• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

ne demek arkadaşım bilgilerimizi birbirimizle paylaşacağız.tam hatırlamıyorum ama uzun süre geçerli değil.zaten hemen çıkmıyor.sen başla rapor işlemlerine hemen gidip almazsın.adetliyken falan çağırıyorlar muayene ve tahliller için.rapor için başvurduğunda mutlaka sor süresini.hatırladığım kadarıyla raporu aldığım zaman merkez acele etti regl olmadan ilaçlarımı aldım süresi kısa diye.aaay hadi hayırlısı canım yaaaa.:16::16:

valla bu iş için uğraşacam yeni ev aldık birde bu işler gerçekten
maddi yönden bizi çok yıpratıyor
şu keratalar gelsede artık onlara harcasak paralarımızı:16::16:

çok iyi canım peki spor yapıyor musun
ben en az 3 gün 6 km yürüyorum
inşallah gidecek bu kilolar:34::34:

evet cnm günde yarım saat koşu bandında templu yürüyüş yapıyorum .....inşallah gidecek inşallah hayal gibi eliyor ama inşallah verebilirm 15 kilo .....haaaaaaa arkadaşlar bu arada
ben regl olamıyorum ilaç içmesem senede 2 kere filn oluyorum abartısız... bu ay aslanpençesine başladım bakalım ayın birinde hastalanacakmıyım ama kist ağrısı geçti bu mucze benim için ........

anladım canım sağol verdiğin bilgiler için ... ya benim hormonlarım normal hsg röntgenim norrmal tek sıkıntı regl düzensiziği ve polikistik over hastası olmam kiloma bağlıyorlar bebeğimiz olmamasını zayıflamaya çalışıyorm bakalım hayırlısı.....[/QUOTE]

faydalı olabildiysem ne mutlu.bende kısaca şöyle anlatayım hikayemi.ilk tedaviye başladığımda ilaç tedavisi uyguladılar uzun süre olmadı.meğer eşimin sperm sayısı 7 milyonmuş.ameliyat oldu.daha sonra burada bir merkeze gittik.bende bir sorun gözükmüyordu.3 aşılama yaptılar.yumurtaların tembel diyorlardı sadece.ne anlama geldiğini bilmiyordum bile.bu arada eşimin sper sayısı normal gebelik için yeterli sayıya ulaşmıştı.ama aşılamalar tutmadı.tüp bebek dediler aynı merkezde yaptırdık.tedavi sırasında doktorlar şaşırdı sadece 4 yumurtam oldu anlayamadılar.iğnelerin dozunu falan yükselttiler ama sonuç değişmedi 4 yumurta toplandı.4 ü döllendi 3 trasver yapıldı ama olmadı.yıllarca oraya gittim.bana verdikleri cevap (28 yaşındaydım ozaman yaşındaydım o zaman)yumurta rezervin az.bu zamana kadar anlamamışlardı.onca tahlil muayene yapıyorlar.boşuna yıllarımı aldılar.:43::43::43::43:

[
gerçekten mii
ama bana hep tüplere ihtiyacımız yok dediler
kapalı yada açık fark etmez dediler
VALLA ARTIK HERGÜN BAŞKA TÜRLÜ KANDIRILDIĞIMI DÜŞÜNÜYOM:47::47:
boyları devrilsin şu yalan söyleyen doktorların inşallah
Yok canım öyle bir şey. Tüplerde sıvı varsa tutunmayı engelliyor. Zaten tüp bebek ilk olarak tüpleri kapalı bayanların anne olması için bulunmuş bir yöntem. İstersen araştırabilirsin?
http://www.bilgiara.com/tup-bebek/tzas-tup-bebegin-tarihcesi.html

evet cnm günde yarım saat koşu bandında templu yürüyüş yapıyorum .....inşallah gidecek inşallah hayal gibi eliyor ama inşallah verebilirm 15 kilo .....haaaaaaa arkadaşlar bu arada
ben regl olamıyorum ilaç içmesem senede 2 kere filn oluyorum abartısız... bu ay aslanpençesine başladım bakalım ayın birinde hastalanacakmıyım ama kist ağrısı geçti bu mucze benim için ........

kıyamam yaa adet olmanın lütufunu biliyorum
Allahım sana hemencecik bebiş versin inşallah amiinnn

amh istemiyorlar rapor için.fsh ve diğer hormonlara bakıp muayene ediyorlar.bende birşey soracağım.arı sütü bal polen kullanmışsın.yumurtalara faydası oldumu canım.bende başlayacağımda.kürleride ihmal etmeyelim

ben olduğuna inanıyorum canım
tek yumurta oluşuyo bende ama birinci kaliteydi
bence yap canım:34:

uğraş canım.maddi manevi çok yıpranıyoruz.madem devlet yardım ediyor neden faydalanmayalım.hayırlısı olsun inşallah.rose3507 sigortasızları bilmiyorum canım yaaa.raporla uğraşmazsan tabiki direk gidersin.

anladım vee benim tüplerde sıvıda var :31::31::31:
oyüzden histerokopi yada laporoskopi yapılacak
transfer öncesi:31::31:

Tüplerinde sıvı olan bayanları ya tüplerini bağlıyorlar ya da alıyorlar bu sayede embriyo rahime tutunuyor. Bunun dışında kalanlarda yani tüplerde sıvı olmayanlarda herhangi bir durum yok. Böyle saçma şeylerle canını sıkma. Bilen de konuşuyor bilmeyen de...

faydalı olabildiysem ne mutlu.bende kısaca şöyle anlatayım hikayemi.ilk tedaviye başladığımda ilaç tedavisi uyguladılar uzun süre olmadı.meğer eşimin sperm sayısı 7 milyonmuş.ameliyat oldu.daha sonra burada bir merkeze gittik.bende bir sorun gözükmüyordu.3 aşılama yaptılar.yumurtaların tembel diyorlardı sadece.ne anlama geldiğini bilmiyordum bile.bu arada eşimin sper sayısı normal gebelik için yeterli sayıya ulaşmıştı.ama aşılamalar tutmadı.tüp bebek dediler aynı merkezde yaptırdık.tedavi sırasında doktorlar şaşırdı sadece 4 yumurtam oldu anlayamadılar.iğnelerin dozunu falan yükselttiler ama sonuç değişmedi 4 yumurta toplandı.4 ü döllendi 3 trasver yapıldı ama olmadı.yıllarca oraya gittim.bana verdikleri cevap (28 yaşındaydım ozaman yaşındaydım o zaman)yumurta rezervin az.bu zamana kadar anlamamışlardı.onca tahlil muayene yapıyorlar.boşuna yıllarımı aldılar.:43::43::43::43:
olsun bu sene olacak inşallah
ben bu topiği çok uğurlu olduğunu düşünüyorum:16::16:

anladım canım sağol verdiğin bilgiler için ... ya benim hormonlarım normal hsg röntgenim norrmal tek sıkıntı regl düzensiziği ve polikistik over hastası olmam kiloma bağlıyorlar bebeğimiz olmamasını zayıflamaya çalışıyorm bakalım hayırlısı.....

faydalı olabildiysem ne mutlu.bende kısaca şöyle anlatayım hikayemi.ilk tedaviye başladığımda ilaç tedavisi uyguladılar uzun süre olmadı.meğer eşimin sperm sayısı 7 milyonmuş.ameliyat oldu.daha sonra burada bir merkeze gittik.bende bir sorun gözükmüyordu.3 aşılama yaptılar.yumurtaların tembel diyorlardı sadece.ne anlama geldiğini bilmiyordum bile.bu arada eşimin sper sayısı normal gebelik için yeterli sayıya ulaşmıştı.ama aşılamalar tutmadı.tüp bebek dediler aynı merkezde yaptırdık.tedavi sırasında doktorlar şaşırdı sadece 4 yumurtam oldu anlayamadılar.iğnelerin dozunu falan yükselttiler ama sonuç değişmedi 4 yumurta toplandı.4 ü döllendi 3 trasver yapıldı ama olmadı.yıllarca oraya gittim.bana verdikleri cevap (28 yaşındaydım ozaman yaşındaydım o zaman)yumurta rezervin az.bu zamana kadar anlamamışlardı.onca tahlil muayene yapıyorlar.boşuna yıllarımı aldılar.:43::43::43::43:[/QUOTE]

anladım sende zzorlu süreç geçirmişsin bana aşılama demişlerdi bundan 3 yıl evvel kesintutar aşılama da dendi ama ozaman imkanımız yoktu yaptıramadık.. şuan Allah şükür iyiyiz 3 4 ay normal olmazsa klomen +çatlama iğnesi+ tüp bebeğe geçiş yapacağım aşılamayla zaman kaybetmeyeceğim ....inşallah gerek kalmaz ...

kıyamam yaa adet olmanın lütufunu biliyorum
Allahım sana hemencecik bebiş versin inşallah amiinnn

sağol canım teşekkür ederim ...... amiiiiiiiinnnnnnnn hepimize inşallahhhh ilk yıl 7 yılın başında düşük yaptım bir daha bebişim olmadı maalesef düşükte doktora gidememiştim tıkanmış ve yumurtalıklarım tembelleşmiş ama toparlamaya çaışıyorum artık olduğu kadar

yemek yememk için kendimi yeşil çaya verdim iryandan yazıyorum bir yandan bitki çayı içiyorum vallahiii zor tutuyorum kendimi yememk için çok zor yaaaaaaaaaa

Tüplerinde sıvı olan bayanları ya tüplerini bağlıyorlar ya da alıyorlar bu sayede embriyo rahime tutunuyor. Bunun dışında kalanlarda yani tüplerde sıvı olmayanlarda herhangi bir durum yok. Böyle saçma şeylerle canını sıkma. Bilen de konuşuyor bilmeyen de...

anladım canım
yok bu sefer emin ellerde olmak istiyorum

yemek yememk için kendimi yeşil çaya verdim iryandan yazıyorum bir yandan bitki çayı içiyorum vallahiii zor tutuyorum kendimi yememk için çok zor yaaaaaaaaaa

Karatay diyeti yapsana canım. Çok rahat bir diyet... ben 6 kilo vermiştim...

ben yiyorum galba:17:
şuan çay
yanında k.yemiş bisküvi yiyorum
ama hareketimi artırdım

Back