2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

3. deneme. memorial diyorum bu kez ne dense? Ama cerrahiyi bende duydum daha once. Bu Fulya'da olan bina mi? Yokusun basinda bir yerde.Ne zaman bir sonraki. Aralik veya Ocakmi? hani bu aralar olacaksa haberleselim.

evet Fulya da canım.Bir iki güne hasta olurum dua edin benim için((Bakalım bu ay uygun olursa başlıyorum

Pozitifi nerede bulursan o yer en iyi yer oluyor işte:)))
Canım söylediğin 3 merkez de en iyilerinden gönül rahatlığıyla seç birini.ben artık kafamı karıştırmıcam doktorum İstanbul Cerrahi ile çalışıyor o yüzden buraya karar verdim.

Kıyamam ben de eylülde yaptım hala toparlanamadım seni çok iyi anlıyorum.Umarım herşey istediğin gibi olur canım
bu arada hoşgeldin

hosbuldum, sikda olmasa bazen forumlara dusunce ve yasadiklarimi yaziyorum. Hic rapor cikartmadim ama bu defa capadan almak icin sansimi deneyecegim alabilirsem Aret beyde raporlu alamazsamda raporsuz denerim artik.Siz nerede tedavi dusunuyorsunuz.

hic ugrasmadan soyle herkes gibi alsak bebklerimizi kucagimiza ne guzel olur degil mi psikolojisi bir yana fiziksel yorgunlgu bir yana, Allah hepimizin emeklerinin karsiligini versin insallah...yinede umudumuzu kaybetmeyelim..

Hic umudumu kaydetmedim menepoza girene kadar denemeye kararliyim , Allahimda izin verirse elbet bir gun bizimde hamile elbiselerimiz, dogum icin sacimiza kirmizi kurdelemiz ve bebek odalarimiz olacak.

merhaba arkadaşlar tedaviler olumlu sonuçlanır inşallah bende aralıkda denemeyi düşünüyorum belki ocağada kalabilir aranızda genetik yüzünden pgt ile deneyen var mı

hosbuldum, sikda olmasa bazen forumlara dusunce ve yasadiklarimi yaziyorum. Hic rapor cikartmadim ama bu defa capadan almak icin sansimi deneyecegim alabilirsem Aret beyde raporlu alamazsamda raporsuz denerim artik.Siz nerede tedavi dusunuyorsunuz.

Doktorum İSt. Cerrahi Hast. ile çalışıyor.1-2 güne hasta olucam herşey uygun olursa kısmetse hemen başlarız yine zorlu sürece.

Doktorum İSt. Cerrahi Hast. ile çalışıyor.1-2 güne hasta olucam herşey uygun olursa kısmetse hemen başlarız yine zorlu sürece.

inşallah güzel şeyler olacak canım
yakalyamadım seni yine gitmişsin
bende gideyim yarın görüşürüz

Selam canim ben haftaya olucam adetimi.ama opu eylulde yapoldigindan daha rahat gecer diye tahmin ediyorum.vucudum opudaki kadar yorulmayacak.tek korkum embriyolarin cozunmesi..forumda okudum bazen embriyolar bozuluyormus.aklima bile getirmek iatemiyrum ama hayirlisii..hayirlisi deyince kendime guluyorum artik hayirlisi diye diye 3bicuk yil gecti) hadi hayirlisi

Nunacim hadi abakalimmm guzel haberlerini aliriz insallh..arkadaslar aralikta baslayacaklara rabbim kolayliklar versin.hepimiz birbirimize dua edelim...insallhhh burada deneyimlerimizi paylasacagiz..bebeklrtimizin ilk ultrasonlarini...kalp atislarui..tekmeler..doguma anilariii..ay cok guzel seyler bunlarrr..aman allahim ben bunlari dusunurken bilem aklim basimdan gidiyor ..yasadigimi dusunsenize???????????...?????

inşallah canım olmayan herkese versinn.. rabbiin vardır bi bildiği bende kis ameliyatı oldum 3 ay dinlendim adetim düzene girdi çok şükür .. araştırdım ovulasyon testi çok olumlu yorumlar gördüm ve bu benm için umuttu :):):) hepimize en yakın zaman da inşallahhh nasip eder rabbim :)

Canım ben doktorumla konuştum eskiden %10 daha düşük oluyormuş dondurulmuşların şansı ama artık teknoloji gelişti artık çok farkı olmuyor dedi:)İçini ferah tut:))
Önceki denememde zaten 2 yumurtam vardı utanmadan bir de dondurulmuşları sordum sanki donduracak kadar oluyormuş gibi haha

İnşallah canım hepimiz için geçerli olsun tüm güzel dileklerin:)
Bu arada ovulasyon testini yaptırdın mı?Ben de internetten gördüm ama denemedim.Hiçbir doktor da bu konuda birşey söylemedi.Güvenilirliği nedir acaba?

Teşekkür ederim canım inşallah.Çok korkuyorum yumurta olmazsa diye Yarın benim doğum günüm ve tahmini adet tarihim yarın:)
Şans getirir mi dersiniz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…