Canim karamsar olma bence benimde gecen yil 5 tane döllendi ikisini koydular. Dondurulacak kalitete degil dediler. Ama biri tuttu. Hic oyle düşünme.o bes yumurta kalir en iyi olanı korlar sana tavsiyem iki tane yumurta koydur sende. Bak benden on alti tane aldilar. İgne batırmamislardir toplama sonrasi hazneye dolan kan sen hareket ettikçe geliyordur. Üzme kendini sadece dua et. O bes yumurta iyi döllensin diye
Oyle oluyor cnm. Önceden yaptığmız hesaplar tutmuyor. Bende bu sefer ümitliydim dondururum diye ama olmadi. Benimkiler kac embriyoluydu acaba. Ben unuttum. Ama biri iyi dedi hakan bey. Bana gecen yil bes dedilerdi bes kaldi. Bu yılda alti dediler alti kaldi. İnşallah seninde iki transferine olurO beş tane döllenmiş de işte embriyo olup olmayacağını ilerleyen günlerde göreceğiz dedi.
İnşallah aralarında iki tane kaliteli vardır yaaBen de iki tane koydurmayı düşünüyorum zaten. İki de dondururum diyordum ama öyle bir şansım artık yok gibi.
Ne bitmez kanmış dökül dökül gitmedi... Tuvalet kağıdında görüyorum ama o bile iğreti etmeye yetiyor beni.
Bende bu şans varken bakalım bu işin sonu ne olur tuticim yaa...
Oyle oluyor cnm. Önceden yaptığmız hesaplar tutmuyor. Bende bu sefer ümitliydim dondururum diye ama olmadi. Benimkiler kac embriyoluydu acaba. Ben unuttum. Ama biri iyi dedi hakan bey. Bana gecen yil bes dedilerdi bes kaldi. Bu yılda alti dediler alti kaldi. İnşallah seninde iki transferine olur
Bende lste alti tanesi döllendi ama embriyo kaliteleri düşüktü. En yuksek olan iki taneyi koydular.Altı döllenmişten iki tane kaldı ya sende... Altıda altı değil kiii... :44:
Bende o beş taneden dördü kalsa ikisini dondursammm...
Çok mu şey istiyorum yahuu...
arkadaşlar bende dün gittim doktora salı günü transferim olacak dondurulmuş emriyom vardı onu kullanacağız.ilk tüp denemem olacak 1 tane transfer yapıyorlarmış sizde nasıl oldu aceba? birde doktor bana aspirin vermedi ? kendim alıp kullansammı aceba?
Bende lste alti tanesi döllendi ama embriyo kaliteleri düşüktü. En yuksek olan iki taneyi koydular.
O kadar yumurta alıyorlar. Biri ikisi ancak kalıyor. Sen kendini dondurmayacaklarmis gibi hazırla ki'dönra benim gibi üzülme
teşekkürler sizinkide hayırlı olsun. nezaman kan tahlili yaptıracaksınız?sizindemi ilk tüp denemeniz?Hayırlısi olsun canim. Ben sali gunu transfer yaptım iki tane koydular. Doktor bana da aspirin vermedi
Evet!Artık yapacak bişy yok. Oldu oldu olmadı dondurulmuş da yok. Büyük konuşmayyaım ama bi daha bu tüp bebek işine de ben girmem. Öylece ömrüm akaarrr gider.
Sana aspirin falan vermedi mi yaaa transferden sonra? Bana vermesi lazım. Söyleyeceğim de ona.
seyır umarım 5 yumurtanda 1. kalıte olarak kalır. ben polıkıstık over hastası oldugum halde benden 9 yumurta aldılarve sozde en kolay yumurta elde edılen grubum. benım durumumdkılerden en az 10- 15 yumurta topluyorlar. 9 yumurtadan sonuc olarak elene elene 4 tane kaldı, bana soylenılen 1. kalıte olduklarıydı. ıkı tanesını bugun transfer ettıler ve dıger ıkısde buyuk ıhtımal dondurulacak.
bu benım ılk tup denemem ve gordum kı gercekten zahmetlı bır surec. ama yıne de sevgılı seyır sunu dusunuyorum kı deger. ben skıldım artık bu ıkı kısılık dunyadn. saglıgım ve olanaklarım yettıgı surece devam edecegım. ve henuz hıc bırsey bellı olmamısken tum gonlumce dılıyorum kı olumlu sonuc alır ve bıımle paylasırsın. bu arda bı sorum olacak aspırını hangı durumda verıyorlar neye gore.
Cok sağolun ayin 22sinde kan tahlili yaptıracagim. Benim ikinci denemem ilkinde de iki transferim oldu. Biri tuttu fakat 3 aylıkken düştüteşekkürler sizinkide hayırlı olsun. nezaman kan tahlili yaptıracaksınız?sizindemi ilk tüp denemeniz?
Evet!Artık yapacak bişy yok. Oldu oldu olmadı dondurulmuş da yok. Büyük konuşmayyaım ama bi daha bu tüp bebek işine de ben girmem. Öylece ömrüm akaarrr gider.
Sana aspirin falan vermedi mi yaaa transferden sonra? Bana vermesi lazım. Söyleyeceğim de ona.
Hayırlısi bakalim. Olur sen hic üzülüp canini sıkma. Yok bana hic aspirin vermedi. Neden veriliyor ki o
Kanı sulandırsın diye. Hani pıhtılaşma sorunu falan varsa embriyonun gelişimini engellemesin.
Bir tek jel mi verdi yani sana?
Folik asitte mi kullanmıyorsun yaniiii!Himm bende oyle bi sorun var mi bilmiyorum ki. Sen de var mi. Kullanmanın bi zararı yoksa bende alıyim ya. Evet ben bi tek crinone jel kullanıyorum her sabah
kızlar pekı normal aspırın mı su bıldıgımız.. seyırcm senı cok ıyı anladım cnm. ben kalben dua edıcem senın ıcın.
Folik asitte mi kullanmıyorsun yaniiii!
Bu bizim hoca da bir hoş...
Bağri onu al... :) Test günün ne zaman?
Aspirini ben özel olarak hatırlatacağım çünkü benim genetik testimde pıhtılaşma sorunu çıkmıştı.
Hocaya bulguları da verdim. Seninki önemli değil dedi ama içim rahat etmez benim.
Yok canım normal değil...
Coraspin ya da bebe aspirini bu bahsettiğimiz.
Duan için ayrıca teşekkür ederim :)
Emek harcayan herkes için inşallah.
tuti ya 5 yumurta döllendi 4 tanesinden henüz bir şey yok. Ya daha önce oldu(O ne demekse) ya da onlar döllenmeyecek yarın anlaşılır dediler telefonda
5 yumurta az değil mi? 5 taneden kaç tane kalır ki transfer gününe kadar!? :44: Hoca 5 belki de 3. gün transferi yaparız demişti.
Bu gidişle 5'i göremem. 3 bile meçhul baksana...
Benim ağrılarım geçti çok şükür; çok az bişey var yok arası ama arada kanamam oluyor ve oldukça sinirleniyorum.Demekki bir yerlerime iğne batırmışlar oralar kanıyo. Başka mantığı yok bunun.
Anlayacağın bu kadar acıyı çektikten sonra hiç bir heves kalmadı bende. Güya donduracaktım.yahuu 2 tane bile kalmayacak bu gidişle.Bu ne yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?