Doğuma Hazırlık 2014 popüler erkek bebek isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bizimde Allah nasip ederde hamiş olup erkek bebişimiz olursa Kuzey olacak.
Fakat Eymen isminide çok beğeniyorum. :))

Aylardr duşunuyorum sonunda yigit ismine karar verdik gbi . Ama sanki çok sıradanlaşmiş bi isimmi diyede duşunmeden edemiyorum . Yanina bi isim koymayı duşunuyorum ne yakışır sizce yigitin yanına.

Bana göre bütün isimler sıradan. farklı birsey çıktığında herkes o isme yönelince doğal olarak sıradanlasiyor :)
Ama soyle bir gercek varki herkesin evladı özel olduğu için ismi de özel oluyor. Isterseniz mehmet takın sizin Mehmetiniz bambaşka olacaktır.
Yiğit ismi aslında çok hoş anlamı da güzel ama ğ harfinden dolayi mesafeli bakıyorum.

sagol cnm yorumn için . Evet çok mantıklı yeni bi isim populer oldgu zaman herkes koyuyor ve dedgn gbi sıradanlaşiyor . Çok farklı bi isimde ya soylenişi gzl olmuyor yada anlami . Hiç duyulmayan isim arıyoruz buluncada sa bole isimmi olur hç duymadım yapıyoruz . Gerçktn çok zor bu isim işi ya. Cnm yigit ismini aslında bnde ğ harfnden dolayı soylenmesi guç geldgi için kararsz kaldım . Ama bşka sansım kalmadı buldgm isimleri eşime begendiremiyorum . En son kerem dedim onuda begenmedi ilk oglumn adı eren uymuştu aslında ama . Eşimde ozan yada yigit birisini seç diyor .

bizde bu isim konusunda çok kararsız kalıyoruz. ben cihangir istiyordum ama son zamanlarda nedense soğudum. eşim yusuf diyordu ama o da tam kararlı değil. ne yapsak bilemiyoruz yani :)

Bizde Kerem düşünüyoruz daha doğrusu eşim çok istiyor bende yanına bi isim daha istiyorum ama kereme her isim uymuyor aklımdakiler
Kerem talha Yada talha Kerem
Kerem Tuna
Sizce hangisi daha uyumlu Yada başka ne olabilir?

bir arkadaşımın oğlunun ismi kerem alp bence çokhoş bi düşünebilirsiniz

Benim de oğluşum olacak nasipse.İsmine bi türlü karar veremedik.yardımlarınızı bekliyorum.Ben Erdem Alp ismini beğeniyordum ama yakınlarım pek beğenmedi.eşimin de içine sinmedi sanki. şimdi de yaman , kıvanç,meriç isimleri var aklımda.aslında görkem çok hoşuma gidiyor ama eşim kız ismi o diye tutturdu.daha başka da olabilir.önerileriniz neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…