2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Canim gozun aydin cok sevindim ins. Hayirlisi ile once keseler, kalp atislari o bu derken kucagimiza almak nasip olur
3. Kan icin yarin gitcez simdiye kadar.katladi cok sukir boylede devam eder ins. Dua nin acamiycsgi kapi yok . Songul arkadasimizada rabbim bi dahaki sefer nasip etsin mucizesini ins.

Kizlar ben bugun progesteron fitile basladim ama sanki ilacin bir kismi geri geliyor ve ic camasirim altima kacirmisim gibi islak, sizde de oluyomu boyle. Hemsire normal dedi ama kafam karisyti anam ignesi bir dert bitti derken simdidr fitil. 3 kez lullancakmisim.

bir kısmının geri gelmesi önemli değil, yeterli miktarda almış oluyorsun.. etken maddesi emildikten sonra taşıyıcı kısmı akıntı olarak gelebiliyor, normal bunlar merak etme.. ben 12 gündür kullanıyorum..

Merhaba kızlar forumu takip ediyorum ama çok az katıldım şimdiye dek sizlerin güzel haberlerini aldıkça mutlu oluyor üzücü haberleri aldıkça üzüntünüzü paylaşıyorum inanın. Allah hepimize sağlıklı hayırlı Salih evlat versin annelik babalık duygusunu bize de yaşatsın inşallah dualarımdasınız. Benimde bugün transferimin 10. Günü ve çok şükür Rabbim nasip etti ve pozitif sonuç aldık. Sadece kafama takılan değerim 48 ve bu değer düşük mü bilemedim

teşekkür ederim PERİLİM cevabın için umarım sonuçların iyi çıkar birde orada hangi dr iyi bilgin varmı acaba

canım benim eşim mikro ts de olması gerekiyor orda tüp bebek yaptıranlarda bu ameliyatı olmuş birisi de varmıydı umarım bebişin tutunmuştur

Ya arasira soyle kisa sureli bir kasik agrisi vede alt kismimda sanki bi agri var..birde en degisigi sanki boyle biseyler kimildiyo karnimda gibi geliyo bana:))))

Son düzenleme:
Ya arasira soyle kisa sureli bir kasik agrisi vede alt kismimda sanki bi agri var..birde en degisigi sanki boyle biseyler kimildiyo karnimda gibi geliyo bana:))))

Hahahah aynisi bende oluyodu sanki biseyler kipirdiyo kafayi yiyorum herhalde diyodum inanki, cok sukur pozitif sonuc aldim darisi basina ins. Ayni belirtiler bende de oldu ilk 5 gun yogun sonra normale dondu :)

Hahahah aynisi bende oluyodu sanki biseyler kipirdiyo kafayi yiyorum herhalde diyodum inanki, cok sukur pozitif sonuc aldim darisi basina ins. Ayni belirtiler bende de oldu ilk 5 gun yogun sonra normale dondu :)
Ayy hayirli olsun canim ya..insallah diyim ama bugun kafami bisey boz du . bilmiyorum sendede oldumu.bugun transferden sonra 10.gun ve bende birdamla bile olsun akinti yok.normalde akintilarim vardir.ama yaklasik su son bir ikigundur gerceklesen bu kuruluk malesef tum umitlerimi kirdi...acaba bu olmadiginin isaretimidir?

Selam kizlar bugun 10 gundur dondurulmus 2 tane embriyom transfer edildi..bende olusan kisa sureli bikac kasik agrisi haricinde hhicbir belirgin isaret olmadi.
Ama bir ikigundur ilgimi ceken sey, vajinal kurulugumun olmasi.yani ben normalde akintilari olan bir insanken simdi boyle hicbir akintimin olmamasi beni dusunduruyor.
acaba icinizde bunu yasayan varmi? Boyle kuruluk hamilelik gerceklesmedigininmi isaretidir? Lutfen bi cevap bekliyorum. ..

Evet canim sikma canini aynisi bizdede oluyo.sanki altima kacirmisim gibi hissediyorum fitilin kalan kismi cikinca :)

Hiç alakası yok bununla hamile olup olmamanın. Rahat ol. Benim 2. Transferimde hiç akıntım olmamıştı sadece kasık batması ve göğüsde biraz gerginlik olmuştu ve tuttu. Gerçi sonradan düşürdüm ama sağlık olsun:)
Bu sefer 9. Günüm ve tek bşr işaret bile yok . Zaten hiç bir hamilelik birbiri ile benzer belirtiler göstermez deniliyor.

Kesinlikle hayir benimde ilk baslar oldu sonra olmadi, akinti zatennilaclardan kaynaklaniuor takilma hic bisey kalmamais sonuc almana canim, pozitifle gelcen ins.

canım önemli olan 2 gün sonra ikiye katlanması inşallah ikiye katlanacak ve bize mutlu haber vereceksin hayırlı olsun canım :)

İnşallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün Pazartesi tekrar test yapacaklar bakalım hayırlısı hemşire adetinizin 26. Günü olması bu değer nolmal yumurtalarınız erken toplandı daha adetinize 4 gün var dedi ama insan rahat olamıyor işte :)

Çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. İnşallah önce keseyi görür, sonra da kalp atışlarını duyarsın. Bir bakmışsın bebeğin kucağında.
Darısı bizim başımıza inşallah.

Ben dün iğnelere başladım. Doktorum ilk muayenede 150 gonal f ile başlarız demişti. Dünkü muayeneden sonra 225 e çıkardı dozu.
Bana biraz fazla geldi ama vardır bir bildiği. Şimdi tek korkum ohss olup tedavimin iptal edilmesi. İnşallah olmaz öyle bir şey.
Ayın 24ü gibi hazır oluruz dedi.Tek embriyo konulacakmış yaşımdan dolayı. ama bu sıkıntı değil. Tutacaksa tek embriyo da tutar dedi.
Bakalım şimdi takipteyiz, hayırlısı olur inşallah

selam arkadaşlar bu topik ilk açıldığında takip ediyordum sonra koptum hiç mesaj yazamadım ama arada bir arkadaşların mesajlarını okuyordum..şimdi sizlere kısaca geçtiğim aşamaları yazayım da belki aynı durumda olan arkadaşlar varsa içleri ferahlasın..Bizdeki sıkıntı sperm sayı,hız ve morfoloji sorunu..hepside çok kötüydü yani..
16 acak tadaviye başlama tarihimdi.300 gonal- F ile başladım hep ohhs olacam diye korktum ama olmadı hepi topu 9 yumurta çıktı..28 ocak opu oldum..5 embriyom döllendi sadece 2 tanesi orta kalitedeydi iyi kalitede embriyom olmadı spermler çok kötü demişti doktorum..31 ocakta transferim oldu.transfer sırasında bile doktorum okadar ümitsiz konuştu ki moralim bozulmuştu ama ümidimi hiç kaybetmedim..yaşım tutmamasına rağmen 2 embriyo koydu ki biri tutmazsa diğeri tutunur belki dedi..tabi bu arada ben iş yerinden ve akrabalardan kimseye söylememişim tüp bebeğiv iş yerinden ara ara kaçamaklarımda ne yalanlar ne yalanlar Allahım affetsin beni
transfer sonrası 3 gün hiç kalkmadım yemeği bile yatakta annem yedirdi.. sonraları artık ev içindeydim iş yerinden de yıllık izin almıştım..evde kitap okudum dua edip duruyordum. 10. gün işe başladım ve o gün biraz fazla ayakta kaldım sanırım bi baktım kanama oldu hemen hastaneye koştum bhcg yaptırdım.değer 41 çıktı ama sevinemiyorum çünkü kanama var.doktor aspirin ile hıbor göbek iğnesini kesti progesteron iğnesi verdi 2 gün onu yaptım 12. gün ki değerim 88 olmuştu artık kanamam da bitmişti..bu sefer 2 gün sonra bidaha gel kanda yine bakcaz dedi doktor.. çok şükür ki 14. gün değerim 182 çıktı..şu an evimde dinleniyorum rapor aldım çünkü çalışma şartlarım çok ağır biliyorum ki işe gitsem beni hiç oturtmayacaklar..5 martt da ultrason muayenem var..
Demek isteyeceğim şu ki hiç bir zaman ümidinizi kesmeyin..Rabbim ol demişse önünde hiç bir engel duramaz..benim ilk denememdi ve çok şükür ki bebeğim bana tutundu.ama o kanama ile diğeri tutunamamış heralde, doktorum kan değerime göre ikiz gebelik olmadığını söyledi..hiç önemli değil rabbim inşallah bunu bana bağışlar..burda senlerdir çocuk özlemi çeken nice anne adaylarımız var Allah onlarında bu özlemini gidersin burdaki tüm arkadaşlarımın gönlüne göre versin..Allah benim de tüm bu yolda eziyet ve cefa çeken arkadaşlarımızın da gönlüne göre versin..

Hiç kafana takıpta üzülme canım ben pozitif sonucu almama rağmen hala vajinal kuruluk yaşıyorum..akıntıya dair hiç birşey yok..transferin ilk günüden beri böyle..Bizimkisi normal gebelik olmadığı için süreç daha geç işliyor.. ümidini hiç kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…