2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Vaayyyyy!Bizden gizli iş çevirdi haaaaaaaaaa!
Ya neden kötü düşünüyorsun ki hemen kimyasal diye. Pozitifi görür görmez gidip kan testi yaptırp iki gün sonra tekrarlayacaktın. Bunun en temiz en stressiz yolu bu. Neden kendine eziyet ettin durduk yere... :26: Eğer anlatsaydın hemen kan testi yaptır sonra strese girersin derdim.
İmkanın varsa bugün git istersen canım ya; bu stresle gün bitmez çünkü.
Bi de sizin sıkıntı neydi yazar mısın listeyi güncelliyorum da.

Son düzenleme:

ıyı de cnm hafta sonu hastanede kan veremem kı. bıde 6, gunku pozıtıfı de cddıy almamıstım ben. neyse yarına az kaldı yarın sabah 8 de hastanedeyım ben:)))))))))))) sabahtan

ıyı de cnm hafta sonu hastanede kan veremem kı. bıde 6, gunku pozıtıfı de cddıy almamıstım ben. neyse yarına az kaldı yarın sabah 8 de hastanedeyım ben:)))))))))))) sabahtan

Veremez olur muusn :) Git bir özel hastaneye gir acilden. Dakikasında verir bir saate de sonuç alırsın.
Burda öyle hastane çok... Bulunduğun yerde yok mu!:26:

Veremez olur muusn :) Git bir özel hastaneye gir acilden. Dakikasında verir bir saate de sonuç alırsın.
Burda öyle hastane çok... Bulunduğun yerde yok mu!:26:

gercekten mı ınanmıyorum. ya ben neden oyole dusundum bılıyor musun? tutı cumaya aldı ya hanı testını cumartesı sonuc alamam dıye ondan.

gercekten mı ınanmıyorum. ya ben neden oyole dusundum bılıyor musun? tutı cumaya aldı ya hanı testını cumartesı sonuc alamam dıye ondan.

Hayır canım benim!O doktordan da randevu almıştı; görüşme için. O nedenle cuma gitti.
Tüp bebeği başka ilde yapıp memlekete döndü ya; şimdi tutunca kontrole gideceği doktordan randevu alıp
takip sürecine başlamış oldu.

:)))))))))))))))))))
neyse yarın sabaha aldım randvumu sımdı. 10. gun olacak hem daha ıyı olur ..

Aaayyyy çok güzel olmuş :) ellerine sağlık inş kucağımıza aldığımız günleride böyle paylaşırız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

seyircim benim sorunum sebepsiz inferbilite degil. esimde sperm eksikligi ve hareketsizligi var

EFRA ve OREM yarın hayırlı haberlerinizi bekliyorum. bende 2.kez yapacagim testi

Son düzenleme:

eline sağlık canım, inş hepimiz teker teker nazar boncuğunu alırız, bizimde sorun sayı ve hareket, salı günü ankaraya gidiyorum, annemin yanına, orada geçireceğim bende bekleme süresini, idrar testine orda başlarım artık, pazar günü seçim olduğundan döneceğim, o günde kan testimi verir sonucu bildiririm inşallah, listenin en sonunda ben varım şimdilik inşallah ilk sıradan son sıraya herkesi nazar boncuklu pozitif yazılı görürüm

Son düzenleme:

iyi dilekleri icin tesekjurler zelis. annenlerin evi ile sizin ev arasi ne kadar suruyor? uzunsa hic yerini degistirme derim.idrarda test yapma derim.zaten idrarda hemen belli olmuyor. silik cikiyormus genelde. kanda yaptir illa yapcm diyosan.en azindan net cvp veriyr.tabi yinede sen bilirsin.
bende annemlerde kaliyorum. transferden sonra sadece bi kere disari ciktim.o da kan vermek icin. devamli istirahat halindeyim

:)))))))))))))))))))
neyse yarın sabaha aldım randvumu sımdı. 10. gun olacak hem daha ıyı olur ..

Ok. haberdar et bizi hanımefendi :))
Aaayyyy çok güzel olmuş :) ellerine sağlık inş kucağımıza aldığımız günleride böyle paylaşırız

Hehe :) en başa yerşeltin tabi hoşuna gitti değiil mi!
İnşallah canım görürsünüz canım.
seyircim benim sorunum sebepsiz inferbilite degil. esimde sperm eksikligi ve hareketsizligi var

Amma sallamışım desene :))

İnşallah alırız canım :))
İdrar testine de orda başlarım artık derkeennnn!:)) Yarın başlayacakmışsın hemen gibi bir sonuç çıkardım hehe :))
Seçim günü iki müjdeli haber birden bekleyeceğiz desene :))

Evet yaa; listemize nazar değmez inşallah(maşallah)

Son düzenleme:
GERİ SAYIM TABLOMUZ :))

İSİM------- DENEME SAYISI-SORUN------KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ

kayram--------------3(poz. morf.)-------------2------------------27.02.2014*****POZİTİF
OREM-----------------------------------------3------------------18.03.2014*****POZİTİF
tuti-----------------2(sperm eks.ve hareket)---2------------------21.03.2014*****POZİTİF
efra_09-------------1-------------------------2------------------25.03.2014
seyir----------------1(sebepsiz inf.)------------2-----------------27.03.2014
ecz06---------------1-------------------------1------------------
zelis82--------------1(sperm eks.ve hareket)---2------------------01.04.2014

Nazar boncuklarının yeni sahiplerini bekliyoruzzz :)))

Son düzenleme:

Canım inş o liste hep pozitif olacak 5-6 yıldır hep özenirdim gördükçe listeleri elhamdülillah nasip oldu yeter ki Rabbim kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cümlemize inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah nazar değmesin, çok güzel olmuş tablonuz. Ben henüz yumurta geliştirme aşamasındayım ama çok özendim listenize beni de ekler misiniz? :) Böyle pozitifler varken bana da bulaşır inşallah :) ilk tüp denemem bu, sperm azlığı bizdeki sorun da. Yarın kontrole gidicem, umarım yumurtalarım büyümüştür. Hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım.....

Canım inş o liste hep pozitif olacak 5-6 yıldır hep özenirdim gördükçe listeleri elhamdülillah nasip oldu yeter ki Rabbim kucağımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cümlemize inş

Bir oldu pir oldu desene. Listenin başına konmuşsun kontes gibi...
Doğduğunu da yazarız inşallah :)

Canım hoşgeldin aramıza; listeye memnuniyetle ekleriz seni. Tarihlerin bir netleşsin istersen ya da tahmini bişey belirleyelim şimdilik.
Reglinin kaçıncı günündesin?

Reglimin 8. günü bugün ve 6 gündür iğnelerimi kullanıyorum.

Bu arada bir sorum olacak. Şu an sadece yumurta geliştirmek için menopur 75 den 225 doz yapıyorum her gün, yumurtaların çatlamasını engellemek için iğne kullanılıyormuş sanırım ama doktorum bana böyle bir iğne vermedi. Henüz erken mi? Siz ne zaman kullanmaya başladınız?

Cetrotide genelde 4-5. gün başlıyorlar canım. Yumurtaların boyutlarına bakıyor ya; bir ya da daha fazlasında 14mm ve yukarısı görmeye başladığında veriyorlar o iğneyi ki büyüyüp çatlamasın diğerleri gelişene kadar diye.

Belki yarın verir...Teşekkür ederim

GERİ SAYIM TABLOMUZ :))

İSİM------- DENEME SAYISI-SORUN------KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ

kayram--------------3(poz. morf.)-------------2------------------27.02.2014*****POZİTİF
OREM-----------------------------------------3------------------18.03.2014*****POZİTİF
tuti-----------------2(sperm eks.ve hareket)---2------------------21.03.2014*****POZİTİF
efra_09-------------1-------------------------2------------------25.03.2014
seyir----------------1(sebepsiz inf.)------------2-----------------27.03.2014
ecz06---------------1-------------------------1------------------
zelis82--------------1(sperm eks.ve hareket)---2------------------01.04.2014
matildaaa-----------1(sperm eks.)--------------------------------12.04.2014

Nazar boncuklarının yeni sahiplerini bekliyoruzzz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…