Hoşbuldummm, keyifler nasıl bakiiim?
Kızlar, sağlığınıza dikkat edn. Ben şifayı kapmış bulunmaktayım...
Sen geldin daha iyi oldu:))) Bu arada geçmiş olsun.Tüp bebek sürecinde hasta olursak yapmamız için bişey söylemişti hemşire.Orta boy kuru soğanı baş kısmını oyarak oyduğun kısma bir yemek kaşığı toz şeker döküp 24 saat beklettikten sonra içinde oluşan sıvıyı içmeliymişiz:)))Hemen iyleşirmişiz:)))Soğanı soymacaksın bu arada:)))
geçmiş olsun ben de subatta ilk kez denicem tüp bebegi umarım son olur ..tek tüpüm işlevsizmiş..
Sağol canım... Soğan zaten başlı başına antibiyotik, ama şekerle düşünmedim bir an...:44:
İnşallah ilk ve son olur... Diğer tüpte sorun yoksa normal yoldan olur aslında...
Sağol canım... Soğan zaten başlı başına antibiyotik, ama şekerle düşünmedim bir an...:44:
Bu süreçte enfeksiyon vs için muhakkak önlem alıyorlar ya hemşire de bize ilaç gribi geçirmez bunu yapın dedi
canım bencede söyleme ben diğer tüp bebeklerimde söyledim.insan daha çok stres oluyo bence süpriz yap ben nasip olursa bu sefer kimseye söylemiycem sadece eşim ve ablam bilicekMerhaba arkadaslar benimde bugun bebislerim transfer edildi, etrafimdakilere belli etmek istemiyorum ama cok heyecanli bir surec.
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...
henüz tedaviye başlamadık... ama fena bir grip halindeyim...
arkadaşım bilgilerini verirsen seni listeye eklerimgeçmiş olsun ben de subatta ilk kez denicem tüp bebegi umarım son olur ..tek tüpüm işlevsizmiş..
Kızlaaaar, çok halsizim, ateşim var, kocam yanımda yok (en acısı da bu),sıcak bir çay verenim yok... çok hastayım... ühü ühü..
arkadaşım bilgilerini verirsen seni listeye eklerim
canım gel ben sana ıhlamur yapayım .senin koca nerde peki
benide liteye eklermisin 29 yaş 3 denemem dondurulmuşla memorial şişli
Canim oyle kosturmayla geliyorumki sorma..hemen muayene olup ise gitmek icin en rrken gelip ilk muayane olup hemen ise gidiyrum.ama nazik teklifine teskkurler.insallh pozitifi gorunce bulusur tanisirz cunku suan kimse bilmiyr tup tedavisi oldugumuzu.is yeri akrabalar komse bilmiyr.yumurta toplama oncrsi 2gunde bir doktor kontrolu vardi hergun bisry uydurdum isyrrine.sonra opu oldum karnim 5-6aylik gebelrr gibiydi ohss di zannedrrsem zatrn rahimden transfrr ertelenince ilaclari boraktim karnimda indiİnşallah doldurucam canım:))) Haşim beyle konuştuk büyük bir maliyet çıkarmadı.İlk denememde daha çok harcamıştım.Konuşmaları tavrı bu işi para için yapmadığını hissettirdi bana.Silivriye gelince de haber ver hastaneye yakın evim.Koparmayalım bağımızı öpüyorum seni:)
Sağol canım düşünmen bile yeter...
Ekleriz tabi canım... İnşallah hayırlısı ile olumlu sonuç alırsın... Bu arada sizde sorun nedir?
Canim oyle kosturmayla geliyorumki sorma..hemen muayene olup ise gitmek icin en rrken gelip ilk muayane olup hemen ise gidiyrum.ama nazik teklifine teskkurler.insallh pozitifi gorunce bulusur tanisirz cunku suan kimse bilmiyr tup tedavisi oldugumuzu.is yeri akrabalar komse bilmiyr.yumurta toplama oncrsi 2gunde bir doktor kontrolu vardi hergun bisry uydurdum isyrrine.sonra opu oldum karnim 5-6aylik gebelrr gibiydi ohss di zannedrrsem zatrn rahimden transfrr ertelenince ilaclari boraktim karnimda indi))
Maliyet olarak ilaclar 1200tuttu.ist.cerrahiye 3500tl .oraraki transfer ilaclari 150 gibi bisrydi.butun masraf buydu .test gunune kadarko tum ilaclari ist.cerrahi alip vrriyor zaten.insallh hayirlisiyla pozitifi goruruz.ben bu aralar okadr gtip oldumki insallh tedavi surecini etkilemex ayrica ozamanda olmam insallh
selam kızlar
ben biraz hastaydım iki gündür başım ağrıyordu
emar falan derken hiçbirşey çıkmadı
galiba kulağımda sorun var
bulamadık ağrının kaynağını dr da
biraz tecrübesizdi
neyse şimdi iyiyim
çok çok geçmiş olsun canım yaa ihmal etme
sağol geçti bile bugün iyiyim
sen nasılsın peki tedaviye başladın mı
Bu ay hormonlar vs uygun olursa adetimle birlikte başlayacağız.Tabi bir de yumurtam olursaSen ne zaman başlıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?