2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Doz fazla canım hiç telaş etme, ben 300 ile başladım 275 ile bitirdim hatta elimde fazladan iğne kaldı hiç açılmamış bile var yarım da. Rahat ol emi

Icimi rahatlattin canim sagol.ama yinede tibbi olarak sanki okudugim sitelerde vajinal akinti hamileligin isareti olarak kabul ediliyor.bendeki kuruluk oyuzden korkuttu beni..
buarada senin test gunun nezaman canim? Benimki 20 subat

Ayy gercektende dedigin dogru olabilir.bizimki normal gebelik degil:) belki bu etkide vardir. Ve sizlerden bunu duymak icimi rahatllati ya.
sagsalim kucagina almayida nasip eder insaallah. .

Dogurup misler gibi anayla meleklerinin sarildigi haberlerinide aliriz insallah senden canim..

Hayırlı olsun canimmm rabbim sorunsuz bir hamilelik gecirmeyi sag salim bir avazda kucağına almayı nasip etsin :)) ne güzel böyle haberler almak bende beklemedeyim 3. Günü transferimin rabbim inşallah bizlerede nasip eder o mutluluğu sen tecrubelisin canim daha üçüncü günüm ama bugun sabahtan beri batmalar var normalmi acaba

kızlar meraba bende sevgililer günü itibarıyla tedavim başlamış oluorum...yalnız değilim yalnız değilsiniz inşallah bu son olur bebişmize kavuşuruz ....musmutlu kız haziran topiğinde birlikteydik sanırım

hayırlı olsun canımmmm inşallah olacak poziti haberlerini bekliorum...

Icimi rahatlattin canim sagol.ama yinede tibbi olarak sanki okudugim sitelerde vajinal akinti hamileligin isareti olarak kabul ediliyor.bendeki kuruluk oyuzden korkuttu beni..
buarada senin test gunun nezaman canim? Benimki 20 subat
az kalmış canım seninde hadi bakalım,güzel haberleri bekliorum

Inşallah canımm sen ne durumdasin suan ignelere mi başladın

Inşallah canımm sen ne durumdasin suan ignelere mi başladın
evet canım 4. tedavim lenfosit aşısı deniyoruz 3. dede denedik ama sonuç alamadık bu kez yeniden denioruz..gonal f 225 ile başladık .gonal f i ilk kez kullanıyorum doktorum ilçlarımı değiştirdi..benim gibi tekrarlayan kimyasallarda faydası oluyormuş değişikliğin bakalım..bugün ikinci dozu uyguladık

Bu lenfosit asisi nedir? Intralipid gibi birseymi? Nerde tedavi oluyorsunuz? Bende ucu deneyecegim..

Daha once denemelerinde nasildi? Kiyaslama yapabilirsin belki. Herkes degisik cunku? Crinone mu kullaniyorsun oda kuratabilirmi diye dusundum?

Pazartesi transferim olacak saat 11:30 da. Ne kadar heyecanliyim anlatamam. 1 hafta izin aldim. Kislar tecrubeleriniz benim icin kiymetli. Neler tavsiye edersiniz. NEler yapmaliyim. Transfer ile ilgili tecrubeleriniz nelerdir.

Bu arada kisa bilgi vereyim. 32 yasindayim. Ilk deneyimim. Esimin sperm saysisi hareketliligi ve morfoloji sorunumuz var. bu arada bende pko luyum. Ama duzenli adet goruyorum.
Sikintim yok yani. 12 yumis toplandi. Ertesi gun dr 11 i dollendi dedi. 5. Gun transferi olcagim. Durum bundan ibaret.

Canım benim inşallah bu son olsun ve rabbim yüzünüzü güldürsün anladigim kadariyla gebelik oluyo ama tutunamiyor mu lenfosit dedigini biraz acarmisin canım anlayamadim kusura bakma

Doz fazla canım hiç telaş etme, ben 300 ile başladım 275 ile bitirdim hatta elimde fazladan iğne kaldı hiç açılmamış bile var yarım da. Rahat ol emi

Pko olunca insan ister istemez korkuyor ama teslim ettim kendimi doktoruma :) Yalnız ben bu iğneyi yapamıyorum ya gonal f pen değil eski insülin iğneleri gibi. Batırsam da iğne girmiyo. Eşime yaptırdım o bile zor soktu. Nasıl yapıcam bilmem Biraz eğimli tutmak mı gerekiyor ki?

Tam dik 90 derece tutman gerekiyor . Bana eşim kolay diye kalemleri aldı arada anormal bi fiyat farkı da yoktu. Bu arada ben de genç kızlığımda polikist tedavisi gördüm. Şuan hamişim hiç korkma sen. Dua oku işin sırrı orda. 41 kez Meryem süresi okut ya da sen oku. Anlamına bakarsan beni daha iyi anlayacaksın.

valla daha once kalem olanini kullanmistim. bu sefer igneleri doktorum verdi. kalem olsun da demedim acikcasi. dik tutunca yapamadim kalemdeki gibi hapmaya calistkm olmadi. esim biraz egik aciyla tutunca zoraki yapabildi. alisirim herhalde bir kac gune kadar. meryem suresini biliyorum canim. 41 gun 41 kere okumustum. anlami da cok derin biliyorum. su an hastayim zaten ama bitince 41 kere olmasa da okuyabildigim kadar okurum. cok sagol hatirlattigin icin. bu arada annem tefriciye okuttu. yer gok dua ile. Rabbim ol desin olacak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…