2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

selam kızllarrr,ıyı aksamlar hepınıze..bakıyorum topık hareketlenmıs hazırlıklar baslıyor:))) nunacım rabbım yardımcın olsun hıc kendını olumsuz hıssetme evet negatıf dunyanın sonu degıl bunuda bılmelıyız ama tedavıde pozıtıf dusunce cok onemlı..ınsalllh guzel ve kalıtelı yumurtaların olacak

Teşekkür ederim canım inşallah.Çok korkuyorum yumurta olmazsa diye Yarın benim doğum günüm ve tahmini adet tarihim yarın:)
Şans getirir mi dersiniz:))))

ınsallh cıfte mutluluk yasarsın bu yenı yasın sna huzur ve mutluluk verır canım hadı bakalım

canım rabbımden gelene eyvallah..dermanı olmayan dertlere dusurmesın rabbım ınsallh hepsını asacsgız.. bende kasım adetımı beklıyorum.ertelenen bır transferım vardı onu olmak ıcın tedavıye baslayacagım ınsaallh.15-17 ılac daha sonrada transfer ınsallhhh aralık benım ayım olur umarımmmmmm

Ben sadece ari sutu kullanicam. Bakalim insallah ise yarar. Bu arada sigaraya hic bulasma bence :) ictikce icesin gelir birakamazsn

Cok efkarlanirsam ayda bir iki dal iciyorum. Tatlim eczanelerden Apitera Ari Sutu Bal Propolis olarak sor ve al. Yoksa getirtiyorlar. Aktarlarda olmuyor sadece eczane satiliyor. Tahta ufak kasikla sabah oglen aksam bir cay kasigi kadar yemekten 10 dk once ye. Tadida guzel faydasida cok var tamamen dogal. Ufak bir kavanoz 210 gr 40 TL. Doktorum tavsiye etmisti banada

kızlar merhaba, benım bır arkadasım bal ısıyle ugrasıyordu seneler once bu polen arı sutu vs bunlar elbet yararlı ama asıl sıfa propolis te demıstı benım sıze onerım propolis olmayan urunlerı almayın. bırde her bunye kaldıramaz once çay kasıgı ucuyla yıyın herhangı beklenmedık bı durum olmassa mıde ve vucudunuzda ozaman cay kasıgı ıle yıyın.hadı allah sıfa versın hepımıze

Evet haklisin zaten alerjisi olan sadece Apitere ari sutu-bal almaliymis, alerji sorununuz yoksa Apitera ari suru bal propolis almaliymisiz banada doktorum boyle demisti. Propolis cok faydali ama alerji sorunu olanlara yaramayabiliyormus.

Tamam canim sagol ben zaten once karisim kullanmistim baslarim yine

.....................
Arkadaşlar çoban çökelten içmenizi tavsiye ediyorum , dikenli bir ot , bulabilirseniz aktardan alın tazesini , dikeni bol küçük bir btki , bir ot.. çok faydalı hem yumurtlamaya, östrojene hem erkek infertilitesine.
şayet yumurta rezerviniz az ise ; günde 2 kuru incir sabah aksam alın ve 5 gün sabah akşam 1er çay bardagı çoban çökelten suyunu (demlendirme yoluyla) süzüp için..
benim ailem de herkes her dertten (Allah buyuk dertler vermesin) deva bulmuştur bu ot ile çok şükür.. zaten piyasada bilinen bütün ek gıdalarda bu ot eklentisi var , biz daglardan kendimiz topluyoruz , çok faydalı..
sabah akşam 1çorba kaşıgı bal ve akşamları mutlaka 1 adet incir yiyebilirsiniz.. tavsiyemdir .

Ben cok alerjigim en son gecen ay test istemisti hastanem yuzde 389 alerjik ciktim cocukliktan bu yana boyleyim o yuzden bitkisel ve ot tarzi takviyeleri kullanamiyorum yoksa yatak yorgan oluyorum gunlerce ama bal incir pekmez harika tabiki mutlaka alinmali.

temennim bu arada doğal yoldan hamile kalmak inşallah:))

valla canım ben üzerime düşeni yapayımda takdir yaradanın hersey boş gibi gercekdenn bazen ufacık birşey engel olurken anne olmammıza kimisinin ise kocaman miyomu bile engel olmuyo anne olmasınaa...

kısmetinden bir adım bile öteye gidemiyorsun gercekden

[tr]
ARKADAŞLAR LİSTEYE KATILMAK İSTEYEN VEYA EKSİKLERİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN BİLGİLERİNİZDE GÜNCELLEME YAPINIZ

Son düzenleme:
[tr]

ARKADAŞLAR LİSTEYE KATILMAK İSTEYEN VEYA EKSİKLERİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN BİLGİLERİNİZDE GÜNCELLEME YAPINIZ

ben yokum sanki listede:) yaş:29 sebep:iki tüpde de tıkanıklık/morfoloji 1. tüp bebek denemesi yer: celal bayar üniversitesi tüp bebek merkezi

canım bu testi kendin yapıosun ben araştırmasını baya yaptım . bu ay denicem ben 31 günde bi oluorum adet o yuzden 14.günümü bekliorum ... 5 gün boyunca herğün yapıcam 2.çizgi koyu çıktığı an 24 ile 48 saat arası çatlama olacağını gösteriyor buda .. 24 ile 48 saat içinde mutaka gün aşırı ilişki gerekiyor yani canım .. bence durmadan doktora yumurtlama takibi yaptırana kadar,git gel yapana kadar en iyi yöntem ve %99 doğrluk oranı var eczaneden alıyorsun alıcaksan eger ben sana marka sölim ve yer sölim hem uygun fiyatlı hem içinde çok var.. ben yanlış yaptım 5 tanesine 23 tl verdm içim yandı ..

Ben de Biesteron+elevit+coraspin kullandım 3er kutu tüp bebeğe hazırlık.Bunları içmeden önceki ay 6 yumurtam vardı içtim 3 e düştü:))))))))
Çok işe yaradı yani:))))
Geyik bir yana kişiden kişiye değişiyor ilaçların etkisi.Kimine faydalı oluyor bana olmadı diye düşünüyorum.Hatta bu denemeden önce de kullan dediler kullanmadım

Amin canım inşallah:))) Dün gece hasta oldum yarın doktordayım :)))

herkeze hayırlı cumalar kızlar.Rab bim dualarımızı kabul etsin.tedaviye başlayanlara hayırlı olsun.

hayırlısı canım benim aralık inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Evet haklisin bende doktorum tonla test istemisti testlerden sonra kullandirmisti hic yaramadi hepsi basma kalip ilaclar illaki yarayan olur ama kime yarar kime yaramaz doktolar bile bilmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…