• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

edrya neden oyle birsey oldu acaba.iyice arastirip oyle tedaviye baslamak lazim bence. bi de keske ankarada yaptirsaydin tedaviyi . cunku genelde iyi merkezler ankarada diye biliyorum. bende oncesinde cok arastirdim.bu yuzden ankarada oldum tedaviyi. yaşınız kac acaba. kilonuzu yavas ve saglikli verin bi de vitamin degerleriniz dusmesin. bu arada ankarada stres olmasin diye yaptirmadik demissiniz.aileden baskı goruyorsaniz ikinci tedavide hic komseye soylemeyin.bizde oyle yaptik arayip rahatsiz etmesinler diye kimseye soylemedik.bi tek benim ailem biliyor.o da onlarin yaninda kaldigim icin :)
Cnm ankarada uogun bir is hayatimiz var o yuzden stresden uzak kalmak istedik antalyadada is yerimiz ve evimiz var o yuzden rahatiz. Ailelerimuz cok olumlu bakiyor her kararimiza . Sadece ortamimi biraz ferah tutmak istedim. Tercih eytigom merkez gercelten cok basarili. Ama benim bu sefer donemsel yasadigim stres ve gerginliklerden embriyom olusmamis.yasim 30 boyum 1.74 kilom 87 yani oyle cok kilolu degilim . Vermem gereken 7-8kg var onuda rahat veririm herhalde :)) siz ankarada hangi doktora gittiniz

Canım benim unuturmuyuz seni keyfim yok dünden beri ;( anlaşılan 9 ay boyunca her kontrolü stresle beklicem :( umarım bende iyi sonuç alanlardan olurum bebeğim iyi gelişimi kesesi eşi iyiymiş hatta gayet iyi besleniyo falan dedi...ama o kanama noktası ??? İnş iyi olur hep dua ediyorum ...
Bu arada bende sana sitem edeyim o listede ben neden yokum ? :P

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ama listeyi yaptığımda sen zaten hamiştiiinnnnn!!! :1: Ondan yoksun canım benim. :46:
Listeyi sırf herkesin test günün bilelim takibimiz kolay olsun diye yaptım! :26:

Unuttunuz unuttunuz... Aranızda muhabbetler falan. :33:

Takılma o kanama noktasına; bişey olmaz Allah'ın izniyle. En fazla; doktorun bu ara evde istirahat et çıkma vs. der. :13:

bı teorım var. belkı embrıyolardan bırı kımyasal yada dıs gebelık oldu ve boylelıkle bırı artarken dıgerı azalıyordur o yuzden olması gereken artıs gorunmuyordur. olamaz mı.
Tutı bu arada senden ne haber nasıl gıdıyor hamılelık. sıslık mıslık , agrı sancı, herhangı bısey yasıyor musun ogrendıkten sonra.

Efracim tipta ne mucizeler oluyor keske bir mucize de bana isabet etse de ben ozlemini duydugum yavruma kavussam.Oyle bir sey olursa valla televizuona cikar cumle aleme duyururum:-):-)

kılon boyun ne kı senın arkadasım. bende pıkoluyum balık etlıyım :))))) zayıf degılım yanı. ama ben tedavıye baslamadan oncekı ay boyunca yuruyusumu yaptım, 30 dakka hep yuzdum ve neredeyse hergun saunaya gırdım. doktorumun tavsıyesı uzerıne. sakın unutma bıım durumumuzdakı kadıların en buyuk ılacı yuzme ve yuruyus. cok takıyorsan herseyı pasıf lora ıc kafandan atarsın bazzı seylerı daha rahat olursun. umarım ınsallah tedavın cok guzel gecer.
Cnm bende ole cok kilolu degilim ama biliuorsun bizim daha dikkatli olamamiz gerekiyor kilo konusunda.bende yuruyus yapmaya basliyorum h.basi. aslinda yuzme cok iyi geliyor ama bu seferde idrar yol.ilth. olurum diye korkuyorum ( her havuza gittigimde basima geldigi icin :)) pasiflora lik degilim ya cok sukur. Genelnis stresi ve hayat telasi brnim yasadigim.senin tedavin nasol sonuclandi peki cnm

Ama listeyi yaptığımda sen zaten hamiştiiinnnnn!!! :1: Ondan yoksun canım benim. :46:
Listeyi sırf herkesin test günün bilelim takibimiz kolay olsun diye yaptım! :26:

Unuttunuz unuttunuz... Aranızda muhabbetler falan. :33:

Takılma o kanama noktasına; bişey olmaz Allah'ın izniyle. En fazla; doktorun bu ara evde istirahat et çıkma vs. der. :13:

Tmm o halde sorun yok dedim yoksa topike geç katıldım ondan mı ?

Unutmadık valla ;) tutiiiiii gelseneee kız desene sende unutmadık diye :D

Dedi zaten geçen haftaki kanamadan dolayı evdeydim 2 gündürde olmamıştı leke sevinçli gittim normal hayatına dön diycek diye , ama ;(
Haftaya cumaya kadar tekrar yatış verdi :( yeter ki bebeğim iyi olsun sorun değil yatarım ...

Dedi zaten geçen haftaki kanamadan dolayı evdeydim 2 gündürde olmamıştı leke sevinçli gittim normal hayatına dön diycek diye , ama ;(
Haftaya cumaya kadar tekrar yatış verdi :( yeter ki bebeğim iyi olsun sorun değil yatarım ...

Evet onda da arada ufak lekelenmeler olmuştu istirahat vs halloldu yani.İlkinde hiç öyle şeyler yaşamamıştı.
Tekrar söylüyorum sıkma canını... :45:
Kıyamam ben sana sen iste; bilgileri ver tarihe göre olman gereken yere en üste ekleyivereyim. :))
Mesela bak şu ecz06 başka topiklere yazmış gördüm. Hatta 7. günü 5.02 çıkmış kan testi bugn onu da gördüm; ama buraya yazmamış. Silsem mi diye soracaktım size de! :44:

Cnm ankarada uogun bir is hayatimiz var o yuzden stresden uzak kalmak istedik antalyadada is yerimiz ve evimiz var o yuzden rahatiz. Ailelerimuz cok olumlu bakiyor her kararimiza . Sadece ortamimi biraz ferah tutmak istedim. Tercih eytigom merkez gercelten cok basarili. Ama benim bu sefer donemsel yasadigim stres ve gerginliklerden embriyom olusmamis.yasim 30 boyum 1.74 kilom 87 yani oyle cok kilolu degilim . Vermem gereken 7-8kg var onuda rahat veririm herhalde :)) siz ankarada hangi doktora gittiniz

anladimm edrya.hayirlisi diyelim o zaman.bende anatoli tup bebek merkezinde tedavi oldum. bu orada ikinci tedavim ilk bebegim tuttu ama uc aylikken dustu. simdi de yeni transfer oldum. 12. gunumdeyim. hayatindan stresi at' relax ol' saglikli kilonu ver ve bizde insallah buradan senin guzel haberlerini alalim

unutmadik kayramm unutmadik seni merak etme. dualarimiz seninle ;) yat dinlen doktorlar genelde dusuklerde bile bizim yapabilecegimiz pek birsey yok yat dinlen diyolar. baska hicbir yapamiyoruz madem bizde yatip dinlenelim ki sonra vicdan yapmayalim

Evet onda da arada ufak lekelenmeler olmuştu istirahat vs halloldu yani.İlkinde hiç öyle şeyler yaşamamıştı.
Kıyamam ben sana sen iste; bilgileri ver tarihe göre olman gereken yere en üste ekleyivereyim. :))
Mesela bak şu ecz06 başka topiklere yazmış gördüm. Hatta 7. günü 5.02 çıkmış kan testi bugn onu da gördüm; ama buraya yazmamış. Silsem mi diye soracaktım size de! :44:

seyir dursun bakalim ecz06 belki. aklina gelir bizede yazar. test gununde yazmazsa silersin.

anladimm edrya.hayirlisi diyelim o zaman.bende anatoli tup bebek merkezinde tedavi oldum. bu orada ikinci tedavim ilk bebegim tuttu ama uc aylikken dustu. simdi de yeni transfer oldum. 12. gunumdeyim. hayatindan stresi at' relax ol' saglikli kilonu ver ve bizde insallah buradan senin guzel haberlerini alalim

Cookkk tesekkurlerr seninde bebisini kutlarim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin umarim guzel haberlerimi bende paylasirim burdan :)))

seyir dursun bakalim ecz06 belki. aklina gelir bizede yazar. test gununde yazmazsa silersin.

Öyle mi diyorsun yaaniiii! :6: E iyi madem silmeyelim.
Bugün 7. günü 5li bişey çıkmış okudum. :53:

Bu arada 3,5 kilo mu almışsın ben mi yanlış gördüm. OLAMAZZZZZZZZZZ bende "bizim ilaçlar az ohh kilo almayacağız" diye seviniyordum. :ssz: Kabızlık şişlik falan olmasın... Yarın korkumu yenersem basküle çıkayım bağriiii!Offfffffffffffffffffff!!!:18:

Öyle mi diyorsun yaaniiii! :6: E iyi madem silmeyelim.
Bugün 7. günü 5li bişey çıkmış okudum. :53:

Bu arada 3,5 kilo mu almışsın ben mi yanlış gördüm. OLAMAZZZZZZZZZZ bende "bizim ilaçlar az ohh kilo almayacağız" diye seviniyordum. :ssz: Kabızlık şişlik falan olmasın... Yarın korkumu yenersem basküle çıkayım bağriiii!Offfffffffffffffffffff!!!:18:

wvet valla 3,5 kilo almisim. yemem cok degil dikkat ediyorum ama crinone yapti yapacagini heralde. kabız degilim :) sen tartil bakalim sende durumlar ne. tek bebisim beni birakmasin ben raziyim kiloya.veririm Allahin izniyle

wvet valla 3,5 kilo almisim. yemem cok degil dikkat ediyorum ama crinone yapti yapacagini heralde. kabız degilim :) sen tartil bakalim sende durumlar ne. tek bebisim beni birakmasin ben raziyim kiloya.veririm Allahin izniyle

Sen ikinci kutuya geçtin tabi... :44: Ben daha ilk kutudayım.
Eee, ağrı, sızı, batam,uyku hali var mı?
Bir de testi tekrarlayacaksın bugün sanırım. Sonucu yaz... :))

Son düzenleme:
cok tesekkurler zelis. amin hepimiz icin. bildigim kadariyla blost olgun duruma gelmis yumurtaya denir.seninki 3.gun transferimiydi.bende nette senin icin arastirdim ama anlayabilecegim birsry bulamadim.bence yaptirdigin merkezi ara sor.siz bana blostat dediniz bu ne demek de.ogrenirsen banada de merak ettim.
ama bu arada kotu birsey degildir bence.icini rahat tut

evet canım senin dediğin gibi olgun yumurta demekmiş, kaç hücreli dediğimde blostat demişti, netten baktım, sayılamayacak kadar çok hücreli anlamındaymış, beşinci gün embriyoları bu seviyeye gelirmiş, son aşaması kabuğundan sıyrılmasıymış, artık bölünmeyi tamamlamış anlamındaymış, 5 gün embriyosu benimkide, ama yinede nasip kısmet işi ararken kk da blostit transferi 5 gün tutmayanları okudum, Rabbim nasip ettiyse 3-5 fark etmez, hayırlısı :26:

GERİ SAYIM TABLOMUZ :)) :nazar:

İSİM------- DENEME SAYISI--------KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ

kayram-----------------------------------2------------------27.02.2014*****POZİTİF:nazar:
OREM------------------------------------3------------------18.03.2014*****POZİTİF:nazar:
tuti-----------------2 -------------------2------------------21.03.2014*****POZİTİF:nazar:
efra_09-------------1--------------------2------------------25.03.2014
seyir----------------1--------------------2------------------27.03.2014
ecz06---------------1--------------------1------------------
zelis82--------------1--------------------2-------------------01.04.2014

efra; doğum günün kutlu olsun. :72: Yap şu testi artık :1:

Son düzenleme:

Canım çok sağol böyle şeyler duydukça biraz rahatlıyorum...
13 Şubat transfer 2 embriyo 27 Şubat sonuç pozitif 3.deneme morfolojiydi problem...
Bekle biraz gerçek gününde yazar belki ;)

Son düzenleme:
unutmadik kayramm unutmadik seni merak etme. dualarimiz seninle ;) yat dinlen doktorlar genelde dusuklerde bile bizim yapabilecegimiz pek birsey yok yat dinlen diyolar. baska hicbir yapamiyoruz madem bizde yatip dinlenelim ki sonra vicdan yapmayalim

Valla ilk defa bu kadar tırsıyoruuummm :(( karnımın içi kasılıyor o korkutuyor beni hafif gaz var gibi kendimi onla telkin ediyorum...Dualarınızı eksik etmeyin nolur ;(

Sen ikinci kutuya geçtin tabi... :44: Ben daha ilk kutudayım.
Eee, ağrı, sızı, batam,uyku hali var mı?
Bir de testi tekrarlayacaksın bugün sanırım. Sonucu yaz...
seyir bazen sag kasigimda aniden bi batma oluyor. bi de kasiklarim icten ice kasiniyor.
uyku hakim cok yok..bugun degil yarin test gunum.yarin yazarim sonu:26:cu.sen tartildin mi

İSİM------- DENEME SAYISI-SORUN----KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ

kayram--------------1(poz. morf.)----------2------------------27.02.2014*****POZİTİF:nazar:
OREM--------------------------------------3------------------18.03.2014*****POZİTİF:nazar:
tuti-----------------2 (sebepsiz inf.)--------2------------------21.03.2014*****POZİTİF:nazar:
efra_09-------------1----------------------2------------------25.03.2014
seyir----------------1(sebepsiz inf.)--------2------------------27.03.2014
ecz06---------------1----------------------1------------------
zelis82--------------1----------------------2-------------------01.04.2014

Gerekçeleri de ekledim. Belki birilerine umut olur arkadaşlar!

İSİM------- DENEME SAYISI--------KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ

kayram-----------------------------------2------------------27.02.2014*****POZİTİF:nazar:
OREM------------------------------------3------------------18.03.2014*****POZİTİF:nazar:
tuti-----------------2 -------------------2------------------21.03.2014*****POZİTİF:nazar:
efra_09-------------1--------------------2------------------25.03.2014
seyir----------------1--------------------2------------------27.03.2014
ecz06---------------1--------------------1------------------
zelis82--------------1--------------------2-------------------01.04.2014

efra; doğum günün kutlu olsun. :72: Yap şu testi artık :1:

hayatım gunaydınla ıyı paarlar. benım dogum gunum 11 marttı transfferımın oldugu gundu :))). yalnıs mı yazmıısm ben 23 u dıye. ama yınede cok tesekkurler tatlım. bu arada seyırcım, ben bısey soylemedım emın olmadıgım ıcın (gercı hala emın degılım). ben 4 tae test aldım 5. gunumde. ovıtrelleden yarım doz vuruldugum gun. sora ertesı gunu 6. gunumde ılk ıdrar testını yaptım hayalet cızgı cıktı. ama soradan farkettım kı ovıtrelle de hcg testlerını poıtıf gonsterıyor. ora ıkı gun daha bekleyıp 8. gunumde yanı dun tura gıtmeden ıdrar testını tekrarladım. bu defa tam kırmızı degıl ama pembe cıktı ıkıcı cıgı. aslında bu bana bır umut verdı cunku koyulasma oldu demekkı hcg degerınde bır artıs var. sora bugunde sabah yıne yaptım aynı testı ve aynı dunku gıbı pembe cıktı koyulasma olmadı. yarın kan testımı yaptıracagım Allahın ıznıyle. suan tabı kan degerını de bılmıyorum tek korkum daha once yasadıgım o kımyasal gebelıgın tekrarlanması. bundan cok korkuyorum. ben polıkıstık overlıyım ve en cok polıkıstık overlılerde gorunuyor kımyasal gebelık. bna dua edın kızlar...

Back
X