hayatım gunaydınla ıyı paarlar. benım dogum gunum 11 marttı transfferımın oldugu gundu :))). yalnıs mı yazmıısm ben 23 u dıye. ama yınede cok tesekkurler tatlım. bu arada seyırcım, ben bısey soylemedım emın olmadıgım ıcın (gercı hala emın degılım). ben 4 tae test aldım 5. gunumde. ovıtrelleden yarım doz vuruldugum gun. sora ertesı gunu 6. gunumde ılk ıdrar testını yaptım hayalet cızgı cıktı. ama soradan farkettım kı ovıtrelle de hcg testlerını poıtıf gonsterıyor. ora ıkı gun daha bekleyıp 8. gunumde yanı dun tura gıtmeden ıdrar testını tekrarladım. bu defa tam kırmızı degıl ama pembe cıktı ıkıcı cıgı. aslında bu bana bır umut verdı cunku koyulasma oldu demekkı hcg degerınde bır artıs var. sora bugunde sabah yıne yaptım aynı testı ve aynı dunku gıbı pembe cıktı koyulasma olmadı. yarın kan testımı yaptıracagım Allahın ıznıyle. suan tabı kan degerını de bılmıyorum tek korkum daha once yasadıgım o kımyasal gebelıgın tekrarlanması. bundan cok korkuyorum. ben polıkıstık overlıyım ve en cok polıkıstık overlılerde gorunuyor kımyasal gebelık. bna dua edın kızlar...
Vaayyyyy!Bizden gizli iş çevirdi haaaaaaaaaa!

Ya neden kötü düşünüyorsun ki hemen kimyasal diye. Pozitifi görür görmez gidip kan testi yaptırp iki gün sonra tekrarlayacaktın. Bunun en temiz en stressiz yolu bu. Neden kendine eziyet ettin durduk yere... :26: Eğer anlatsaydın hemen kan testi yaptır sonra strese girersin derdim.
İmkanın varsa bugün git istersen canım ya; bu stresle gün bitmez çünkü.
Bi de sizin sıkıntı neydi yazar mısın listeyi güncelliyorum da.
Son düzenleme: