Cnm ankarada uogun bir is hayatimiz var o yuzden stresden uzak kalmak istedik antalyadada is yerimiz ve evimiz var o yuzden rahatiz. Ailelerimuz cok olumlu bakiyor her kararimiza . Sadece ortamimi biraz ferah tutmak istedim. Tercih eytigom merkez gercelten cok basarili. Ama benim bu sefer donemsel yasadigim stres ve gerginliklerden embriyom olusmamis.yasim 30 boyum 1.74 kilom 87 yani oyle cok kilolu degilim . Vermem gereken 7-8kg var onuda rahat veririm herhalde :)) siz ankarada hangi doktora gittinizedrya neden oyle birsey oldu acaba.iyice arastirip oyle tedaviye baslamak lazim bence. bi de keske ankarada yaptirsaydin tedaviyi . cunku genelde iyi merkezler ankarada diye biliyorum. bende oncesinde cok arastirdim.bu yuzden ankarada oldum tedaviyi. yaşınız kac acaba. kilonuzu yavas ve saglikli verin bi de vitamin degerleriniz dusmesin. bu arada ankarada stres olmasin diye yaptirmadik demissiniz.aileden baskı goruyorsaniz ikinci tedavide hic komseye soylemeyin.bizde oyle yaptik arayip rahatsiz etmesinler diye kimseye soylemedik.bi tek benim ailem biliyor.o da onlarin yaninda kaldigim icin :)