• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

himm insallah bebislerin sana siki siki tutunmuslardir.oyle sacma sey mi olurmus ya. bence dondurma islemine nerkezler sicak bakmiyor gibi geliyor.benimde ikidir dondurulmadi.umarim dondurulmamis yok diye uzulmeyiz bebislerimiz tutarda. ben ankara anatoliada gecen hafta sali gunh transfer oldum bugun 7 gun iste. bu konuda haklarini yiyemem transfer gunune kadar hergun aradilar.ve transger gunu ayrintilarini anlattilar.hakan bey o kadar uzatti ki ben korktum acaba yumurtalar olmadi mi diye. o psikoloji ile sonunda kotu birsey diyecek sandim.

saol canım tesekkurler. pekı onerır mısın anatolia yı . ben sahsen irenbe tup bebek merkezını kesınlıkle kımseye onermıyorum asla. cunku kurbalık koyun gıbı muaynelere gıdıyorsun yumurtalaın toplanıyor ve transfeın yapılıyor. ya transferımın ardından doktorum gelmedı bıle yanıma. ben ıkı saat bekledım onubı ıkı sorum vardı onları sormak ıcın. aklıma gldıkce delırıyorum ya.

Evet kısmende olsa rahatladım bide 2 gündür bulantım yoktu korkuyordum açıkçası :( biz 9 ayı böyle geçircez galiba :) bi tanesi kollabe idi yani sönmüş %1 şansı vardı ben ısrarla istedim diğeri blast embriyo idi.valla onu sormadım duracak mı diye ama tahminime göre bu lekeler kanamalar onu atmaya çalışıyo gibime geliyo... Tlf görüşünce sorarım Dr uma ;)
Diğerleri derken üç tane mi transfer edildi sana....Sor canım bende merak ettim tutunmayanlar ne oluyo diye...:44:
selam kızlar, bazılarınızın bıldıgı uzere cuma gunu transferım yapıldı. bana o gun 5 tane 1. kalıte yumurtam oldugu soylendı. transfer masasında oluyr bu konusmalar tabıkı. doktorum, sızın doktorlarınız gıbı bı on gousme yapmadı bıle. 2 tane trasfer yapıldı (3. gun embriyosu) ve kalanladan ıkı tanesı dondurulmak uzere takıbe alındı. bende bugun aradım 6. gun hanı neden aramıyorsunuz benı bılgılendırmıyorsunuz ddım. embrıyolog bana takıbe alınan embrıyoların aslında kalıtelı olmadıgını ve dndurulmaya deger olmadıgını bundan dolayıda bıze her hangı bı haber verılmedıgını soyledı. ınanılma derecede guvenım sarsılmıs drumda. bu guvensızlıgım tabıkı de bugun olusmadı bu ıkı haftalık sure ıcerısınde samımıyetsızlıklere tanık oldum cok ve bugun de son patlamaydı. kızlar sızler nerelerde yaptırdınız tup bebegınızı. memnun kalanlar lutfen bana bır merkez onersın. sehır farketmez.
Efra güldürdün beni yaaa... Zaten tedavini yeni oldun belki de tuttu ne biliyorsun da yeni merkez arıyorsun anlayamadım kiiii....:9:
Azcık sakin ol... :1:

himm bende tiryakiyim ama yumurta toplama isleminden sonra ne kahve ictim ne cay.bende demir anemisi oldugundan gunde en fazla iki bardak cay ic demislerdi.simdiye kadar sabah kalkinca sicak su ictim.kahvaltida da kusburnu ictim.ama hakan bey cay yada kahve konusunda birsey demedi.zaten kabiz ediyor ya :( gecen seneden biliyorum.bu sene tedbirli davraniyorum o yuzden.
evet benim ilk uc gun alt karnimda acayip agri oluyordu.transfer gunu ile beraber 3 gun...simdi hic bi agrim yok sukur.ben hic ananas yemedim

Fırsat bu fırsat laptopı formatlayayım dedim ancak bitti driverlerı vs. si falan :)
Yatarken kendime iş arıyorum resmen zaman geçsin diye :) Ağırlaşmıştı makina, bu vesileyle iyi oldu. :51:
Benim hala var. O zaman salıya kadar çekeceğim desene... :S Hayatta bu şekilde gidemem tuvalete de. Yapmasam daha iyi...
Ananası okudum bir kaç yerde denk geldi bende denemekten zarar çıkmaz dedim. En zoru çayı bir iki bardakla bırakmak!Ahhh ahhh... Nasıl da geçerdi zaman çay içerken. :ssz:

Efra güldürdün beni yaaa... Zaten tedavini yeni oldun belki de tuttu ne biliyorsun da yeni merkez arıyorsun anlayamadım kiiii....:9:

:))))))))))))))))))

Diğerleri derken üç tane mi transfer edildi sana....Sor canım bende merak ettim tutunmayanlar ne oluyo diye...:44:

Fırsat bu fırsat laptopı formatlayayım dedim ancak bitti driverlerı vs. si falan :)
Yatarken kendime iş arıyorum resmen zaman geçsin diye :) Ağırlaşmıştı makina, bu vesileyle iyi oldu. :51:
Benim hala var. O zaman salıya kadar çekeceğim desene... :S Hayatta bu şekilde gidemem tuvalete de. Yapmasam daha iyi...
Ananası okudum bir kaç yerde denk geldi bende denemekten zarar çıkmaz dedim. En zoru çayı bir iki bardakla bırakmak!Ahhh ahhh... Nasıl da geçerdi zaman çay içerken. :ssz:

Yok cnm iki tane diğeri demişim kız diğerleri dememişim ki :D sordum bu arada tutunmayan tutunmaz dedi yok öyle bişey dedi:) ancak ikiside tutarsa kesenin biri bozulursa o zaman hafif kanamayla gider dedi...sabah çekilen ultrasonu yolladım whatsapp tan gayet iyi dedi ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok cnm iki tane diğeri demişim kız diğerleri dememişim ki :D sordum bu arada tutunmayan tutunmaz dedi yok öyle bişey dedi:) ancak ikiside tutarsa kesenin biri bozulursa o zaman hafif kanamayla gider dedi...sabah çekilen ultrasonu yolladım whatsapp tan gayet iyi dedi ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haha :) hakikaten diğeri yazmışsın yaaa.... Yata yata çift görmeye başladım. :1:
E!O konulan tutmayan embriyo sonuçta yaklaşık 2cm. nasıl yok ediyo kendini acaba.... :44:
Önce tutunup sonra olmazsa kanama ile atılıyor demek; o mantıklı.

iyisin iyi moralin yerine gelmiş :)

Merhaba arkadaslar,Ben de 10.gunu idrar testinde ikinci cizgiyi cok silik gormustum dunde kan testi yaptirdim.Sukurler olsun pozitif sonuc ama deger cok dusuk.Degeriniz sizinde dusukmuydu arkadaslar.23.65 cikti benim

saol canım tesekkurler. pekı onerır mısın anatolia yı . ben sahsen irenbe tup bebek merkezını kesınlıkle kımseye onermıyorum asla. cunku kurbalık koyun gıbı muaynelere gıdıyorsun yumurtalaın toplanıyor ve transfeın yapılıyor. ya transferımın ardından doktorum gelmedı bıle yanıma. ben ıkı saat bekledım onubı ıkı sorum vardı onları sormak ıcın. aklıma gldıkce delırıyorum ya.

ben oneririm cnm. ilgi alaka cok guzel.ben gecen senede orada yaptirmistim.bu senede oraya gittim. gecen sene bebisim tuttu ama 3 aylikken dustu :( umarim bu sefrrde tutar. senin agrin falan var mi. keske gitmeden iyice bi arastirsaydin

Merhaba arkadaslar,Ben de 10.gunu idrar testinde ikinci cizgiyi cok silik gormustum dunde kan testi yaptirdim.Sukurler olsun pozitif sonuc ama deger cok dusuk.Degeriniz sizinde dusukmuydu arkadaslar.23.65 cikti benim

fege icini rahat tut. 5.den yukari ise hamilesin demektir gozun aydin olsun.ama bence birgun ara ile tekrar baktir kanina.Allak korusun dıs gebelik falan olmasin.benim 11.gün degerim 78 cikmis idi

fege icini rahat tut. 5.den yukari ise hamilesin demektir gozun aydin olsun.ama bence birgun ara ile tekrar baktir kanina.Allak korusun dıs gebelik falan olmasin.benim 11.gün degerim 78 cikmis idi

Tuti sana da doktor dedimi Ikigunde bir yaptir diye.Birde benim anlamadigim ne biliyormusun,Dis gebelik denilen sey sperm ile yumurtanin tuplerde kalmadi ve orada gelismesi demekse bizimkiler ise hazir hazir rahmin icine konuyor.Tutunmadilarsa da nasil gebelik hormonu pozitif cikiyor.Of offf yiycem kafayiiii dostlarrr:-):-)

Canim ben de 9. Ve 11. Gun yapmistim idrar testini aynen onlar da silik cikmisti ve kan tahlilinde de hamile oldugumu nladik darisi sana ins simdiden hayirli olsun

İnşallah canım Sağol. Allahim yardım etsin.son gün yarın test gunum.kizlar dualarinizi bekliyorum.

Arkadaslar bu arada ayağım cok Üşüyor, corap arti patik giyiyorum,hic isinmiyor.sicak su torbasiyla anca isiniyor.boyle durum yaşayan var mi?

Tuti sana da doktor dedimi Ikigunde bir yaptir diye.Birde benim anlamadigim ne biliyormusun,Dis gebelik denilen sey sperm ile yumurtanin tuplerde kalmadi ve orada gelismesi demekse bizimkiler ise hazir hazir rahmin icine konuyor.Tutunmadilarsa da nasil gebelik hormonu pozitif cikiyor.Of offf yiycem kafayiiii dostlarrr:-):-)
evet gecen yil ben birer gun araliklarla 3 gun yaptirdim. valla orasini bende anlamiyorum.sormak lazim bi bilene

Arkadaslar bu arada ayağım cok Üşüyor, corap arti patik giyiyorum,hic isinmiyor.sicak su torbasiyla anca isiniyor.boyle durum yaşayan var mi?

biri benden bahsediyor galiba :) bende ayni durumdayim her yerim isinsa ayaklarim isinmiyor.gece bile cikarip baska giyiyorum oyle uyuyorum

biri benden bahsediyor galiba :) bende ayni durumdayim her yerim isinsa ayaklarim isinmiyor.gece bile cikarip baska giyiyorum oyle uyuyorum

Canım sen transferin kaçıncı gunundesin? Benim 3 gundur boyle.yani 8. Veya 9.gununden beri Üşüyorum.

merhaba arkadaslar, bana da cumartesi 1 adet blasto transfer yapildi, bu ilk denemem :) pek ümitlenmek istemiyorum.. bana da şans dileyin :)

arkadaşlar ben çok heyecanlıyım yarın 11.30 transferim olacak ? bana dua edin kızlarrr:49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

merhaba arkadaslar, bana da cumartesi 1 adet blasto transfer yapildi, bu ilk denemem :) pek ümitlenmek istemiyorum.. bana da şans dileyin :)
neden ümide kapılmiyorsun ki :? benim ilk denememde tutmuştu.Allaha dua et. hayirli haberlerini bekliyorum

Beklemedesin yani bizler gibi; hayırlı olsun :)
arkadaşlar ben çok heyecanlıyım yarın 11.30 transferim olacak ? bana dua edin kızlarrr:49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Yarın yoğun bir gün seni bekliyor desene :))
Güzel haberlerle gel canım :)

Back
X