2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Benim de bugün 10.günü. günler geçmek bilmiyor.bugun idrar testi yaptim ama 2.cizgiyi cok silik gördüm. İnşallah bebislerim benimledir.sali günü burada guzel haberler veririm ....boyle 2 .çizgiyi silik cikan var mi?

Kaç hücreliydi transferde seninkiler?İnşallah sıkıntı yaşamazsın. Belki daha fazla progesteron ihtiyacın vardır.Kesenin etrafı düzgün ve parlak değil mi dedi? Tam olarak ne dedi?

Dondurulurken ikiside blastokistti ama çözünürken biri bozuldu diğeri yine blasttı yani hücre sayısı sayılamıcak kadar iyiydi ...progestan 50 mg 2 ampul birden yapılıyo dünde leke olunca endol fitil at dedi popodan ne işe yarıyo bulamadım bilen varsa yardım lütfen kese içinde kesenin etrafını iyi görmedim dedi sonra laf değişti soramadım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

himm hayirlisi boyleymis demek ki cnm. sen sikma canini.14 saat cok tutmusun ya kendini kasmisin resmen. benimkinin biri 6 hucreliydi eger dogru hatirliyorsam digeride 4.hakan bey cok iyi sayilmaz dedi.bakalim artik dua etmekten baska sansimiz kalmadi

sen stres yapma hamilelik durumu once kanda belli oluyormus.o yuzden idrar testini kaale alma bence.benimde bugun 5.gunum. idrar testi yapmaya cesaret edemem ben moralim bozulur falan diye

sen stres yapma hamilelik durumu once kanda belli oluyormus.o yuzden idrar testini kaale alma bence.benimde bugun 5.gunum. idrar testi yapmaya cesaret edemem ben moralim bozulur falan diye
İnşallah bu zamanda kendini tutarsin.ben kendimi tutamadim.insallah hakkimizda hayirli ve saglikli bebislerimiz olur

Ya silik olmasına bakma. Koyulaşır o. Bence hamilesindir :)

Akşam yatmadan git bir daha da gitme dediler. Bende aynen öyle yaptım. :S Hoca da biraz geç kalınca saat saate eklendi
işte.:44: Çok sıkıntı çektim çoookkkk. Aşılamada doğru dürüst tutmamıştım ya borçlu hissettim kendimi. Ne bileyim yyyaaa öyle işte.

Yatmak çok sıkıcı yaaaa şimdden sıkılddım ben... En son %50 şansın var dedi transferden çıkarken. Yazı tura gibi düşünsene o kadar zahmetten sonra... :S Geçen yıl kaç hücreliydi seninkiler? Daha yumurta toplamayı atamamışken bi de transfer çok geldi
bana... Kaç günde kendine geldin sen? :S

O da progesterondur. Az da olsa kan geldi yaa tedbir alıyorlardır. Aman ihmal etme...
Keşke kesenin etrafı kısmını tam sorsaydın daha net konuşurduk.

sevgılı kızlar sıze bı sorum var. ben 14 unde transferımı yaptırdım. ve tansferden sonra cok sancılı bı donem gecırdım kasıklarda yavas yavas son bı ıkı saattır bıaz daha ıyıyım bu normal mı. bıde ben bugun dayanamadım esımle beaber dısarı cıktım pazara gttım sahılde yurudum baya 2 saatten fazla dısardaydım cunku gercekten ewde daralmıstım. ben turıst rehberıyım 20- 21 martta turlarım var. sızce bu turları ıptal etmelı mıyım. 6. gunum olacak ve belkı sakıncası olmaz dıye dusunuyorum. ama yınede bı sorayım dedım ozellıkle sız tecrubelı arkadaslara. 20 sındekı turum 3 saat araba yolculugunun ardından pamukkale ve gerı 3 saatlık bı araba yolculugu ıle kusadası olacak. bu benı baya bı dusunduruyor. eger bu konuda yorum yaparsanız cok sewınırım. optumm..

Canım!Ben çok tecrübeli sayılmam tüp bebekte ama çok gerekliyse gidebilirsin bence. 6 gün kısa birzaman değil çünkü.
Tutunacağı varsa tutunur o.

banada hakan bey yuzde elli dedi.gecen senede yuzde elli demisti tuttu. nakalim umudumuzu kaybetmeyelim.benim degerler gecen seneki ile hemen hemen ayni imis oyle dedi.
yatma meselesini hic sorma ya salidan beri 6 gundur yatiyorum. ilk 3 gun falan alt karnimda ve kasiklarimda adet agrisi gibi agri vardi ozellikle sabahlari oyle uyaniyordum. artik ssdece batma ve gaz sancisi oluyor.sende durumlar nasil agrin falan var mi

O da progesterondur. Az da olsa kan geldi yaa tedbir alıyorlardır. Aman ihmal etme...
Keşke kesenin etrafı kısmını tam sorsaydın daha net konuşurduk.

Progestan olsa vajinadan at derdi arkadan yani popodan dedi ağrını falanda alıcak dedi gerçi çok ağrım yok ara ara kasık ağrısı oda farketmiyorum bile bazen
Ya ben Ogün kalp atışına odaklı gittim 2 gün önceki gitmemde kalp atışı yavaş demişti bu sefer kalp atışını dinletince mest oldum :) sadece estrofem e 2 şer devam et cumaya kadar kesenin etrafı pek hoşuma gitmedi gibi bişey dedi

maya iyi geliyormuş diye okudum bir yerlerde. Zaarı yok nasılsa; faydası varsa ii olur işte )

Ya hoca sana çay kahve konuusnda bişey söyledi mi iç içme gibi? Ben çay tiryakisiyim. :S İçemiyorum acaba içilmemeli mi diye...
Olmaz mı... Düm düz yatarken pek bişey yok da hareket ederken canım yanıyo... Geçsin artık. 3 gün içinde geçiyor diyorsun yani.
Transfer günü de dahil mi buna?
Ananas yiyorum tutun

Hani sıkıntıyı önceden fark edip ona göre tedbir alan bir yapısı da olabilir. Sıkma sakın canını.
Kontrolün ne zaman? Çok varsa git bir başka doktora daha için rahatlasın.

Bugün kan tahlillerim vardı farklı bi yerde yaptırdım Merkezim uçuk bi fiyat vermişti çünkü fakat hastane bi Dr dan giriş yapmalıyız dedi istek kağıdı için dedim yoğun değilse kadın doğum olsun neyse girdim karından göremedi alttan baktı bebişim büyümüş iyi görünüyo bugün tam 7 haftalık olduk :) bu Dr da içerde bi kanama noktası var sanırım diğer tutmayan embriyo dedi neyse dinlen falan dedi cuma kendi Dr ma gidicem hayırlı haberler alırım inş

Aaa!İyi canım bak!Herşeyin yoluna girmesine sevindim :)
İ.in rahatlamıştır epeyce. Cumaya kadar kafayı yerdin yoksa
Kaçar hücreli iki embriyo koymuşlardı sana...? Hmmm! Tutmayan öylece duracakmıymış orda peki?

Evet kısmende olsa rahatladım bide 2 gündür bulantım yoktu korkuyordum açıkçası biz 9 ayı böyle geçircez galiba :) bi tanesi kollabe idi yani sönmüş %1 şansı vardı ben ısrarla istedim diğeri blast embriyo idi.valla onu sormadım duracak mı diye ama tahminime göre bu lekeler kanamalar onu atmaya çalışıyo gibime geliyo... Tlf görüşünce sorarım Dr uma

selam kızlar, bazılarınızın bıldıgı uzere cuma gunu transferım yapıldı. bana o gun 5 tane 1. kalıte yumurtam oldugu soylendı. transfer masasında oluyr bu konusmalar tabıkı. doktorum, sızın doktorlarınız gıbı bı on gousme yapmadı bıle. 2 tane trasfer yapıldı (3. gun embriyosu) ve kalanladan ıkı tanesı dondurulmak uzere takıbe alındı. bende bugun aradım 6. gun hanı neden aramıyorsunuz benı bılgılendırmıyorsunuz ddım. embrıyolog bana takıbe alınan embrıyoların aslında kalıtelı olmadıgını ve dndurulmaya deger olmadıgını bundan dolayıda bıze her hangı bı haber verılmedıgını soyledı. ınanılma derecede guvenım sarsılmıs drumda. bu guvensızlıgım tabıkı de bugun olusmadı bu ıkı haftalık sure ıcerısınde samımıyetsızlıklere tanık oldum cok ve bugun de son patlamaydı. kızlar sızler nerelerde yaptırdınız tup bebegınızı. memnun kalanlar lutfen bana bır merkez onersın. sehır farketmez.

himm bende tiryakiyim ama yumurta toplama isleminden sonra ne kahve ictim ne cay.bende demir anemisi oldugundan gunde en fazla iki bardak cay ic demislerdi.simdiye kadar sabah kalkinca sicak su ictim.kahvaltida da kusburnu ictim.ama hakan bey cay yada kahve konusunda birsey demedi.zaten kabiz ediyor ya gecen seneden biliyorum.bu sene tedbirli davraniyorum o yuzden.
evet benim ilk uc gun alt karnimda acayip agri oluyordu.transfer gunu ile beraber 3 gun...simdi hic bi agrim yok sukur.ben hic ananas yemedim

himm insallah bebislerin sana siki siki tutunmuslardir.oyle sacma sey mi olurmus ya. bence dondurma islemine nerkezler sicak bakmiyor gibi geliyor.benimde ikidir dondurulmadi.umarim dondurulmamis yok diye uzulmeyiz bebislerimiz tutarda. ben ankara anatoliada gecen hafta sali gunh transfer oldum bugun 7 gun iste. bu konuda haklarini yiyemem transfer gunune kadar hergun aradilar.ve transger gunu ayrintilarini anlattilar.hakan bey o kadar uzatti ki ben korktum acaba yumurtalar olmadi mi diye. o psikoloji ile sonunda kotu birsey diyecek sandim.

Canim ben de 9. Ve 11. Gun yapmistim idrar testini aynen onlar da silik cikmisti ve kan tahlilinde de hamile oldugumu nladik darisi sana ins simdiden hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…