Ben burdayııııım...
canım inşallah gerek kalmadan kendiliğinden kalır herkes .valla canım banada hiç vakit geçmiyo daha 3 ay daha var benim başlamama cabuk geçsene bir an önce gelse tedavi zamanıSuan bukadr diye yazdim canim ..daha ocak ayina kadar aramiza bircok kisi olacak insallh hep beraber bol destekli bir topik olacak.umarim sayimiz cok artmaz yani kader arkadaslarimizin umudu tup bebege kalmaz insallh .tup e gerek kalmadan herkes mucizesine kavusur tavi icinde bizlerde)
Nunacim iyi gecelr aycencim bende birzdan cikacagim ama boyle bekelenen gunler cabuk gecmiyir bekle bekle bitmiyor bende acip foeuma bakiyrum oyalanayim diye adetime kadar gunler nasil gececek bakalim
evet ben kendi adıma söyleyeyim bazen o kadar umutlu oluyor ben her şeyin üstesinden gelirim diyorum bazende sanki kör bir kuyunun içine düşmü çıkamayacakmışım gibi geliyo:)))her zaman değil ama umut insana herşeyi söyletiyor:)
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi ocak ayında kısmet olursa tüp bebek yaptırmak istiyorum.yaşım 29 sorunumuz pko luyum.2 negatif aşılamam var.şuan en büyük sorunum merkez konusunda karar veremiyorum.tekirdağ da oturuyorum istanbul da yaptırcam.hemen hepsini arayıp fiyat aldım ortalama fiyatlar aynı.ama en iyi ekip hangisi????????
cnm cevabın için çok sağol bana yakınmışsın.ztn yaklaşık 10.000 i gözden çıkarmıştık rapor yalan oldu napalım.yakın olsun diye beylikdüzü medicana dedim ama kafam çok karışık umut tüp bebek hakkında yorumlar iyi ama çok uzak.brüksel tüp bebekte iyi deniyor.benm burdaki doktorum hocasına yani çapanın prof u faruk buyru nun muayenanesine göndermek istiyor offfff offfff...Allahım ilk tedavide nasip etsin hatta tüp bebeğe gitmeden bu arada hamile kalalım.sen nezaman yaptırcaksınMerhaba canım hoşgeldin aramıza:)) Umarım son tedavin olur ve hemencik alırsın bebişini kucağına:)
Ben de Silivri de oturuyorum.İlk denememi Ankara da yaptırdım belki forumdan da okumuşsundur.Ben de uzun süre 2. denemem için İstanbul da bir merkez araştırdım.Bence bakman gereken en önemli şey başından sonuna aynı doktorla yol alabileceğin bir merkez.Beklemeden,araya sıkıştırılmadan rahatça derdini anlatacağın ve bilgi alabileceğin işinin ehli bir doktor.Şöyle düşün diyelim ki pozitif sonuca ulaştığın merkezi sen de önereceksin başkalarına ama aynı merkezden senin gibi sonuç almayan yani negatif sonuç alan insanlar da olacak.Fiyatlar desen aşağı yukarı aynı.Benim doktorum Silivri Kolan Hastanesi nde Haşim Cemaloğlu takiplerimi o yapacak ama operasyonlar İstanbul Cerrahi Hastanesi nde Ozan Özolcay ve ekibi tarafından yapılacak.Tavsiye üzerine bu ekibi seçtim ama takdir senin:))Rapora gelince ben 1 buçuk yıllık evliyim 3 yılı doldurmadan devlet rapor veremiyor dediler ve biz alamadık:)))Yine de araştır istersen forumdan istisnai durumlarda alınabilir tarzında yorumlar da geldi.İstanbul Cerrahi Hastanesi rapor kabul etmediği için ben araştırmadım.
cnm cevabın için çok sağol bana yakınmışsın.ztn yaklaşık 10.000 i gözden çıkarmıştık rapor yalan oldu napalım.yakın olsun diye beylikdüzü medicana dedim ama kafam çok karışık umut tüp bebek hakkında yorumlar iyi ama çok uzak.brüksel tüp bebekte iyi deniyor.benm burdaki doktorum hocasına yani çapanın prof u faruk buyru nun muayenanesine göndermek istiyor offfff offfff...Allahım ilk tedavide nasip etsin hatta tüp bebeğe gitmeden bu arada hamile kalalım.sen nezaman yaptırcaksın
aynen laboratuvar çok önemliymiş.cnm az kalmış senin sakın yazmayı bırakma takibimdesin :) sen süreçlerini yazki bizde öğrenelim herşeyiİnşallah canım Allah gönlümüze göre versin.
Bir haftaya hasta olurum herhalde onu bekliyorum.Bakalım hormonlar yumurtalar uygun olacak mı
Bahçeci group(umut tüp bebek de onların) iyi diyorlar ama yakın bir arkadaşım memnun kalmadı tedavi sürecinde yarıda bırakıp ayrıldı.Kişiden kişiye değişiyor beğeni.Birkaç yerle görüş bence.Güven çok önemli.Ha bu arada laboratuvar da çok önemli.
aynen laboratuvar çok önemliymiş.cnm az kalmış senin sakın yazmayı bırakma takibimdesin :) sen süreçlerini yazki bizde öğrenelim herşeyi
canım bagışıklık sorununu nasıl öğrendin benimde bu ay tüp bebek denemem oldu bu hafta yedi haftadaydım dün kese görmeye gidecektik ve gelişmedini düşecni öğrendimm doktor bagışıklıkdan bahsetti birde doğal yoldan düşüğüm varr genetik testler pıhtılaşma yapıldı hep sorun yokk bu bağışıklık nedir yaaa(
aynen laboratuvar çok önemliymiş.cnm az kalmış senin sakın yazmayı bırakma takibimdesin :) sen süreçlerini yazki bizde öğrenelim herşeyi
Merhaba canım hoşgeldin aramıza:)) Umarım son tedavin olur ve hemencik alırsın bebişini kucağına:)
Ben de Silivri de oturuyorum.İlk denememi Ankara da yaptırdım belki forumdan da okumuşsundur.Ben de uzun süre 2. denemem için İstanbul da bir merkez araştırdım.Bence bakman gereken en önemli şey başından sonuna aynı doktorla yol alabileceğin bir merkez.Beklemeden,araya sıkıştırılmadan rahatça derdini anlatacağın ve bilgi alabileceğin işinin ehli bir doktor.Şöyle düşün diyelim ki pozitif sonuca ulaştığın merkezi sen de önereceksin başkalarına ama aynı merkezden senin gibi sonuç almayan yani negatif sonuç alan insanlar da olacak.Fiyatlar desen aşağı yukarı aynı.Benim doktorum Silivri Kolan Hastanesi nde Haşim Cemaloğlu takiplerimi o yapacak ama operasyonlar İstanbul Cerrahi Hastanesi nde Ozan Özolcay ve ekibi tarafından yapılacak.Tavsiye üzerine bu ekibi seçtim ama takdir senin:))Rapora gelince ben 1 buçuk yıllık evliyim 3 yılı doldurmadan devlet rapor veremiyor dediler ve biz alamadık:)))Yine de araştır istersen forumdan istisnai durumlarda alınabilir tarzında yorumlar da geldi.İstanbul Cerrahi Hastanesi rapor kabul etmediği için ben araştırmadım.
Troit varmi sende? Birde CD 56 diye bir oldurucu hucrelerdeb bahsediliyor. Bunun etkli olduguna inan var olmadigina inanda var? Kan pihtilasmasina bakiliyor. Ama sende yokmus galiba. Heterozigot problem olsa bile buna igne verende var vermeyende. Kisaca bu bagisiklik sistemi olayi cok sorunlu birsey. Kimine uygun gelen tedavi kimine uymuyor. Ben hala bu konuda ne yapilabilecegini cozmus degilim. Bakalim sana ne diyecekler merak ettim? Onceden kan ilaci kullandim o bana iyi gelmedi diyorum simdi. Kisaca allaha emanet derler ya. Tam kismet meselesi.
Al benden de okadar. Bende okadar umutla gittim bahceci fulya'ya. Acikcasi hayal kirikligina ugradim. Senin arkadas iyi cesaret edip yarida birakmis. Sen ne yapicaksin?
Istanbul cerrahi neden tavsiye ettiler size? Doktorlarmi yoksa labaratuarmi? Memorial icin ne dersiniz ki? Oradan bayagi iyi seylet duyduk.
evet ben kendi adıma söyleyeyim bazen o kadar umutlu oluyor ben her şeyin üstesinden gelirim diyorum bazende sanki kör bir kuyunun içine düşmü çıkamayacakmışım gibi geliyo
zor bir süreç canımama elbet geçecek güzel günler bekliyor bizi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?