2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Hosgeldin arkadsim haftaici is guc cok giremiyorum.yazilanlari yetosrbildigim kadr okuyup cikiyorum.tedaviyemi baslayacaksin nerde oturuyrsun .dojtorun kip veya hastanen??

selam canım gündüz bende çok giremiyorum hep yazılanları okuyorum üç dört aydır formları takip ediyorum ilk denemem olucak acıbadem maslak ta bülent hocada başlıycam ama her ay erteleniyor yumurta rezervi az geçen yıl çukulata kistlerimi aldılar ameliyatla tüpler de tıkalı bakalım hayırlısı sen neler yapıyorsun

Canım durumumuz aynı inşallah ilk denemende alırsın bebişleri kucağına:)))

Arkadaslar aramizda hic rapor cikartan varmi capa tipmi yoksa zeynep kamilmi cok kararsiz kaldim daha onceleri hep raporsuz tedavi olmustum hangisi daha kolay olur acaba gerci simdi kat sayilarda yukselmis cok faydasida olmayacak.

Sadece ikimiz mi varız? Kimse yok mu tedavi olacak?
Ben varim...yasim 29, iki yillik evliyim..1,5 yildir tedavi goruyoruz..bir tane negatif asilamamiz var. Gecen cuma laparoskopi ve histereskopi yapildi henuz tam toparlamis degilim..iki tupumunde kapali oldugu anlasildi. Kismet olursa aralik ayinin sonu gibi ilk tup bebek tedavimize basliyoruz..rabbim hepimizin yar ve yardımcısi olsun..insallah hepimiz hayirli ve tez zamanda kavusuruz bebeklerimize..

ben de varım 2014 tüp bebek annesi aday adayı :)
30 yaşındayım , sadece çatlatma ignesi geçirdim , Ocak veya Şubat'ta tüp bebek yapacagız.

TÜP BEBEK : YAŞ30 - MEDICANA INTERNATIONAL İLK DENEME-erk infertil ve pco

Selam canım
Nuna nereden bahsediyo tanıdığı nereden memnun kalmamış acep:44:
Ben memoriali istiyorum sen nereleri düşünüyosun

Bende memorial diyorum su aralar. Simdiye dek herkesten fikir aldim. Iyi yerler olarak simdilik Istanbul cerrahi, istanbul tup bebek merkezi tavsiye ettiler. Ne biliyim... nerden memnun kalacagiz herhalde pozitif sonuc aldigimiz yerden. Nuna galiba Istanbul Cerrahiden bahsediyor. Tanidigi oraya gitmis. Sumeyye008 nikli arkadasimiz oraya son 1.5 gitmis 5 deneme yapmis. Anladigim basta memnunmus ama son zamanlarda degisti diyor. Pek fazla arastirma yok diyor basarisiz denemelerde. ne yapicaz ki?

Hoşgeldin topiğimize... Aynı dertten muzdaripmişiz. Bu topikte çok fazala tüpler kapalı veya sıkıntılı müstakbel annemiz var. Rabb'm hepmizin yardımcısı olsun inşallah.

Hoşgeldin, tedavin hayırlı ve sağlıklısıyla olumlu sonuçlansın inşallah...

Teşekkür ederim canım inşallah.Çok korkuyorum yumurta olmazsa diye Yarın benim doğum günüm ve tahmini adet tarihim yarın:)
Şans getirir mi dersiniz:))))

Hani karismak gibi olmasinda Sumeyye008 nikli arkadas Istanbul Cerrahi'nin uzmani olmus gibi geldi bana. Bir oku yazdiklarini. Gerci herkesin deneyimi farkli oluyor. Senin arkadasin gordugun bir ornek hakli olarak bende olsam takip ederim. Varmi herhangi belirgin bir gebelik olusmama nedeni? Yoksa altin yumurtayimi ariyorsun? Ben altin yumurtayi denk dusurmeye calisiyorum. Sperm yavasligi var. Hani olmasa kendimiz denesek diyorum ama cok zor ihtimal.....

Amiiin!!!! Hepimize bol sanslar ve kismetli yeni bir yil diliyorum. Insallah guzel haberlerle dolduracaz buralari...

yok canım ben bahçeci gruptan bahsediyorum.senin arkadaşın 5 denemeyi İst. Cerrahi de mi yapmış?

Canım ben laparoskopi oldum.İki büyük çikolata kisti alındı.Tüplerim yapışmış.Hem kistler hem cerrahi müdahale yumurta rezervime fazlasıyla zarar vermiş.Bu yüzden denedik tüp bebeği.İlki negatif olunca zaman kaybetmeyelim dedik.Benim sorunum az yumurtam olması.Eşimde bir sorun yok.

canım ben hiiç aklımı bulandırmıycam inşallah Allahım ol der ve olur
bence stresi azaltmamız lazım
bu ne kadar mümkünse artık
memoriali iyi görüyorum ben hayırlısı bakalım

canım inşallah bissürü yumurtan olacak
sakin ol
bende de yumi olmuyo ya bi tane olsun bizim olsun
çok şükür eşimizde yok bide öyle bi sorunlada uğraşmıyoruz:26:

Bendede 5 yil once sekiz tane yumurta toplanmisti 4 tanesi dollenmisti 1. kaliteydi gerci oda tutmadi ama son tedavilerimde hep 3 ile 1 tane arasi toplaniyor. Sikintimiz erkek infertilesi ama bende sikintili oldum yumurta rezervim hep az hep kalitesiz..

Canim merhaba. Hic ari sutu kullandinmi? Yumurtalarin gelismesine ve kalitesine cok yardimci oluyomus. Ben aralik adetimle lucrine basliycam. Ben de icmeyi dusunuyorum

Kizlaar merhaba heyecanla gun sayiyorumm. Dun adet oldum insallah bir dahaki adetin 21. Gunu lucrinle basliycaz. Bu arada benim gibi Memorial sisliye gitmeyi dusunen var mi?

Canim merhaba. Hic ari sutu kullandinmi? Yumurtalarin gelismesine ve kalitesine cok yardimci oluyomus. Ben aralik adetimle lucrine basliycam. Ben de icmeyi dusunuyorum

Canim Apitera bal sutu polen kullandim aylarca o cok faydali, Branca Ursulia kullandim 6 ay onun hic faydasini gormedim, Melatonina kullandim, Biosteron kullandim, COQ-10 Solgar kullandim hic fayda gormedim tonlada aklima simdi gelmeyen ek vitamin, besin, vs hersey yedim yada ictim her tedavi oncesi farkli bir hazirlik sureci gecirdim ise yaramadi. Bu defada sigara ile on hazirlik yapsammi diyorum:)))

Ben sadece ari sutu kullanicam. Bakalim insallah ise yarar. Bu arada sigaraya hic bulasma bence :) ictikce icesin gelir birakamazsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…