Himm ben genetik test yaptırmadım ki. Ayin 22si test günüm. Folik asitede başlamadim daha. Test gunu aradıklarında bi soram ben
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))Arkadaslar mrhb öncelikle hamile olanlara sağlık huzur dolu bi 9 ay diliyorum beklemede olanlara da tez zamanda hayırlı haberler almalarını diliyorum ...
Bende 13 Şubat'ta dondurulmuş transferimi yaptırdım 3.denememdi elhamdülillah bugün 6+4 oldukRab'bim kucağımıza almayıda nasip eder inş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ya haklisin endise etmekte ama yumurtanin 5 veya on olmasi degil problem.onemli olan onlarin kalitesi.benim 13 tane toplanmisti.8 tanesi dollendi. 1 tanesi gelisimini hemen tamamladi.2 tanesi de daha sonradan gelisti.ve ben o bir tanesiyle hamile kaldim.sen bunlari dusunme. Sadece bebisinin sana kondugundan itibaren seninle kalmasi icin dua et.hevesini sakin kirma.Allah ins bu denemende sana ve tum isteyenlwre nasip eder
22'sine bişey kalmamış :) Nasıl geçiyor günlerin oralarda? :) Heyecan var mıFolik asite başla istersen. Onun bir zararı yok. Tutmazsa da bırakırsın istersen; ama tutarsa erken başlamakta fayda var.
Hoca; seni ve eşini transferden bir gün önce görüşmeye falan çağırdı mı tuti?
evet az kaldi sukur.ben devamli yatiyorum.sadece yemek ve tuvalete kalkiyorum.yok cagirmadi ayni gun transferden 15 dk once esimle ve benle birinci kattaki odada konustu.yumurtalarin kalitesi hakkinda bilgi verdi.senin transfer ne zaman belli oldu mu
Hmmm!Anladım canımcım. Transfer günü progesteron kullanmış mıydın? Bana bişey söylemediler.
Beni de bugün aradılar 5'ten 4'e inmiş. 4'ü de iyi kalite. 3'ü 4 hücreli biri de 7 hücreli dediler. Hızlı gelişeni transferde pek düşünmeyiz diğerleri varken dediler. Embriyo sayısı az olduğu için beşinci günü beklemeyelim demiş hoca veeeeeeeeee; YARIN çağırdılar! :18: :18: :18:
Acayip stresliyim... Ne diyorsun, dördünü de istiyorum diyeyim mi
Bu arada hala kahverengi lekelenmelerim az da olsa devam ediyor. O da canımı sıkmıyor değil hani...
olumlu gelısmelere cok sewındım. sızın doktor ıstenıldıgı sayıda transfer yapıyor mu ya cok ıyıymıs. yarın transferın var demek hadı bakalım hayırlısı.
yok transfer gunu jel kullanmadim ama transferden gelince hemen kullandim.kullanmadan gel dediler bana.evet ben demistim ucuncu gun olursun muhtemelen diye.cunku ikidir gidiyorum o merkeze hic besinci gun embriyosu koyduran duymadim.madem 7 liyi koymuyolar dondururlar mi acaba.ya da onlardan ikisi dondurulabilir miymis.4 tane koymazlar cnm ben iki taneyi zor koydurdum. bence kahverengi lekeleri dert etme.ilac icerini temizliyordur muhtemelen.sen canini sikma Allah yardimcin olsun.Hmmm!Anladım canımcım. Transfer günü progesteron kullanmış mıydın? Bana bişey söylemediler.
Beni de bugün aradılar 5'ten 4'e inmiş. 4'ü de iyi kalite. 3'ü 4 hücreli biri de 7 hücreli dediler. Hızlı gelişeni transferde pek düşünmeyiz diğerleri varken dediler. Embriyo sayısı az olduğu için beşinci günü beklemeyelim demiş hoca veeeeeeeeee; YARIN çağırdılar! :18: :18: :18:
Acayip stresliyim... Ne diyorsun, dördünü de istiyorum diyeyim mi
Bu arada hala kahverengi lekelenmelerim az da olsa devam ediyor. O da canımı sıkmıyor değil hani...
transferını yapmıs ola kılar sızlere soru var. dun yapıldı transferım İzmirde. ıkı saatlık dınlenmenın ardından kusadasına kendı arabamızla donduk. ama yollar bıraz sarstı yanı. toplam bır saat suruyor ızmır- kusadası. ve bugu ınanılma derecede takmıs durumdayım duku araba yolculugunu. bı sorun olur mu acaba. bıde son sorum, sancılarım var sabahtan bu yana normal mı bu. sımdıden tesekkurler optum
nrb ben sali gunu transfer oldum.transfer sonrasi bi saat yattim.ardindan kalacagim yere gittim.o gun ve carsamba hep yattim.persembe ogleden sonra yola ciktik.otobisle menlekete geldim.yol 6 saat surdu.benimde 3 gun falan ozellikle sabahlari alt karnimda bayagi agri oldu ama sukur simdi iyiyim.umarim bebislerimiz duruyordur.ben gecen yilda iki gun kalip memlekete donmustum. o zaman birsey olmadi.tutmustu bebegim.umarim simdide oyle olur.ama gecen yil benim bu kadar agrim olmamisti transfer sonrasi.iyi dusunelim iyi olsun
yok transfer gunu jel kullanmadim ama transferden gelince hemen kullandim.kullanmadan gel dediler bana.evet ben demistim ucuncu gun olursun muhtemelen diye.cunku ikidir gidiyorum o merkeze hic besinci gun embriyosu koyduran duymadim.madem 7 liyi koymuyolar dondururlar mi acaba.ya da onlardan ikisi dondurulabilir miymis.4 tane koymazlar cnm ben iki taneyi zor koydurdum. bence kahverengi lekeleri dert etme.ilac icerini temizliyordur muhtemelen.sen canini sikma Allah yardimcin olsun.
az kalmış inşallah senden güzelll haberler alacaızzzCok sağolun ayin 22sinde kan tahlili yaptıracagim. Benim ikinci denemem ilkinde de iki transferim oldu. Biri tuttu fakat 3 aylıkken düştü
Bakalım!Yarın da gelişmeler böyle devam ederse dondururuz dediler.
4 tane koymayacaklarını bende biliyorumDondurmazlarsa versinler diye takılıyorum işte öyle :))
Bak sana güveniyorum haa... Giriş çıkış toplam 6 dk. dedinFazla tutarlarsa hesabını senden sorarım .
Tuvalet olayını nasıl yaptın?Akşam kaçtan sonra hiç wc.ye gitmedin? Yeterli geldi mi?
Haha :)) Sonra birlikte bekleriz artık test günümüzü dedikodu yapa yapa :))
az kalmış inşallah senden güzelll haberler alacaızzz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
Kaç embriyo transfer etmişlerdi kaç tane tuttu
Kalp atımlarını da duymulsundur sen artık(maşallah)
Evet canım!Tabiki kalitesi önemli ama insan takıyor işte. Kaçıncı gün transferiydi seninki ve kaç hücreliydi. Şimdi ne kadarlık hamilesin :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Daha sonradan gelişenleri de koydular mı transferde?
Bugün aradılar 4 tane iyi kalitede embriyonuz oldu birini takibi bıraktık(5'ten 4'e inmiş oldu) dediler.
Bunlardan da biri yedi hücreliymiş; üçü dört hücreliymiş. Tüp bebek tedavilerinde hızlı gelişen embriyoyu pek tercih etmeyiz dediler(niyeyse :44: ) o yüzden o üç taneden seçeceklermiş işte. Ama belki o hızlı gelişenim zamanla bölünüp tek yumurta ikizi olacaktı(Ailede genlerde var) :44: Düşünsene aynısından iki taneTabi kararı ben verebilecek durumda olmadığım için yine bana düşen susmak!
Hiç karakterime uygun değil bu teslimiyetçilik benim yaaa.....
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
Kaç embriyo transfer etmişlerdi kaç tane tuttu
Kalp atımlarını da duymulsundur sen artık(maşallah)
Âmin cnm inş. 2 tane dondurulmuş embriyo ama bi tanesi kollabe idi yani sönmüş embriyo idi % 1 ihtimali vardı ısrarla ben istedim diğeri blasttı 1 tane tuttu haliyle.kalp atışını Perşembe duyduk ama kesenin etrafını iyi görmedim dedi bişeyde soramadım dünde pembe akıntı oldu endol fitil atıyom cuma kont.var inş iyi olur ;( hep stres hep acaba hiç bitmiyo yani ....
Evet canım!Tabiki kalitesi önemli ama insan takıyor işte. Kaçıncı gün transferiydi seninki ve kaç hücreliydi. Şimdi ne kadarlık hamilesin :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Daha sonradan gelişenleri de koydular mı transferde?
Bugün aradılar 4 tane iyi kalitede embriyonuz oldu birini takibi bıraktık(5'ten 4'e inmiş oldu) dediler.
Bunlardan da biri yedi hücreliymiş; üçü dört hücreliymiş. Tüp bebek tedavilerinde hızlı gelişen embriyoyu pek tercih etmeyiz dediler(niyeyse :44: ) o yüzden o üç taneden seçeceklermiş işte. Ama belki o hızlı gelişenim zamanla bölünüp tek yumurta ikizi olacaktı(Ailede genlerde var) :44: Düşünsene aynısından iki taneTabi kararı ben verebilecek durumda olmadığım için yine bana düşen susmak!
Hiç karakterime uygun değil bu teslimiyetçilik benim yaaa.....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bakalım!Yarın da gelişmeler böyle devam ederse dondururuz dediler.
4 tane koymayacaklarını bende biliyorumDondurmazlarsa versinler diye takılıyorum işte öyle :))
Bak sana güveniyorum haa... Giriş çıkış toplam 6 dk. dedinFazla tutarlarsa hesabını senden sorarım .
Tuvalet olayını nasıl yaptın?Akşam kaçtan sonra hiç wc.ye gitmedin? Yeterli geldi mi?
Haha :)) Sonra birlikte bekleriz artık test günümüzü dedikodu yapa yapa :))
insallah dondurulur.en azibdan bi guvencen daha olur arkada :) evet eminim 5_6 dk anca suruyor. ben o gun sabaha karsi altida tuvalete hittim tekrar yattim.yedide kalktigimda tuvaletim fazla yoktu.sonra kahvaltida portakal suyu ictim .merkexe gider gitmezde bi bardak su ictim.yarim saat sonrada transfer oldum.cok sikisik sayilmazdim.sadece catala cikinca kaciracam diye korktumtransfer sonrasi da bi saat kalkmadim yattim sonra gittim wc.ye .evet ya ikimizde sonuca geldik sayilir sukur.umarim test gunumuzde guzel cevaplar aliriz.benim test 22sinde.seninkide 2usinde olur heralde bakalim.Allah buyuktur
Canim cok tesekkur ederim Rabbim ins sana ve tum isteyenlere en kisa zamanda yasatir bu duyguyu.5. Gun embriyosuydu 8 hucreliydi.diger ikisini dondur ben.sen elinden geleni yaptin tedaviye basladin ve transfer adamasina geldin cok sukur.cunku bu asamaya gelemeyenler de var sukretmek lazim.ve de bu saatten sonra da kendini Allah a teslim et.hayirlisiyla birlikte nasip et de.bol dua et.tesbih cek canim.emin ol faydasi oluyor.
Kaç hücreliydi transferde seninkiler?İnşallah sıkıntı yaşamazsın. Belki daha fazla progesteron ihtiyacın vardır.Kesenin etrafı düzgün ve parlak değil mi dedi? Tam olarak ne dedi?Âmin cnm inş. 2 tane dondurulmuş embriyo ama bi tanesi kollabe idi yani sönmüş embriyo idi % 1 ihtimali vardı ısrarla ben istedim diğeri blasttı 1 tane tuttu haliyle.kalp atışını Perşembe duyduk ama kesenin etrafını iyi görmedim dedi bişeyde soramadım dünde pembe akıntı oldu endol fitil atıyom cuma kont.var inş iyi olur ;( hep stres hep acaba hiç bitmiyo
ben de cok meak edıyorum seyır ılk fısatta guzel haberleını beklıyouz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?