Senin ilk denemen mi canım?Benim 2. olacak.Bu arada söylediğin gibi Haşim bey sormadan bişey söylemiyor ama beni gerçekten rahatlattı.Ben Silivri Kolan'da görüşüyorum sen niye çekmece ye gidiyorsun?
Senin ilk denemen mi canım?Benim 2. olacak.Bu arada söylediğin gibi Haşim bey sormadan bişey söylemiyor ama beni gerçekten rahatlattı.Ben Silivri Kolan'da görüşüyorum sen niye çekmece ye gidiyorsun?
Günaydın kızlar daha önce yazmıştım 7. gün kan tahlilim 0,2 çıkmıştı dün 10. günümdü kan tahlilim 2,8 çıktı malesef negatif bende geldim aranıza
canım yine erken yapmışsın
12. gün yapılmasının nedeni var
sen yinede 12. gün testinin tekrarla
yok canım cekmecede oturuyorum ben.sılıvrıye gelıp gıdıyorum hastaneye.benım ılk denemem olacak. ılkını nerede yaptırmıstın sen haşim beydemı olmustu ılkıde. ya adam cok sakın bende sevıyorum ama oyle oturup anlatmıyor,kendı bılıyor sorunu ama sana sadece sonuc soyluyor..benım tek ıstedıgım saglık sıhhatle melegımı kucagıma almak bu yastan sonra jınekolog olacak degılım ya varsın anlatmasın ama duzgun tedavı etsın :)) bıde sen cıft emrıyo mu koyduracaksın ben 28 yasındayım bana tek bırakırlar demı(( ben ıkız cok ıstıyorum rabbımde bılıyorya koyacaklarını bılsem yalvarırım valla:))
Günaydın kızlar daha önce yazmıştım 7. gün kan tahlilim 0,2 çıkmıştı dün 10. günümdü kan tahlilim 2,8 çıktı malesef negatif bende geldim aranıza
Benim ilk denememi Ankara da prof.dr. Murat Sönmezer yaptı.Ameliyatımı da o yapmıştı.Mesafe zor oluyor eşimin izni de problem olunca İstanbul olsun dedik.Bir tanıdığım yakın zaman önce Haşim bey ve ekibiyle hamile kaldı.Öneren de çok olunca onda karar kıldık.Ben 31 yaşındayım.Böyle konuları yasaklı olduğu için burda konuşmak istemiyorum aslında:).Devletin çoğul gebeliği ve anne ölümlerini azaltma amaçlı tek embriyo transferi gayet doğru bir mantık ancak benim rezervlerim bitmek üzere.Bu yüzden de birden fazla embriyo için her sorumluluğu alacağım.İstanbul Cerrahi Hastanesi bildiğim kadarıyla tek embriyodan fazla transfer yapmıyor yaşı küçük olanlara.Ancak dediğim gibi benimki istinai bir durum.Kesinlikle zorlayacağım tabi yumurtam olursa ve bu yumurtalar döllenirse:))İlkinde 2 yumurta alabildiler(3taneydi birini alamadılar).Alınan 2 yumurta da döllendi.Bu kez nasıl olur bilmiyorum.Umarım yumurtalarım artar da dondurma şansım da olur((
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...
Canim ozelden yazacaktim ama senin 100 mesaja ulasmadigi icin bana cevp veremezsin diye yazdim buradan ben 28yasindayim iiiz cok istiyroum ama yasalar boyle olduguna gorr yapacak pekte bisey yok yine rica edecegim aka cokda olacagini zannetmiyrum.dondirulmisum var sonucta daha sonra koyarz derler kesin..benimde arkadaslar hasim beyi cok oneriyor ama onlar hep normal hamilelikti benim gibi tup deneyen kimse yoktu cevremde.senden duyduguma sevindim.insana moral veriyr boyle seyler.bide bu isi para icin uapan ve negatif ustine hicbir onlem almadan tup yapan cok doktor oldugundan bunlardami boyle diye dusunmeden edemiyr insan..100mesaji doldurda ozel mesaj dan yazisalim canim
ya bende tek emriyo olayını anlamıyorum şansımızı düşürüolar
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...
anladım ylnız sana bir şey demek istiyorum belkide sadece laparoskopi para aldılar ekstra ödeme yapılmaddığı için ona ayrı para almak için yapmamış olmasınlar bence başka yere gitmelisin kesinlile açarlar bende hsg röntgeni çektirdim tıkalıydı benimde ama hsg da verilen ilaçla benimki açıldı .... artık ben polikistik over hastasıyım kilomda var ...
noşgeldin sefalar getirdin tedavin nasıl gidiyor bakalım:)
Hoşgeldinn:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?