2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Evet Allah nasip ederse inş en rütbeli hamiş ben olucam aranızda
Benim metabolizma kafayı öğlene kadar 1 aydır kabızdım şimdi ishal olmuşum aaayyyy o neydiiii :))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben istanbuldayım annem ankarada, doktora da hemşireye de sordum git ayakta gitmeyeceksin nasılsa bu dönemde en önemli şey stres evde oturup sürekli tuttu mu diye düşüneceğine git dedi, orda daha rahat geçireceğim iki tane yeğenim var birde özledim ki, çalışıyorum izin tekrar alamam diye gitmek istedim, işin garibi doğru düzgün istirahat de etmedim ben ilk gün yemeğe çıktık, dünde hamiş bi arkadaşın haberini kutlamaya yemeğe çıktık, bugün evdeyim, yarın yola gidicem, orda internet yok giremem, ya bide bu progynex iğne çok acıtıyor diye okudum her yerde benim kalçadan vuruluyor ve acımıyor

Ohoooooo internet yoksa gitme!
Nasıl haber alacağız biz senden...

Bu arada herkese günaydın :))
Malum iş başı yaptık artık ve erkenciyiz...

Son düzenleme:
GERİ SAYIM TABLOMUZ :))

İSİM------- DENEME SAYISI-SORUN------KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ

kayram--------------3(poz. morf.)-------------2------------------27.02.2014*****POZİTİF
OREM-----------------------------------------3------------------18.03.2014*****POZİTİF
tuti-----------------2(sperm eks.ve hareket)---2------------------21.03.2014*****POZİTİF
efra_09-------------1-------------------------2------------------25.03.2014
seyir----------------1(sebepsiz inf.)------------2-----------------27.03.2014
ecz06---------------1-------------------------1------------------
zelis82--------------1(sperm eks.ve hareket)---2------------------01.04.2014

Nazar boncuklarının yeni sahiplerini bekliyoruzzz :)))

evet beklemek cok zor birsey ;( o zaman git. bende transferden iki gun sonra geldim annemlere yol 6 saat sürdü. cok sallandi ve yorulmustum.test gunune kadar korktum ins birsey olmamustr diye.sükür olmamis.daha sonrasinda hep yattim.bence kendini yorma. kanaman falan yok demi.neden o igneyi oluyorsun.ben gecen yil dusuk tehlikem varken kullamistim.bende aciyor diye duymustum ama ck acimiyor

canım maşallah süphanallah değerin çok güzel artıyor, benimde yol 6 saat, ilk denemem bu daha önce hiç hamile kalmadım, düşük tehlikem var mı yok mu bilmiyorum, tedbir amaçlı galiba, her gün iğne olacam test tarihine kadar, jele de devam ediyorum, corasprinile folikasitede ne bilim canım, hakkımızda hayırlısı. keseyi görüp pıt pıt kalp atışlarını duymayı da nasip etsin inşallah Rabbim

anladiim cnm. gider ditmez ayagini uzat dinlen. umarim oyle bi tehliken olmaz. bende jel ve folic asit kullaniyorum.iyi dileklerin icin tesekkurler. seninde test gununde hayirli haberlerini aliriz ins

kızlar hepınıe kolay gelsın. bugun soyldıgım gıbı ka testımı yaptırdım. 10. gun degerım 133.2 cıktı. yalnız bısey sorucam. daha oncede yazdıgım gıbı ben 6. gunumden berı test yapıyorum. 6. gun hayalet cızgı, 8. gun acık pembe cızgı, 9. gun aynı koyulasma olmadı yıne acık pembe cızgı cıktı . bu uc gun yaptıgım testler aynı marka ıdı. bugn kan testıne gıtmeden ıdrarda yaptım testı ama bu defakı yıne aynı markaydı ama ıcınden farklı bır kıt cıktı ve cok sılık hayalet cızgı cıktı. ama sonucum 133. 2. tek bır korkum var 7- 8 ay once yasadıgım kımyasal gebelıgı tekrar yasamak. yourmlarınızı beklıyorum.

canım değerin çok güzel bence. Olumsuz düşünceleri, korkuları at kafandan, asıl olan kan testi biliyorsun. İnşallah değerin 2 gün sonra katlanır, bebeğin sağlıkla kucağına gelir...

canım değerin çok güzel bence. Olumsuz düşünceleri, korkuları at kafandan, asıl olan kan testi biliyorsun. İnşallah değerin 2 gün sonra katlanır, bebeğin sağlıkla kucağına gelir...

cok saol saol cnm ınsallah yle olur tek dılegım..

EFRA ve OREM yarın hayırlı haberlerinizi bekliyorum. bende 2.kez yapacagim testi

cnm tesadufen gordum yazını. sneı yorumuna ozellıkle ıhtıyacım var tecrubelı bırı olarak. yukardada yazdım 133.2 cıktı degerım. bı bılgın var mı kımyasal gebelıkte en yuksek deger ne oluyor dıye.

GERİ SAYIM TABLOMUZ :))

İSİM------- DENEME SAYISI-SORUN------KAÇ EMBRİYO---------TEST TARİHİ----SONUÇ

kayram--------------3(poz. morf.)-------------2------------------27.02.2014*****POZİTİF
OREM-----------------------------------------3------------------18.03.2014*****POZİTİF
tuti-----------------2(sperm eks.ve hareket)---2------------------21.03.2014*****POZİTİF
efra_09-------------1-------------------------2------------------25.03.2014*****POZİTİF
seyir----------------1(sebepsiz inf.)------------2-----------------27.03.2014
ecz06---------------1-------------------------1------------------
zelis82--------------1(sperm eks.ve hareket)---2------------------01.04.2014
matildaaa-----------1(sperm eks.)--------------------------------12.04.2014

:44: Sıra bende mi yaaniiiii!!!! :44:

ewet cnm hayırlısıyla sıra sende ınsallah sorunsuz bı sekılde tamamlarız su hamılelıgı ya

efra ssna net olarak siyluyorum kinyasal gebelik falan degil senin sonucun. benim gecen sene 11.gun degerim 78di. kimyasal degildi. bu senede 11.gun degerim 105 ve bu da kimyasal degil. cunku bugun tekrar test yaptik sonuc 487 cikti.bak senin 10. gun degerin bebim 11.gun degerimden yuksek.icini rahat tut. carsamba testi tekrarla.bak gor yukselis olack.ben kimyasalda bu kdr yuksek deger duymadim hic. Allaha sukur ve dua et

kizlar bugun transferin 14. günü,kan degerim 478 cıktı :)
Süperrr..... :))
Bakalım ben ne olacağım (

Ne güzel haber....Sağlıkla pıt pıtlarını duyarsın, sağlıkla kucağına alırsın umarım.... Darısı başımıza.....
Darısı başımıza :))

Ya efra nerden getiriyorsun bunları aklına!Üstelik de idrar testine bakarak....
Baksana gününe göre gayet iyi bir kan sonucun çıkmış. Daha ne olsun sen söyle bana.
Bu arada 5. gün tranbsferi miydi sizin? Bi de sıkıntı neydi; tabloya ekleyeceğim de :))
Hayırlısıyla Allah kucağına almayı da nasip edecek inşallah...
Tebrik ederim canım benim.

Bakalım ben ne olacağım...
Hiç umudum yok.

Son düzenleme:

Heyecanla senin sonucunu bekliyoruz canım yapsana kan testini, 27 sinde tekrar yaparsın.... 5. hamilemizsin bekletme bizi artık :) Bu arada ben de bugün kontrole gittim 9 tane yumurtam oluşmuş, büyümeye devam ediyorlar, anneleri 3 gün daha onları büyütmek için iğne kullanacak :) Büyük ihtimalle cumartesi günü OPU olacak ve herşey yolunda giderse 1 nisan ya da 3 nisan embriyo transferi olacak.... Sağlıkla huzurla gelsinler kucağımıza artık, hiçbirimizin elleri yürekleri boş kalmasın, yüreğimizdeki çocuk sevgisini kendi yavrularımıza verelim artık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…