Evet transfere son 10 saat:))) allahin izni ile bebegime kavusacagim. Ama bazi endiselerim var. 5 gun oncetoplama yapilmasina ragmen hala kasiklarim cok hassas ve agrim var. o kadar serumyedim ama karnimda da sislik var. umarim ertelenmez( cook heyecanliyim bana bu gece uyku haram.
Çok teşekkür ederim canım benim darısı senin ve tüm arkadaşların başına inşaallah..valla canım o batmalar aynen benimde 3. günü başlamıştı ve hala da arada sırada devam ediyor..Doktoruma sordum her hastada farklı oluyor ama kasıklarda ağrı ve batma olması gayet normal demişti.. Biraz geç yazdım cevap kusuruma bakma. yine biraz kanamam oldu çok panik yaptım bu bebeğimide kaybedicem diye ama hemen progestan iğnesi vurulmamı söyledi doktorum anında kesildi cok şükür..niye böyle oluyor anlamıyorum..ama şunu fark ettim benim gerçekten bu süreci dinlenerek geçirmem gerekiyor.geçen sefer de iş yerinde çok ayakta kaldığım için kanamam olmuştu şimdi de evde biraz iş yaptım ondan oldu heralde artık daha çok dikkat ediyorum..doktorlar artık günlük hayatınıza devam edebilirsiniz diyor ama çok çok dikkat etmemiz gerekiyor...inşaallah hamiş haberini alırız canım yeterki psikolojini hiç bozma
oyy ne güzell dualarım senınle canım rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin. ben hala bekliyorum adet olacağım günüEvet transfere son 10 saat:))) allahin izni ile bebegime kavusacagim. Ama bazi endiselerim var. 5 gun oncetoplama yapilmasina ragmen hala kasiklarim cok hassas ve agrim var. o kadar serumyedim ama karnimda da sislik var. umarim ertelenmez( cook heyecanliyim bana bu gece uyku haram.
Merhabalar yazini gorunce kayitsiz kalamadim ve yazmak istedimbu gibi degerlerle baslayipta hamileligi devam eden arkadasim cok oldu hatta simdi bebisleri kucaklarinda..umudunu kesme allahin izniyle yavrun seninle yalniz yarin ultrasonla bakilacak demissin ultrasonla bakildiginda suan doktorun bisey goremez sadece rahim duvarinin kalinlastigini gorur cunku kese deger en az 1500 oldugunda gorunur ..yarin bisey goremese bile umudunu yitirme kimyasal olsa 2 kat artmazdi hatta degerin dusmeye baslardi....arkadaşlar beta hcg değeri sonradan yükselirmi?bebeği sonradan tutunan varmı?transfer sonrası 12 gün 25 14 gün 65 ve 18 gün 300 20 gün 420 çıkan değerlerim dr u endişendirdi tabi benide olmayacak galiba ama kasıklarımda özellikle hapşurduğumda ağrı şişkinlik herşey mevcut yarın ultrasona bakılacak ..yaklaşık bu değerlere sahip olup gebe kalan arkadaşlar var mı yardımcı olursanız sevinirim
mrb ben de tüp bebek yaptırdım transferımın 6.gunu bugun progesteron bakılması için kan verdım bugun sonuc 25 cıkmıs drum cok ıyı dedi hayırlısıyla ıns hepimiz istedıgımıze kavusuruz bebişleri alırız kucagımıza (amin ).
Ne güzel bir duygu demi allah hayırlı etsin canım suan 5. Günümdeyim bende çok mutlu gittim hatta embriyoyu transfer ederlerken hosgeldin bebeğim dedim doktorumun bile gözleri doldu şimdi rabbim o hücrelere can verdin ol dedin o canı bize bağışla diye dua ediyorum dualarim hepimiz icin rabbim hepimizi sevindirir inşallahEvet transfere son 10 saat:))) allahin izni ile bebegime kavusacagim. Ama bazi endiselerim var. 5 gun oncetoplama yapilmasina ragmen hala kasiklarim cok hassas ve agrim var. o kadar serumyedim ama karnimda da sislik var. umarim ertelenmez( cook heyecanliyim bana bu gece uyku haram.
Merhabalar yazini gorunce kayitsiz kalamadim ve yazmak istedimbu gibi degerlerle baslayipta hamileligi devam eden arkadasim cok oldu hatta simdi bebisleri kucaklarinda..umudunu kesme allahin izniyle yavrun seninle yalniz yarin ultrasonla bakilacak demissin ultrasonla bakildiginda suan doktorun bisey goremez sadece rahim duvarinin kalinlastigini gorur cunku kese deger en az 1500 oldugunda gorunur ..yarin bisey goremese bile umudunu yitirme kimyasal olsa 2 kat artmazdi hatta degerin dusmeye baslardi....
çok teşekkür ederim cevabın için bugün ultrason sonrası dr dış gebelik olmadığını bayağı yerleşik durduğunu söyledi tekrar kan tahlili yaptık ve sonuç 800 çıktı dr um yola devam dedi umarım inşallah hayırlısıdır bu sonuç umut verici galiba yola devam dediğine göre:))
Allah senin ve tum bebis sahibi olmak isteyenlere yardim etsin ve en kisa zamanda da nasip etsin. 12 gun sonra bize guzel haberler verirsib ins
Allah senin ve tum bebis sahibi olmak isteyenlere yardim etsin ve en kisa zamanda da nasip etsin. 12 gun sonra bize guzel haberler verirsib ins
canım inşallah hayırlısıyla tutunur ve bize güzel haberler verirsin dualarımız seninle :)
oyy ne güzell dualarım senınle canım rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin. ben hala bekliyorum adet olacağım günü
Ne güzel bir duygu demi allah hayırlı etsin canım suan 5. Günümdeyim bende çok mutlu gittim hatta embriyoyu transfer ederlerken hosgeldin bebeğim dedim doktorumun bile gözleri doldu şimdi rabbim o hücrelere can verdin ol dedin o canı bize bağışla diye dua ediyorum dualarim hepimiz icin rabbim hepimizi sevindirir inşallah
İnsallah odur doktor kese dediyse kesedir ileri teknolojili bir ultrasonla baktiysa gormustur belki..gozun aydin insallah saglicakla devam etsin hamileligin..bu arada ultrasonda siyah minik yarım leblebi büyüklüğünde bi şey gördük kese omuydu acaba?
mrb ben de tüp bebek yaptırdım transferımın 6.gunu bugun progesteron bakılması için kan verdım bugun sonuc 25 cıkmıs drum cok ıyı dedi hayırlısıyla ıns hepimiz istedıgımıze kavusuruz bebişleri alırız kucagımıza (amin ).
Arkadaslar ya kafama birsey takildi icim hic rahat degil.Bugun tup bebek hakkinda dinen caiz olup olmadigini okudum ve erkek doktora baktirmanin haram oldugu yaziyordu.bende simdi erkek Dr a gidyorum hic bu acidan dusunmemistim fikri olan varsa yazabilirmi.
merhaba semihasg aynı gün yaptımışız sanırım transferi. benim de 6. günüm 21'i yani cuma da test günüm:) inş. hepimiz hayırlı pozitif sonuçlar alırız. senin sonuç 6. gün olmasına rağmen iyi çıkmış. İnş.devamında da böyle iyi haberler alırsın. peki sende hiç bi belirti falan varmı? bi şey hissediyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?