2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

bizde de eşim istemedi biz daha genciz deyip durdu ( neremiz gençse eşim 33 ben 29 dum )
şimdi ben 33 yaşındayım
neyse öyle yada böyle bizim bebeklerimiz biraz geç gelecek
ve suçlu aramıyorum aklıma böyle düşünceler gelince kovuyorum
evet bu bizim sınavımız inşallah isyan etmeden sınavımızı en güzel mükafatla veririz AMİN

Merhaba kızlar... Ben hala çoook hastayım... Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler...
berceste geçmiş olsun canım. Önemli bir şeyin yoktur inşallah...

geçmiş olsun canım
ben turp gibiyim hiiçç bişeyciğim kalmadı

aynı ben
bende böyle birgün eşimi ikna ettim hadi artık 2 sene oldu
bi bebeğimiz olsun dedim
eşimde dr gidelim hazırlanda dedi
bende wc ye gittim aaaa birde baktım lekelenme olmuş bende
dr a gittiğimde duvar kalınlaşmış dedi
düşündüğüm anda hastalandım ben
ve ogün bugün uğraşıyoruz bir tanede tüp denedik
hepimiz hakkında hayırlısı

Kesinlikle canim bende suclu aramiyrm onlar bizim hayat arkadaslarimiz kimde sorun oldugu onemli degil .zaten oyle olsaydi bagira bagira soylerdik ikimizde ailelerimize.esim ve ben disinda kimse bilmiyor tup bebek denedigimizi bilmeyecekte bizi olumsuz etkilemelerini acimalarini akillar vermelerini ..duyduklari her cocuksuzu ornek vermelerini istemiyruz..sonuc itibariyle pozitifi gordukten sonra normal hamilelikten bir farkimiz olmayacak insallh..belkiileride cocuklarimiza soyleriz..bizim yaptigimiz hatalari yapmasinlar diye)

Hiç isyan etmedim olmasa da Rabbim öyle uygun görmüş der kabullenirim.Zor olur evet ama asla isyan etmem.Sizin de söylediğiniz gibi belki biz de bununla sınanıyoruzdur.Ve inşallah Rabbim sıkıntılarımızın,emeklerimizin mükafatını verir.Ama nedense ben olmayacak demiyorum.Birgün mutlaka anne olacağım biliyorum,öyle hissediyorum:))

ne güzel yaa bizimkiler biliyorlar herşeyi
aynen avımalar çocuğu olmayanları örnekler vermeler
hatta eltimin canımı acıtmaya çalışmaları
gerçekten asıl bunlar yoruyor insanı
bencede söylemeyin

inşallah bu tedavilerimizde görecez pozitifi

Canim bu kalinlasma berbat bisey.oncelik kansizlik oluyor adetin duzenlenain diye hormonlar hormonlar ...kilo yapiuor.benimde transferimin ertelenme sebebi ..rahim duvari kalinlasmasi ne yazikki..ama insallh bidha olmayacak doktoruma bu konuda guveniyrm..bi kisiye inanip bekleme derim gidebildigin gosterebildigin kadt doktor tavsiyesi al..surekli adet olmak lekelenmek insanin psikolojisini bozuyor..rabbim yardimcimiz olsun insallh gececek hepsi

ben şimdi d. kont hapı kullanıyorum yasmin
benden çok eşimin morali bozuluyor
kaç yaşındasın peki
ben ikide laporoskopi oldum
rezervimde azaldı sol tüpüm tıkalı
benim beklemem öğretmenim sömestrde yaptıracam canım
rezerv az olduğu için şubatta ki yumurtaları donduracam haziranda histerskopi
olacam sonrada dondurulmuş ve taze embriyo koyduracam nişallah

rezervim az olmasaydı şimdi histerskopi olup hemen tüpe geçerdim
ama benimki biraz uzun tedavi yani

h

Ahh ahh bilmezmiyimm hepimiz bunlara maruz kaliyoruz..ve bana bunlari yasatanlarla bu ozel vakitlerimi ve mucadelemi paylasmak istemiyorum..eltim ikinciyi dogurdu ucuncuye basliyoruz sen hala dusunmuyormusun diyir..halbuki nekadr cocuk sevdigimi bikiyr..kaynim oyle kari koca hacilar guya bizim 3.geliyr sizinki nerede diye milletin icinde sakalar yapiyor kendince. Kaynanam surekli bilmem kimin kac sene cocugu olmamis iste sunu yapmis bunu yemis falan filan ..tv de bisey gorunce ac izle diye beni ariyor..gorumcelerim artik degistin soguk duruyorsun vs herkez bisey yorumluyor kendince iste..ben butun bu yazdiklarimi yaparken insanlardan ister istemez uzaklasiyorum.bumlarin hicbirini bilmedikleri icin beni huyu suyu degismis diye esime sikayet ediyorlar..etsinler ne yapalim)
Ama bu tur seyler esleri birbirine yaklastiriyor.benm size tavsiyem arkadaslar bu donemler eslerin beraberce asmaya calisin bu durumu..rabbim hepimizin yarfimcisi olsun ..adetim hayirlisiyla gelirse heecanla tedavime kaldigimiz yerden devam edecegiz

umarım bol bol yumurtamız olur:))))

Canim28 yasindaym suan.sadece histeroskopi oldum.ghemen arkasindan tup yaptiricam insallh .transferim ertelenmisti rahim duvari yuzunden histeroskopi oldum ilk adetimde transferim olacakti bayrama denk geldi suanda adetimo bekliyrum.ozel sektorde calistigimdan tatil falan beklememe gerek yok benim ama senin yerinde olsam tabiki tatili beklerdim.benim korkum dedigin gibi yas gectikce baska seylerde insanlarda cikiyor o yizden hemen denemek istiyorum maddi manevi gucumiz yettigince ugrasacagiz..

benim eşimin tarafı biraz cahil
daha bayramda
eşimin yeğniyle eltim 45 dk birinin bebeği olmuş onun hakkında konuştular
en sonunda vurucu cümle
bebeği nasıl olmuş bazılarının tedaviyle bile olmuyo
valla bittim o an
Allahım ne olur çektiğim acıyı onun evlatlarından çıkarma diye dua ettim canım çok yandı
Allah onu ıslah etsin ne deyim

eşim çok yardımcıdır bana çok şükür
hele o göbeğe dokunup göbekmi bebekmi lafına sinir oluyorum
başkasının işine ne karışıyorsunuz diyesim geliyor ve göbek lafı çıkıyo ağzımdan
tedavim başlamadan önce kilo veriyorum
şimdi 7 kilom kadı şubat hedefimden önce
hazirana kadar da 10 kilo şuan 92 kiloyum dahada gidecek

Caninmm bosverr rabbime havale et o bilir ne yapacagini..ama ben bu asanalrdan laflardan artik rahatsiz olmuyrum 2bucuk senedir ugrasiyruz ne laflar geldi gitti artik duymuyrm ama bi bebek gormem ilgilenmem kokusunu duymam yetiyr tum pozitifligimi silmeme.. rabbim sabir ve saglik versin bize

Allah sukur benim esimde bana cok yardim ediyr destek vwriyor..
Kilo cok onemli canim bende 65kiloydum 61 im simdi dahada vermeye calisiyrum cunku kilo tip bebekte istenmeyen bir durum boy pos kemik yapina gore verebildigin kadar ver derim

ben birinin bebeğini bile sevemiyorum
nazar değecek anlayışı yada başkalarının acıma bakışları
Allahım büyük bilir ne yapacağını inşallah daha çok bekletmez bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…