- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
yasım 32 canım tek tüpüm yapışık..ilk denemem olacak baskentte.
inşallah herşey güzel olur canım sen ne zaman başlıyorsun peki
hulisi hocada mı başlıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasım 32 canım tek tüpüm yapışık..ilk denemem olacak baskentte.
ohh inşallah herşey güzel olur canım
yumurta oluşması için arısütü bal polen iç
kesinlikle kullan
ben sömestrde gidecem inşallah daha 2.5 ayım var
şişliye gideceksin dimi canım
nur hocadan randevu aldın mı peki![]()
yok canım İstanbul Cerrahi Hastanesi nde karar kıldım.Doktorum orayla çalışıyor.Gün içinde kırk kez fikir değiştirsem de şimdilik öncelik onda:))
ya aslında malzemeleri aldım ama karıştırmadım ve kullanmadım ne biliyim yarar mı ki![]()
Teklif var ısrar yok:))Haftasonu eşlerle de buluşabiliriz nasıl istersen:)))İnşallah pozitif çıkar da sonuçlar bebişlerimizi birbirimizr göstermek için de buluşuruz:)
Bu arada Haşim bey bana eczacı deposunun nosunu verecek daha ucuza mal edersin dedi.Onun dışında hastane ilaç verecek vs birşey söylemedi.Ayrıca transfer ilaçları ne yaa ilk defa duydum.Grip için soğan yazmıştım daha önce ironik de hastaymış.Onu dene istersen hemşire başka birşey yapmanıza gerek yok demişti.
Ah canim bi saglikla pozitifi gorsem bebegimi alsam elime herkese gostericem.her ay soranlara bak burda diyecegim)
Ilac konusunda doktor ecza deposunu armisti cepten ama ben adet olunca gottigim icin hemen al bugun basla depoyu bekleme dedi ondan nimara vermedi bana onceden bi gorunseydim verirdi heraldedoktorun bana uyguladigi tedavi soyle once gonal f coraspin ve folik asit yumurtalar 2gunde bir kontrol .istenen boyuta ulasinca baskilayici igne ve 36 saat sonra opu oldu.opu sonrasi hastanede yatarken hemsire geldi ve operasyondan mikrop kapmamak ve rahimi transfere hazirlamak icin ilac verdi.tam bir poset -battal boy-ilac vardi postte sana iki sayfa kagit veriyorlar.hangisi nezaman kullanacaksin nelere dikkt ediliyor yaziyor. Iste transfeede kullanilanlar transferden sonra kullanilanlar.opudan sonrakiler ...bir poset olac hemsire dediki bunlar transfer sonrasi surecide kapsiyor test yapacagin gine kadarki tum ilaclarin burada dedi.transferim ertelendiginden bazilarini kullanmadim daha
) kullaninca onuda yazarim canim
selammmmmmmmmmmmmm naılsınızzzzzzzz kızlaaaaaaarrrr
benim bir tane yumurtam oluştu oda birinci kaliteydi
sadece bal polen arısütü yaptım
bence adetin ikinci günü sabah aç karnına bir tatlı kaşığı içtim
yapmakta ne zararı olurki
Tamam canım ben de kullandım onun dışında birşey sandım.Malesef ben de bir ton ilaç aldım( neyse sonu güzel olsun da unuturuz inşallah:))
Ben doktoruma sormuştum ilaçlarla birlikte alma dedi banaBen de korktum kullanmadım dinlenme sürecinde de taziyemiz vardı aklıma bile gelmedi bu ay başlamazsak tedaviye kullanayım ben de.Dediğin gibi bir zararı olmaz herhalde.Teşekkür ederim canım
Acimi?? Ben artik acirmi diye dusunmuyorumdoktor ne derse oluyorum.histeroskopi.rahim filmi.alttan muayeneler.ohss.opu...aciyi unuttum..yeterki saglikla sihhatle hayirli evlatlarim olsun.rabbim hepimize nasip etsin
anladım canım
bende ilaçlarla almamıştım:44::44:
ama birdahaki ay başlayacam inşallah![]()
Acimi?? Ben artik acirmi diye dusunmuyorumdoktor ne derse oluyorum.histeroskopi.rahim filmi.alttan muayeneler.ohss.opu...aciyi unuttum..yeterki saglikla sihhatle hayirli evlatlarim olsun.rabbim hepimize nasip etsin
ayy bende öyle düşünüyorumda
bir daha rahim filminin acısını çekemem heralde
çok kötüydü benim rahim filmi maceram
inşallah gelirde biter bu çilemiz![]()
İnşallah canım bu son olsun:)))mutlu anneler olalım biz de:) Ben de anne olmak istiyorum yaaaaaaaaaa![]()
bende ama işte bizimki biraz geç olacak
belkide Allah değerini bilmemiz için geç yollluyo
ayy ben normalde bebek düşünmezkene biraz şeydim
korumacı annelere çok kızardım
ben yavaştan yavaştan öyle bir ebeveyn olacam galiba
ama yine de korumacı olmak istemiyorummmmm:18::18:
ayy bende öyle düşünüyorumda
bir daha rahim filminin acısını çekemem heralde
çok kötüydü benim rahim filmi maceram
inşallah gelirde biter bu çilemiz![]()
Valla hicbirsey bosuna degildir demekki bunlari yasamamiz gerekiyirmus bende evliligimin ilk senesi istememistim simdi iyle kiziyorumki kendime...3bucuk yillik evliyiz ve 2bucuk senedir istiyrum son care tup dedik ugrasiyoruz iste.ben ozel anneler oldugimuzu dusunuyorum.dediginiz gibi belkide rabbom hemen nasip etseydi kiymetini bilmeyecektik.simdi bir bebek benim icin okadr degerli ve mucizeviki..anlatamam. ama inaniyorum rabbim vermeyecegi hayali kurdurmazmis..biraz yorucuda olsa olacak insallhh.
Ben 1 buçuk yıldır evliyim çocuk yapmayı düşünmüyordum.Çikolata kistleri ve cerrahi müdahale yüzünden yumurta rezervimin bitmek üzere olduğunu ve en kısa sürede tüp bebek denememi söyleyince doktorlar korkudan bu işe girdim.Ama insan olmama ihtimalini düşününce daha sıkı sarılıyor ve şu an olsun diye yalvarıyorum Allah a.Garip olsa da gerçek bu.Bazen vicdan azabı duyuyorum acaba çocuk istemediğim için mi bu duruma düştüm diye suçluyorum kendimi.Eşim çok istiyordu ama ben zamanı değil deyip erteliyordum.Umarım en kısa sürede Rabbim yüzümüzü güldürür de bu sıkıntılar biter.