağdaş olsun diyor

bizimde ikiz erkek daha karar veremedik.biri Miran diğeri, Rüzgar,Deniz,Çınar,Çağan,Kayra,Cihan,Renan,deran,arel sayıyorum bebişlere isimleri hangisinde tepki verirlerse tekme atarlarsa onu koycam :))
Miran ve arel çok güEl CNm farklı isimler düşünebilirse

çocuk adiyla buyurmuş. bence yaman koymayin
E="DOVMESANATIMASAL, post: 33734665, member: 553782"][/QUOTE]

-valla kız olsaydı adı çoktan hazırdı da erkek olduğunu öğrendiğimizden beri isim konusunda sıkıntı çekiyoruz bir türlü eşimle aynı isimde mutabık olamadık ne zormuş isim bulmak gerçekten bide hep aynı isimler konuyor sanki etrafımdaki bebeklere mesela bir arkadaşımın oğlunun adı Yusuf; diğerinin ki doruk; diğerinin ki efe; diğerinin ki Kağan, kerem ve kuzey; eşimin yeğenlerinin adları emir, eymen ve mert benimkilerinin ki toprak ve toygar...hepsi çok güzel ama konulan bir ismin aynısını da koymak istemiyorum bu arada ne kadar çok erkek çocuğu varmış çevremde onu fark ettim :) daha doğuma var düşünmeye devam inşallah bulucaz o zamana kadar bir isim...

ben de bartu emir derim...Altuğ ismi de cok güzel düşünün kizlar

slm kızlar yeğenime isim ararken okuyordum ama bir öğretmen olarak bazı isimleri koymamanızı istiyorum nolurrrr ...mesela efe,yiğit,mert,baran,samet,poyraz,rüzgar,bedirhan,hamza valla koridorda kavga eden ya da yerde yatan bir çocuk görürseniz okulda sorun hep bu isimli çocuklar oluyorlar. sakin ve ağırbaşlı isimler koyarsanız daha iyi olur

kızlar oğluşumun adı ömer aras olaktı ama aras isminin anlamı güzel değil nette okuduğum kadarıyla at kılı falan diyo:) oysaki çok beğeniyodum bu ismi kararsız kaldım ne koysam acaba ömere uygun

kızlar oğluşumun adı ömer aras olaktı ama aras isminin anlamı güzel değil nette okuduğum kadarıyla at kılı falan diyo:) oysaki çok beğeniyodum bu ismi kararsız kaldım ne koysam acaba ömere uygun
Omer Aren olabilir,omer cinar.omer ismi guclu bir isim anlm olarak onu yatistirack birsey olmali sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…