Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
Kaç embriyo transfer etmişlerdi kaç tane tuttu
Kalp atımlarını da duymulsundur sen artık(maşallah)
Âmin cnm inş. 2 tane dondurulmuş embriyo ama bi tanesi kollabe idi yani sönmüş embriyo idi % 1 ihtimali vardı ısrarla ben istedim diğeri blasttı 1 tane tuttu haliyle.kalp atışını Perşembe duyduk ama kesenin etrafını iyi görmedim dedi bişeyde soramadım dünde pembe akıntı oldu endol fitil atıyom cuma kont.var inş iyi olur ;( hep stres hep acaba hiç bitmiyo yani ....
Evet canım!Tabiki kalitesi önemli ama insan takıyor işte. Kaçıncı gün transferiydi seninki ve kaç hücreliydi. Şimdi ne kadarlık hamilesin :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Daha sonradan gelişenleri de koydular mı transferde?
Bugün aradılar 4 tane iyi kalitede embriyonuz oldu birini takibi bıraktık(5'ten 4'e inmiş oldu) dediler.
Bunlardan da biri yedi hücreliymiş; üçü dört hücreliymiş. Tüp bebek tedavilerinde hızlı gelişen embriyoyu pek tercih etmeyiz dediler(niyeyse :44: ) o yüzden o üç taneden seçeceklermiş işte. Ama belki o hızlı gelişenim zamanla bölünüp tek yumurta ikizi olacaktı(Ailede genlerde var) :44: Düşünsene aynısından iki tane

Tabi kararı ben verebilecek durumda olmadığım için yine bana düşen susmak!

Hiç karakterime uygun değil bu teslimiyetçilik benim yaaa.....