yeğenimin adı Yiğit Aras... Çok da tatlı bi beyefendi,düşünebilirsinizAylardr duşunuyorum sonunda yigit ismine karar verdik gbi . Ama sanki çok sıradanlaşmiş bi isimmi diyede duşunmeden edemiyorum . Yanina bi isim koymayı duşunuyorum ne yakışır sizce yigitin yanına.
sagol canım Allah nasip ederse yigit olacak . Yanina Aras isminide duşunebiliriz eşime bi soylym.yeğenimin adı Yiğit Aras... Çok da tatlı bi beyefendi,düşünebilirsiniz
doruk alp bnce daha havalı ve gzl.poyraz ege mi ? doruk alp mi ? çınar mı ?
teşekr ederm cnm :)doruk alp bnce daha havalı ve gzl.
rica ederm tatlım kerem alp te çok populer ve karizmatik bi isim :)teşekr ederm cnm :)
çok zor yaa şu isim işirica ederm tatlım kerem alp te çok populer ve karizmatik bi isim :)
bence yiğit çok güzel bi isim sradan değil... benim de oğlum olacak Allahın izniyle Ali Yiğit olacak ismi :)Aylardr duşunuyorum sonunda yigit ismine karar verdik gbi . Ama sanki çok sıradanlaşmiş bi isimmi diyede duşunmeden edemiyorum . Yanina bi isim koymayı duşunuyorum ne yakışır sizce yigitin yanına.
Miran ve arel çok güEl CNm farklı isimler düşünebilirsebizimde ikiz erkek daha karar veremedik.biri Miran diğeri, Rüzgar,Deniz,Çınar,Çağan,Kayra,Cihan,Renan,deran,arelsayıyorum bebişlere isimleri hangisinde tepki verirlerse tekme atarlarsa onu koycam :))
ben de bartu emir derim...Altuğ ismi de cok güzel düşünün kizlarMerhaba kızlar bizim de bebeğimiz erkek , başından beri Bartu ismini istiyoruz eşimle ama ikinci olarak beni bu yaşıma getiren ananemin çok emeği var üzerimde ismi Emir erkek olursa koyarım diye düşünüyordum şimdiyse Bartu'yla bir türlü uyduramadım. Sizce Emir Bartu mu Bartu Emir mi uygun? Aslında Emiralp bile var kafamda ama Bartu'dan vazgeçemiyorum fikirlerinizi bekliyorum.
Omer Aren olabilir,omer cinar.omer ismi guclu bir isim anlm olarak onu yatistirack birsey olmali sankikızlar oğluşumun adı ömer aras olaktı ama aras isminin anlamı güzel değil nette okuduğum kadarıyla at kılı falan diyo:) oysaki çok beğeniyodum bu ismi kararsız kaldım ne koysam acaba ömere uygun