• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

ohh inşallah herşey güzel olur canım
yumurta oluşması için arısütü bal polen iç
kesinlikle kullan
ben sömestrde gidecem inşallah daha 2.5 ayım var
şişliye gideceksin dimi canım
nur hocadan randevu aldın mı peki:16::16:

yok canım İstanbul Cerrahi Hastanesi nde karar kıldım.Doktorum orayla çalışıyor.Gün içinde kırk kez fikir değiştirsem de şimdilik öncelik onda:))
ya aslında malzemeleri aldım ama karıştırmadım ve kullanmadım ne biliyim yarar mı ki:(

yok canım İstanbul Cerrahi Hastanesi nde karar kıldım.Doktorum orayla çalışıyor.Gün içinde kırk kez fikir değiştirsem de şimdilik öncelik onda:))
ya aslında malzemeleri aldım ama karıştırmadım ve kullanmadım ne biliyim yarar mı ki:(

benim bir tane yumurtam oluştu oda birinci kaliteydi
sadece bal polen arısütü yaptım
bence adetin ikinci günü sabah aç karnına bir tatlı kaşığı içtim
yapmakta ne zararı olurki

selammmmmmmmmmmmmm naılsınızzzzzzzz kızlaaaaaaarrrr

Teklif var ısrar yok:))Haftasonu eşlerle de buluşabiliriz nasıl istersen:)))İnşallah pozitif çıkar da sonuçlar bebişlerimizi birbirimizr göstermek için de buluşuruz:)
Bu arada Haşim bey bana eczacı deposunun nosunu verecek daha ucuza mal edersin dedi.Onun dışında hastane ilaç verecek vs birşey söylemedi.Ayrıca transfer ilaçları ne yaa ilk defa duydum.Grip için soğan yazmıştım daha önce ironik de hastaymış.Onu dene istersen hemşire başka birşey yapmanıza gerek yok demişti.

Ah canim bi saglikla pozitifi gorsem bebegimi alsam elime herkese gostericem.her ay soranlara bak burda diyecegim;))
Ilac konusunda doktor ecza deposunu armisti cepten ama ben adet olunca gottigim icin hemen al bugun basla depoyu bekleme dedi ondan nimara vermedi bana onceden bi gorunseydim verirdi heralde;) doktorun bana uyguladigi tedavi soyle once gonal f coraspin ve folik asit yumurtalar 2gunde bir kontrol .istenen boyuta ulasinca baskilayici igne ve 36 saat sonra opu oldu.opu sonrasi hastanede yatarken hemsire geldi ve operasyondan mikrop kapmamak ve rahimi transfere hazirlamak icin ilac verdi.tam bir poset -battal boy-ilac vardi postte sana iki sayfa kagit veriyorlar.hangisi nezaman kullanacaksin nelere dikkt ediliyor yaziyor. Iste transfeede kullanilanlar transferden sonra kullanilanlar.opudan sonrakiler ...bir poset olac hemsire dediki bunlar transfer sonrasi surecide kapsiyor test yapacagin gine kadarki tum ilaclarin burada dedi.transferim ertelendiginden bazilarini kullanmadim daha;)) kullaninca onuda yazarim canim

Ah canim bi saglikla pozitifi gorsem bebegimi alsam elime herkese gostericem.her ay soranlara bak burda diyecegim;))
Ilac konusunda doktor ecza deposunu armisti cepten ama ben adet olunca gottigim icin hemen al bugun basla depoyu bekleme dedi ondan nimara vermedi bana onceden bi gorunseydim verirdi heralde;) doktorun bana uyguladigi tedavi soyle once gonal f coraspin ve folik asit yumurtalar 2gunde bir kontrol .istenen boyuta ulasinca baskilayici igne ve 36 saat sonra opu oldu.opu sonrasi hastanede yatarken hemsire geldi ve operasyondan mikrop kapmamak ve rahimi transfere hazirlamak icin ilac verdi.tam bir poset -battal boy-ilac vardi postte sana iki sayfa kagit veriyorlar.hangisi nezaman kullanacaksin nelere dikkt ediliyor yaziyor. Iste transfeede kullanilanlar transferden sonra kullanilanlar.opudan sonrakiler ...bir poset olac hemsire dediki bunlar transfer sonrasi surecide kapsiyor test yapacagin gine kadarki tum ilaclarin burada dedi.transferim ertelendiginden bazilarini kullanmadim daha;)) kullaninca onuda yazarim canim

Tamam canım ben de kullandım onun dışında birşey sandım.Malesef ben de bir ton ilaç aldım:(( neyse sonu güzel olsun da unuturuz inşallah:))

benim bir tane yumurtam oluştu oda birinci kaliteydi
sadece bal polen arısütü yaptım
bence adetin ikinci günü sabah aç karnına bir tatlı kaşığı içtim
yapmakta ne zararı olurki

Ben doktoruma sormuştum ilaçlarla birlikte alma dedi bana:( Ben de korktum kullanmadım dinlenme sürecinde de taziyemiz vardı aklıma bile gelmedi bu ay başlamazsak tedaviye kullanayım ben de.Dediğin gibi bir zararı olmaz herhalde.Teşekkür ederim canım

Tamam canım ben de kullandım onun dışında birşey sandım.Malesef ben de bir ton ilaç aldım:(( neyse sonu güzel olsun da unuturuz inşallah:))

Acimi?? Ben artik acirmi diye dusunmuyorum;) doktor ne derse oluyorum.histeroskopi.rahim filmi.alttan muayeneler.ohss.opu...aciyi unuttum..yeterki saglikla sihhatle hayirli evlatlarim olsun.rabbim hepimize nasip etsin

Ben doktoruma sormuştum ilaçlarla birlikte alma dedi bana:( Ben de korktum kullanmadım dinlenme sürecinde de taziyemiz vardı aklıma bile gelmedi bu ay başlamazsak tedaviye kullanayım ben de.Dediğin gibi bir zararı olmaz herhalde.Teşekkür ederim canım

anladım canım
bende ilaçlarla almamıştım:44::44:
ama birdahaki ay başlayacam inşallah:34:

Acimi?? Ben artik acirmi diye dusunmuyorum;) doktor ne derse oluyorum.histeroskopi.rahim filmi.alttan muayeneler.ohss.opu...aciyi unuttum..yeterki saglikla sihhatle hayirli evlatlarim olsun.rabbim hepimize nasip etsin

Ah ah neler çekiyoruz:( Benim ameliyattan kalma yapışıklıklar var çikolata kistinden kaynaklı yani onlar da alttan muayenelerde mahvediyor beni.Ama dediğin gibi ben de kendimi doktora bıraktım ne derse yapıyoruz işte:)

ayy bende öyle düşünüyorumda
bir daha rahim filminin acısını çekemem heralde
çok kötüydü benim rahim filmi maceram:25::25:
inşallah gelirde biter bu çilemiz:55::55:

İnşallah canım bu son olsun:)))mutlu anneler olalım biz de:) Ben de anne olmak istiyorum yaaaaaaaaaa:(

İnşallah canım bu son olsun:)))mutlu anneler olalım biz de:) Ben de anne olmak istiyorum yaaaaaaaaaa:(

bende ama işte bizimki biraz geç olacak
belkide Allah değerini bilmemiz için geç yollluyo :52::52:
ayy ben normalde bebek düşünmezkene biraz şeydim
korumacı annelere çok kızardım:52::52:
ben yavaştan yavaştan öyle bir ebeveyn olacam galiba:9::9:
ama yine de korumacı olmak istemiyorummmmm:18::18:

bende ama işte bizimki biraz geç olacak
belkide Allah değerini bilmemiz için geç yollluyo :52::52:
ayy ben normalde bebek düşünmezkene biraz şeydim
korumacı annelere çok kızardım:52::52:
ben yavaştan yavaştan öyle bir ebeveyn olacam galiba:9::9:
ama yine de korumacı olmak istemiyorummmmm:18::18:

Ben 1 buçuk yıldır evliyim çocuk yapmayı düşünmüyordum.Çikolata kistleri ve cerrahi müdahale yüzünden yumurta rezervimin bitmek üzere olduğunu ve en kısa sürede tüp bebek denememi söyleyince doktorlar korkudan bu işe girdim.Ama insan olmama ihtimalini düşününce daha sıkı sarılıyor ve şu an olsun diye yalvarıyorum Allah a.Garip olsa da gerçek bu.Bazen vicdan azabı duyuyorum acaba çocuk istemediğim için mi bu duruma düştüm diye suçluyorum kendimi.Eşim çok istiyordu ama ben zamanı değil deyip erteliyordum.Umarım en kısa sürede Rabbim yüzümüzü güldürür de bu sıkıntılar biter.

Valla hicbirsey bosuna degildir demekki bunlari yasamamiz gerekiyirmus bende evliligimin ilk senesi istememistim simdi iyle kiziyorumki kendime...3bucuk yillik evliyiz ve 2bucuk senedir istiyrum son care tup dedik ugrasiyoruz iste.ben ozel anneler oldugimuzu dusunuyorum.dediginiz gibi belkide rabbom hemen nasip etseydi kiymetini bilmeyecektik.simdi bir bebek benim icin okadr degerli ve mucizeviki..anlatamam. ama inaniyorum rabbim vermeyecegi hayali kurdurmazmis..biraz yorucuda olsa olacak insallhh.

Valla hicbirsey bosuna degildir demekki bunlari yasamamiz gerekiyirmus bende evliligimin ilk senesi istememistim simdi iyle kiziyorumki kendime...3bucuk yillik evliyiz ve 2bucuk senedir istiyrum son care tup dedik ugrasiyoruz iste.ben ozel anneler oldugimuzu dusunuyorum.dediginiz gibi belkide rabbom hemen nasip etseydi kiymetini bilmeyecektik.simdi bir bebek benim icin okadr degerli ve mucizeviki..anlatamam. ama inaniyorum rabbim vermeyecegi hayali kurdurmazmis..biraz yorucuda olsa olacak insallhh.

İnşallah canım:))

Ben 1 buçuk yıldır evliyim çocuk yapmayı düşünmüyordum.Çikolata kistleri ve cerrahi müdahale yüzünden yumurta rezervimin bitmek üzere olduğunu ve en kısa sürede tüp bebek denememi söyleyince doktorlar korkudan bu işe girdim.Ama insan olmama ihtimalini düşününce daha sıkı sarılıyor ve şu an olsun diye yalvarıyorum Allah a.Garip olsa da gerçek bu.Bazen vicdan azabı duyuyorum acaba çocuk istemediğim için mi bu duruma düştüm diye suçluyorum kendimi.Eşim çok istiyordu ama ben zamanı değil deyip erteliyordum.Umarım en kısa sürede Rabbim yüzümüzü güldürür de bu sıkıntılar biter.

Bende senin gibi dusunmuyordum bigun kanamam basladi ve durmadi siradan bir gundu.ama kabusum oldu rahim duvarim kalinlasmis ve 3-4 doktor gezdim bir tuccara kandim ve beylikduzunde histeroskpi oldum.kadin ilk aydan itibaren bana vucudun tekrarliyor bikac aya tekrar histeroskopi olursun dedi okadr moralim bozulduki zaten 4-5aya rahim toparlar dedi ..yani rahim toparlayacak ben yine ameliyt olacagim sonra yine rahim toparlayacakkkkk kadin beni iyice kuskuya dusurdu..derken esimin sperm sayisi cikti meydana az degildi ama benim bu sorunlarimda bulusmamiz cok zordu..4-5doktordan sonra hasim beyle tanistik.megerse doktor dogru duzgun yapmamis ameliyti ondan tekrarliyr demeye basladi.inanirmisin ben ilk ameliytta 4ay ic camasir bile giyemedim.ama hasim beyin mudehalesinden sonra sanki siradan muayene ugramis evime gidiyormus gibi eve dondum.o yuzdende tupu buraa denemeye karar verdim yani bukadr acidan sonra yuzum gulsun istiyrum allahin izniyle

Merhaba kızlar... Ben hala çoook hastayım... Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler...
berceste geçmiş olsun canım. Önemli bir şeyin yoktur inşallah...

Back
X