2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Himm ben genetik test yaptırmadım ki. Ayin 22si test günüm. Folik asitede başlamadim daha. Test gunu aradıklarında bi soram ben

22'sine bişey kalmamış :) Nasıl geçiyor günlerin oralarda? :) Heyecan var mı Folik asite başla istersen. Onun bir zararı yok. Tutmazsa da bırakırsın istersen; ama tutarsa erken başlamakta fayda var.
Hoca; seni ve eşini transferden bir gün önce görüşmeye falan çağırdı mı tuti?

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
Kaç embriyo transfer etmişlerdi kaç tane tuttu
Kalp atımlarını da duymulsundur sen artık(maşallah)

Evet canım!Tabiki kalitesi önemli ama insan takıyor işte. Kaçıncı gün transferiydi seninki ve kaç hücreliydi. Şimdi ne kadarlık hamilesin :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Daha sonradan gelişenleri de koydular mı transferde?
Bugün aradılar 4 tane iyi kalitede embriyonuz oldu birini takibi bıraktık(5'ten 4'e inmiş oldu) dediler.
Bunlardan da biri yedi hücreliymiş; üçü dört hücreliymiş. Tüp bebek tedavilerinde hızlı gelişen embriyoyu pek tercih etmeyiz dediler(niyeyse :44: ) o yüzden o üç taneden seçeceklermiş işte. Ama belki o hızlı gelişenim zamanla bölünüp tek yumurta ikizi olacaktı(Ailede genlerde var) :44: Düşünsene aynısından iki tane Tabi kararı ben verebilecek durumda olmadığım için yine bana düşen susmak!
Hiç karakterime uygun değil bu teslimiyetçilik benim yaaa.....

Son düzenleme:

evet az kaldi sukur.ben devamli yatiyorum.sadece yemek ve tuvalete kalkiyorum.yok cagirmadi ayni gun transferden 15 dk once esimle ve benle birinci kattaki odada konustu.yumurtalarin kalitesi hakkinda bilgi verdi.senin transfer ne zaman belli oldu mu

evet az kaldi sukur.ben devamli yatiyorum.sadece yemek ve tuvalete kalkiyorum.yok cagirmadi ayni gun transferden 15 dk once esimle ve benle birinci kattaki odada konustu.yumurtalarin kalitesi hakkinda bilgi verdi.senin transfer ne zaman belli oldu mu

Hmmm!Anladım canımcım. Transfer günü progesteron kullanmış mıydın? Bana bişey söylemediler.
Beni de bugün aradılar 5'ten 4'e inmiş. 4'ü de iyi kalite. 3'ü 4 hücreli biri de 7 hücreli dediler. Hızlı gelişeni transferde pek düşünmeyiz diğerleri varken dediler. Embriyo sayısı az olduğu için beşinci günü beklemeyelim demiş hoca veeeeeeeeee; YARIN çağırdılar! :18: :18: :18:

Acayip stresliyim... Ne diyorsun, dördünü de istiyorum diyeyim mi
Bu arada hala kahverengi lekelenmelerim az da olsa devam ediyor. O da canımı sıkmıyor değil hani...

Son düzenleme:

olumlu gelısmelere cok sewındım. sızın doktor ıstenıldıgı sayıda transfer yapıyor mu ya cok ıyıymıs. yarın transferın var demek hadı bakalım hayırlısı.

transferını yapmıs ola kılar sızlere soru var. dun yapıldı transferım İzmirde. ıkı saatlık dınlenmenın ardından kusadasına kendı arabamızla donduk. ama yollar bıraz sarstı yanı. toplam bır saat suruyor ızmır- kusadası. ve bugu ınanılma derecede takmıs durumdayım duku araba yolculugunu. bı sorun olur mu acaba. bıde son sorum, sancılarım var sabahtan bu yana normal mı bu. sımdıden tesekkurler optum

olumlu gelısmelere cok sewındım. sızın doktor ıstenıldıgı sayıda transfer yapıyor mu ya cok ıyıymıs. yarın transferın var demek hadı bakalım hayırlısı.

Yok yaaa :) Tabiki yapmıyooo
İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü misali bu )

yok transfer gunu jel kullanmadim ama transferden gelince hemen kullandim.kullanmadan gel dediler bana.evet ben demistim ucuncu gun olursun muhtemelen diye.cunku ikidir gidiyorum o merkeze hic besinci gun embriyosu koyduran duymadim.madem 7 liyi koymuyolar dondururlar mi acaba.ya da onlardan ikisi dondurulabilir miymis.4 tane koymazlar cnm ben iki taneyi zor koydurdum. bence kahverengi lekeleri dert etme.ilac icerini temizliyordur muhtemelen.sen canini sikma Allah yardimcin olsun.

nrb ben sali gunu transfer oldum.transfer sonrasi bi saat yattim.ardindan kalacagim yere gittim.o gun ve carsamba hep yattim.persembe ogleden sonra yola ciktik.otobisle menlekete geldim.yol 6 saat surdu.benimde 3 gun falan ozellikle sabahlari alt karnimda bayagi agri oldu ama sukur simdi iyiyim.umarim bebislerimiz duruyordur.ben gecen yilda iki gun kalip memlekete donmustum. o zaman birsey olmadi.tutmustu bebegim.umarim simdide oyle olur.ama gecen yil benim bu kadar agrim olmamisti transfer sonrasi.iyi dusunelim iyi olsun

insallah tuti, bebekleımız tutunuyodur. ve umaım sen de aynı hayal kııklıgını yasamazsın bıdaha.

Bakalım!Yarın da gelişmeler böyle devam ederse dondururuz dediler.
4 tane koymayacaklarını bende biliyorum Dondurmazlarsa versinler diye takılıyorum işte öyle :))
Bak sana güveniyorum haa... Giriş çıkış toplam 6 dk. dedin Fazla tutarlarsa hesabını senden sorarım .
Tuvalet olayını nasıl yaptın?Akşam kaçtan sonra hiç wc.ye gitmedin? Yeterli geldi mi?

Haha :)) Sonra birlikte bekleriz artık test günümüzü dedikodu yapa yapa :))

insallah dondurulur.en azibdan bi guvencen daha olur arkada :) evet eminim 5_6 dk anca suruyor. ben o gun sabaha karsi altida tuvalete hittim tekrar yattim.yedide kalktigimda tuvaletim fazla yoktu.sonra kahvaltida portakal suyu ictim .merkexe gider gitmezde bi bardak su ictim.yarim saat sonrada transfer oldum.cok sikisik sayilmazdim.sadece catala cikinca kaciracam diye korktum transfer sonrasi da bi saat kalkmadim yattim sonra gittim wc.ye .evet ya ikimizde sonuca geldik sayilir sukur.umarim test gunumuzde guzel cevaplar aliriz.benim test 22sinde.seninkide 2usinde olur heralde bakalim.Allah buyuktur

Canim cok tesekkur ederim Rabbim ins sana ve tum isteyenlere en kisa zamanda yasatir bu duyguyu.5. Gun embriyosuydu 8 hucreliydi.diger ikisini dondur ben.sen elinden geleni yaptin tedaviye basladin ve transfer adamasina geldin cok sukur.cunku bu asamaya gelemeyenler de var sukretmek lazim.ve de bu saatten sonra da kendini Allah a teslim et.hayirlisiyla birlikte nasip et de.bol dua et.tesbih cek canim.emin ol faydasi oluyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Âmin cnm inş. 2 tane dondurulmuş embriyo ama bi tanesi kollabe idi yani sönmüş embriyo idi % 1 ihtimali vardı ısrarla ben istedim diğeri blasttı 1 tane tuttu haliyle.kalp atışını Perşembe duyduk ama kesenin etrafını iyi görmedim dedi bişeyde soramadım dünde pembe akıntı oldu endol fitil atıyom cuma kont.var inş iyi olur ;( hep stres hep acaba hiç bitmiyo yani ....

seyirrrr ne yaptin transfer nasil gecti.hayirli haberlerini bekliyorum

Canımmm!Güvence müvence kalmadı. Dünkü güzel gelişmiş "böyle devam ederse dondururuz hatta 5. güne bırakabiliriz seni geldiğinde belli olmaz"demişlerdi hayal oldu. İdrar olayı ise tam bir kabustu... 14 saat tuttum neredeyse yaaaa.Yerini tam bulsunlar diye.
Sonuç olarak 8 hücreli bir tane vardı onu isemedi hoca.Bir tane 7 hücreli(bu kaliteli istediğimize yakın dedi), bir tane de 6 hücreli(onu da ben istedm) koydular.
Niyeyse pek umudum yok. :S
Seninkiler kaç hücreliydi?

Çpk şükür bekleme aşamaına geçtim bende hamide yaaa... Ama çok zor bir süreçmiş onu anladım. Allah bif daha yaşatmasın. 2 tane koydular işte 6 ve 7 hücreli bakalım.:26:

Kaç hücreliydi transferde seninkiler?İnşallah sıkıntı yaşamazsın. Belki daha fazla progesteron ihtiyacın vardır.Kesenin etrafı düzgün ve parlak değil mi dedi? Tam olarak ne dedi?

ben de cok meak edıyorum seyır ılk fısatta guzel haberleını beklıyouz.

Canım çok teşekkür ederim. :13: Zor ve uzun bir gündü benim için. Bundan sonra bekleyeceğiz artık Ben elimden geleni yaptım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…