3. deneme. memorial diyorum bu kez ne dense? Ama cerrahiyi bende duydum daha once. Bu Fulya'da olan bina mi? Yokusun basinda bir yerde.Ne zaman bir sonraki. Aralik veya Ocakmi? hani bu aralar olacaksa haberleselim.
Cok garip degilmi? Kimi cok seviyor aman mucize yer diyor kimide boyle hic memnun kalmiyor. Cok zor karar vermek neye ve kime inanalim. Simdi ne yapmali asamasindayken memorial mi, istanbul tup bebekmi, istanbul cerrahi mi? acaba hangisine gitsem ki?
Son tedavimden 15 gun once ciktim. Cok yiprandim. Su anda Aret Kamari dusunuyorum. Bahceci Suleyman bey ve Amerikan Cengiz beyde yasadiklarimdan sonra sevkat dolu bir doktor istiyorum o doktorun omuzunda once bir saat aglamak istiyorum ve artik benim icin gercekten ugrastigini en cokta guven verdigini gormek istiyorum.
Son tedavimden 15 gun once ciktim. Cok yiprandim. Su anda Aret Kamari dusunuyorum. Bahceci Suleyman bey ve Amerikan Cengiz beyde yasadiklarimdan sonra sevkat dolu bir doktor istiyorum o doktorun omuzunda once bir saat aglamak istiyorum ve artik benim icin gercekten ugrastigini en cokta guven verdigini gormek istiyorum.
hosbuldum, sikda olmasa bazen forumlara dusunce ve yasadiklarimi yaziyorum. Hic rapor cikartmadim ama bu defa capadan almak icin sansimi deneyecegim alabilirsem Aret beyde raporlu alamazsamda raporsuz denerim artik.Siz nerede tedavi dusunuyorsunuz.
Doktorum İSt. Cerrahi Hast. ile çalışıyor.1-2 güne hasta olucam herşey uygun olursa kısmetse hemen başlarız yine zorlu sürece.
kızlar selam bende buralardayım konuşmak istiyorum sizlerle
Doktorum İSt. Cerrahi Hast. ile çalışıyor.1-2 güne hasta olucam herşey uygun olursa kısmetse hemen başlarız yine zorlu sürece.
Nunacim hadi abakalimmm guzel haberlerini aliriz insallh..arkadaslar aralikta baslayacaklara rabbim kolayliklar versin.hepimiz birbirimize dua edelim...insallhhh burada deneyimlerimizi paylasacagiz..bebeklrtimizin ilk ultrasonlarini...kalp atislarui..tekmeler..doguma anilariii..ay cok guzel seyler bunlarrr..aman allahim ben bunlari dusunurken bilem aklim basimdan gidiyor ..yasadigimi dusunsenize???????????...?????
Melekler seninle olsunnnn
Selam canim ben haftaya olucam adetimi.ama opu eylulde yapoldigindan daha rahat gecer diye tahmin ediyorum.vucudum opudaki kadar yorulmayacak.tek korkum embriyolarin cozunmesi..forumda okudum bazen embriyolar bozuluyormus.aklima bile getirmek iatemiyrum ama hayirlisii..hayirlisi deyince kendime guluyorum artik hayirlisi diye diye 3bicuk yil gecti) hadi hayirlisi
inşallah güzel şeyler olacak canım
yakalyamadım seni yine gitmişsin
bende gideyim yarın görüşürüz
inşallah canım olmayan herkese versinn.. rabbiin vardır bi bildiği bende kis ameliyatı oldum 3 ay dinlendim adetim düzene girdi çok şükür .. araştırdım ovulasyon testi çok olumlu yorumlar gördüm ve bu benm için umuttu :):):) hepimize en yakın zaman da inşallahhh nasip eder rabbim :)
Nunacim hadi abakalimmm guzel haberlerini aliriz insallh..arkadaslar aralikta baslayacaklara rabbim kolayliklar versin.hepimiz birbirimize dua edelim...insallhhh burada deneyimlerimizi paylasacagiz..bebeklrtimizin ilk ultrasonlarini...kalp atislarui..tekmeler..doguma anilariii..ay cok guzel seyler bunlarrr..aman allahim ben bunlari dusunurken bilem aklim basimdan gidiyor ..yasadigimi dusunsenize???????????...?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?