2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

30 yaşındayım 2 transfer için ikna edebilir miyim sizce?

canım bagışıklık sorununu nasıl öğrendin benimde bu ay tüp bebek denemem oldu bu hafta yedi haftadaydım dün kese görmeye gidecektik ve gelişmedini düşecni öğrendimm doktor bagışıklıkdan bahsetti birde doğal yoldan düşüğüm varr genetik testler pıhtılaşma yapıldı hep sorun yokk bu bağışıklık nedir yaaa(

bende dün düşük yapacamı öğrendimmm ve en erken dondurulmuşla ocakda başlıcakmısızz çok üzgünümmm yaaa ocakda gelmez şimdi banaa ilk tüp bebek denemem dii başda sevindik tuttu die ama malasef kaybedioruz

30 yaşındayım 2 transfer için ikna edebilir miyim sizce?

canım seni anlıyorum
ama sorun sende olmadığı için
inşallah tutunmada bir sıkıntı olmaz diye düşünebilir dr
doktoruna bence güven
benim arkadaşımada iki emriyo transfer ettiler ikiside tuttu şimdide 29 haftada
erken doğum olabilir hastanede yatıyo
bence sorun sende olmadığı için tutar diye düşünüyor doktorun

geçmiş olsun canım
bende geçen martta ilk denememi yaptım ve negatifti
senin gibi olsaydı durumum daha kötü olurdu heralde
geçmiş olsun :26:

Merhaba arkadaslar benimde bugun bebislerim transfer edildi, etrafimdakilere belli etmek istemiyorum ama cok heyecanli bir surec.

Merhaba arkadaslar benimde bugun bebislerim transfer edildi, etrafimdakilere belli etmek istemiyorum ama cok heyecanli bir surec.

ayy ne kadar güzeldir şimdi
bende geçen sene yaptırmıştım çok heyecanlıydım
neden belli etmiyorsun
gizli mi tutuyorsun yoksa canım
çok dikkat et
kayısı hoşafı yapsınlar sana kabız olmaman lazım

Kızlar bişey sorcam
benim ilk tüp denememde 5.gün embriyosuydu 6 haftalıkken düştü. sonraki iki denemede de 1.kalite embriyoydu ama tutunmadı ocak ayında tüp bebeğe başlamadan önce histeroskopi yaptırmayı düşünüyorum. içinizde yaptıran var mı? Bi de histeroskopi sırasında rahime çizik atma işlemi varmış embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyomuş. bu konuda bilgisi olan var mı?

ben yaptırdım canım hıstereskopı ve rahıme çizik atma işlemi dr um basarı sansını arttıracagını soyledı...nadasa bırakılmıs tarlayı dusun dedı bırde topragın havalandırıldıgı bır tarlayı onun gıbı dedı...bu ay baslıycaz bızde tedavıye insallah işe yarar...

Canim histeroskopi embriyonun daha iyi tutunmSi icin yaplan bir mudehale bende gecen ay yaptirdim.doktor rahim kalinligimi yuksek buldu.bu haliyle turuasi zor dedi .emriyolarimi dondurdular.ilk adette transfer ederiz dediler.ilki bayrama denk geldi yransfer olmadi.simdi adetimi bekliyorm ilaclara baslatip transferimi yapacaklar.ama rahim cici temizlendigindwn sans artiyormus bence doktoruna sor bu durumu senin icin yapilmasi gerekirmi diye.mesela bi tup bebek merkezi var herkese once histeroskopi yapiyr sonra tup tedavisine basliyor.ama ben doktorundan bilgi al derim

Gelir canım gelir zaman öyle hızlı akıyor ki ama insana zaman hiç akmıyormuş gibi sıkıcı ve zor geliyor ne yapalım bizim sınavımız da böyleymiş bende ocakta deneyeceğim inşallah

Bunu ilk defa duyuyorum ama eğer faydalı bir şey ise doktorumla konuşup bende yaptırırım tabi lüzum görürse

Nuna merhaba canim topikte gezerken atikle yazismalarinizi okudum.bende hasim beyin hastasiyim.corlu cekmece arasi mekik dokuyorum.silivride hasim beyi onerdiler bende 30 agustosta basladim tedaviye.bizdeki sirun sperm azligi ve hareketsizligiydi.3senedir cocuk istiyoruz ama olmadi.hasim beyi bir cok arkadasim onerdi cok sakin bir insan rahatlatiyor insani.tek sorun sormadan soylemiyor bazi seyleri..ida istanbul ceraahi ile anlasmaliymis yumurta toplama islemimi ozan bey yapti.ozan beyde cok iyi biri ilk izlenimlerim..opu yapildi bana fakat hasim bey rahim duvarimi uygun bulmadi transfer icin sonra ozan beyde kontrol etti ve emriyolar kalitesizse donduramazsak transfer yapariz ama dondurulabilirse denemeyelim erteleyelim dedi.bosuna umutlanmis olursun histeroskopi ol oyle transfer edelim dedi.ikiside ayni seyi soyleyince bayramdan once histeroskopi oldum.ilk adette dondurduklati emriyolari transfer edeceklerdiki adetim bayrama geldi.ve buayki adete kaldi umutlarim..insallh bu ay adetimde ilaca baslayacagim..ve transferimi olacagimmm..bence ozan beyde cok alakali bi doktor.ama cerrahi hastanesinin ekibini cok begendim ben emriyolog pinar hn di zannedersem cok ilgili.hemsireler ve saglik personelide oyle.ben begendim sahsen ama tabi pozitifi gorunce dahada begenecegim. Kizlar birbirimizden haberdar olalim .kopamayalim ayni doktorlara gidiyoruz faydamiz olur birbirimize.sureclerimizde arka arkaya zannedrrsem

çook teşekkürler cevaplarınız için. dr um daha önce hiç böyle bişeyden bahsetmedi. Tedaviden bi önceki ay gidip konuşmayı düşünüyorum. İnşallah işe yarar...

Canım merhaba öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim.Benim de bayramdan sonraki haftaya denk geldi bir hafta arayla devam edicez galiba tedaviye.Ben de bu ayki adetimi bekliyorum.Umarım güzel haberler veririz birbirimize:)))

20si gibi adet olacagim canim irtibatta kalalim.surekli yazisir beraber ce takop ederiz malum doktorlar cimbizla laf ediyor belki birimize dedigini oburune demezse bizde soylemis oluruz.hadi hayirlisi bakalim

canım çoook çoook üzüldüm Allah yardımcın olsun inşallah bir mucize olur

canımmmmm ne güzel bir haber bu:) Allah yardımcınız olsun bebişin ya da bebişlerin sıkı sıkı tutunur umarım.Güzel haberlerini bekliyoruz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…