2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canım beenım cok tesekkur ederım sana ınsallah hayırlısıyla hepımız ıstedıgımız snuca varacagız. yemın edıyorum dua ederken hep aklımdasınız. hepımıze bırden dua edıyorum. ayrıca canım cok sewındım sonucuna sımdı artık sıra kesede degıl mı. hadı saglıgıyla Allah kavustursun sana bebegını yada bebeklerını.

İşe başlar başlamaz; benim bir anda tüm umudum beklentim kayboldu.... :2:
Hiç pozitif düşünemiyorum artık.

bugun saban uyandım soyle bır kendımı dınledım ve hıc bır belırtım kalmamıs gıbıydı seyırcım. ora neyse gıttım verdım kanı ewe gelırken resmen oyle bır kramsar ruh halı ıcındeydım kı hatta tutamadım bı kac damla yası yanı aktı gıttı oyle. ewe geldım kedımı aldım daha da duygulandım kotu oldum. benım 6. hıssımde kuvvetlıdır yanı ve ben kesınlıkle hıc ıhtımal vermıyordum boyle bır deger cıkacagna. ınsallah devamı gelır de hala bellı bırsey yok. ve sen arkadasım sakın kotu bısey dusunme. Allahım hayırlısıyla sapasaglam bebegını versın sana ınsalah.

bu arada benım 3. gun embrıyosu ıdı 2 adet. bende kı sorun polıkıstık over gorunumu. ende sadece ınısulın dırencı var belırtı olarak olarak bıde overlerımde buyumeyen bbırde fazla yumurtalar

Son düzenleme:

amin cnm insallah dualarin tutar.Allah razi olsun.

seyircim işe baslayinca ne oluyorda negatif dusunuyon. bebeklerin sana coktan tutunmustur bile. bak gor tuti dediydi dersin. efrada calismaya baslamisti ama bak.bebekleri onu birakmamis.seni test stresi sarmis bence.cunku benide teste gitmeden iki gun once bi stres almisti.kasik agrisi falan hic birsey kalmamisti.korktum neden birsey hissetmiyorum diye. ama test sonunda bosuna uzuldugumu gordum.Allahin izniyle bbide pitpit attiklarini gorsem.
ya bu arada OREMden haber yok. insallah negatif bi sonuc almamistir.
MATİLDA iyi gelismis yumurtalarin.Allah yardimcin olsun.

Ovitrelle başlamayacaklar mı sana? :44: Direk opu mu olacak. Sanki daha başlanmamıştı gibi hatırlıyorum o nedenle sordum.
Liste gitgide küçülüyor; inşallah hayırlısıyla göreceğiz biz de sonucumuzu.

Canım senin adına çok seviniyorum. Daha doğrusu burda hamilelik haberini aldığımız herkes adına çok sevindim hala da mutluyum; ama hayatta özellikle de bu tür konularda hep şanssızlıklar buldu beni. Kader gülmedi derler ya ondan işte... O nedenle hiiçççççç pozitif düşünemiyorum. Regl öncesi akıntı artar ya o modumdayım şu an. Bütün gün sıradan bir gün gibi geçirdim günümü. Hiç "aa olabilir" dedirtecek bişey yaşamadım.

Bilmem... Moralim bozuk! Keyfim yok...

Yok canım!İşe başladım da tutunamadılar gibi değil benimki...
Bilmem! Gittiğimde; hiç bir değişiklik hissetmedim kendimde. Ordan ayrılırkendim ki benle bugünkü ben arasında
hiç bir fark yoktu. Hani insan der ya "aa şu oldu" yok işte. Hiç bişey olmadı. Test günümü de beklemiyorum artık.
Kendimden yana hiç bir beklentim kalmadı işte.

Mutsuzum...

Arkadaslar sırayı ben cekmistim, cok güzel duyguydu.orada hamis annesi yazmak.ama anneligim cok kisa surdu.bir de o sirayi cekecektim((bugün test sonucu 1 e dusmus ve düşük geçirdim bugün kanama başladı. Sizleri hergun takip ettim.hamis anneleri simdiden hayirli olsun, , insallah kucaginiza saglikli, bir sekilde alirsiniz ve hayirli evlatlar olurlar.sizlerle olmaktan çok mutluydum(((((((((((((((

canım guzel dıleklerın ıcın cok tesekkurler, insallah hepımı sapasaglam alırız bebeklerımızı elımıze. ve ınsallah en yakın zamanda guzel haberını alacagız burda.

Canım senin adına çok seviniyorum. Daha doğrusu burda hamilelik haberini aldığımız herkes adına çok sevindim hala da mutluyum; ama hayatta özellikle de bu tür konularda hep şanssızlıklar buldu beni. Kader gülmedi derler ya ondan işte... O nedenle hiiçççççç pozitif düşünemiyorum. Regl öncesi akıntı artar ya o modumdayım şu an. Bütün gün sıradan bir gün gibi geçirdim günümü. Hiç "aa olabilir" dedirtecek bişey yaşamadım.

Bilmem... Moralim bozuk! Keyfim yok...[/QUOTE]

seyırcım neden yarın sabah bır test yapmıyorsun. yarın 9. gunun olacak tatlım. eger ısey varsa mutlaka cıkacaktır testte.

kizlar ben azcik sabirsizim, erkenden kan testini yaptirdim dayanamadim.. 7. gun kan testim 5.20 cikti, 9.gün 18.50.. 15 marttaydi transferim.. sizce nasil?? bana degerler dusuk gibi geliyor... bu gece de lekelenme olunca baya canim sikildi..

kizlar ben azcik sabirsizim, erkenden kan testini yaptirdim dayanamadim.. 7. gun kan testim 5.20 cikti, 9.gün 18.50.. 15 marttaydi transferim.. sizce nasil?? bana degerler dusuk gibi geliyor... bu gece de lekelenme olunca baya canim sikildi..

ecz sana icini rahatlatacak bi ornek vercem.ben gecen yil ilk denememde bu kadar sabirli olamamis ve ayni senin gibi 9.gun test yapmistim ve 18.78 deger cikmisti.ardindan 11 inci gun test yapmistim 90.38 cikmisti.sonra 300 küsürlü birsey cikmisti. bebisim tuttu yani. 3 ay sonra dusuk yaptim sorunda bebekle ilgiliydi yani degerlerle alakasi yoktu. o yuzden icini rahat tut. bak iki gunde iki katindan fazla yukselmis.bosa uzme kendini.ama kanama gecen yil bendede olmustu adet gunlerimi denk gelen gunlerde ozellikle oluyordu. igne falan kullandim ama olmadi iste.o yuzden kan olayindan cok.korkuyorum iyi bi doktora danis derim

OREM ayni seyleri yasamis bi insan olarak senin adina cok uzuldum. bende dusugumde cok yipranmistim.diyecek birsey bulamiyorum.Allah yardimcin olsun. umutsuzluga dusme sakin rabbim buyuktur seninde kucagini doldurack ins

Orem okurken cok uzuldum ama rabbim onun dunyaya gelmesini emrettiyse bize sadece dua edip beklemek kaliyor.Bizler vesileyiz canim.Uzmemeye calis kendini olurmu.Allah saglik sihhat versin yine olur insallah.

Doğru hatırlıyorsun canım, ovitrelle değil de orgalutran diye bir iğneye de başladım bugün 3 gün boyunca onu da vurunucam, çatlamayı engellemesi için..

Moralini bozma nolur...ortada olumsuz bir neden yokken neden moralin bozuk test sonucun negatif çıkarsa o zaman istemesen de bozulacak, dibine kadar yaşayacaksın acısını zaten. Neden şimdi eziyet ediyorsun kendine, test yapmak istemiyorsan günü gelene kadar yapma ama olumsuz düşünme. Hepimiz bir beklenti içindeyiz, umudumuz olmasa bunca iğnelerle uğraşıp bu kadar paralar dökmeyiz ki, negatifi görene kadar hala umut vardır ve hayallerimiz devam eder. Önce hayal et ki gerçek olsun, insanın hayalini kurmadığı şey gerçek olmaz der babam hep....bugünlerin tadını çıkar, bebeğin büyüyünce onu ne kadar büyük bir arzuyla dünyaya getirdiğini, onu beklemekten hiç vazgeçmediğini anlatacaksın canım....

Seyir ne oldu sana bole.Neden modun iste.Seytan isi bun durum biliyorsun degilmi.Icine vesveseler veriyor.Rabbim dururken onu mu dinleyeceksin.Lutfen kendini topla.Ben de bugune kadar hep kendimle savastim hala da savasiyorum.Bende calisiyorum ve ne yapiyorum biliyormusun calisirken gulmek yok.Kulakligi takiyorum cok guzel hareketleri dinleyerek birtaraftan guluyorum bir taraftan caliyorum ve bugun ilk defa degerlerim iki katini gecti cok sukur sende bu ve buna benzer birsey yapabilirsin.

Canım öncelikle tebrik ederim şöyle söyliyim ben 7.gün 8.gün ve 11.gün idrarda yaptım ilk yaptığım testle 4 gün sonra yaptığım testte İnan bi fark yoktu hepsi silik pembeydi hiç bi koyulaşma olmadı onun için bende kimseye demedim ve umudumda yoktu ki maşaallah senin değerin gayet iyi benim 14.gün 112 idi 16.gün 225,4 dü hemşire gayet iyi katlamış dedi ve ilk randevumu verdi elhamdülillah kanamalı lekeli 8 haftam bitiyo bugün
Kusura bakma çok uzattım ama kızdım kafanı böyle şeylerle kurcalamana tadını çıkar kuzum boşver:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

seyırcım neden yarın sabah bır test yapmıyorsun. yarın 9. gunun olacak tatlım. eger ısey varsa mutlaka cıkacaktır testte.[/QUOTE]

Efracim sakin olumsuzluge dusme.Stres herseyin dusmaniymis ,oyleyse neden oe bir dusmani yani basimiza aliyoruz.Gercekten iyu dusun ve mutlu olmaya calis canim.Gerisi Allahtan.

9. gun 18kusur yukselebilir diyorsunn :) insallahh
bugun dr aradim progestan igne basladik, kahverengi kirmizi gibi az az devam ediyor leke, adet donemi die olabilir dedi dr.. bilemiyorum.. cok gecmis olsun, hakkimizda hayirlisini biz bilemiyoruz tabi.. herseyin bi vakti saati var ama insan aceleci yaratilmis iste :) sen suan ne durumdasin? 2.deneme??

Hiç yakışmadı sana bu tavır negatif olmanı gerektiren ne ??? Bunu kendine yapıyosun hadi inş tuttu ben inanıyorum bebeğini nasıl üzme hakkını buluyosun kendinde ??? Hemen kalk silkelen bi yaaa hani burda umut ışıkları saçan anne adayı ???
Çok öpüyorum bi daha böyle msjlar istemiyorum taammııı ???rütbe konuşur burda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm arkadasim, ben 9. gunumdeyim hcg 18kusur cikti, bu gece lekelenme oldu cok korktum, senin 8 hafta mi surdu leke? yani normal mi bu durumum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…