Yani Dr unuza sorun bunu o daha doğru bilir lakin bana söylediği o kendi toparlar dedi bende de 12. Gün 26.03 13. Gün 48.90 çıktı başka bakma hcg bir hafta sonra kese için gel dedi.
teşekkür ederim umarım sizinki pozitiftir :))
Evet ortalama hcg 13.gün 50 çıktı Dr um tamam tekrar hcg bakma haftaya bu gün gel keseyi görelim dedi. Eşim annem ben hepimiz mutluluktan ağladık. Ama şimdi Songül negatif çıktı dedi çok üzüldüm. Allahım hepimize hayırlısını versin! Meryem süresini (16.cüz) okuyun arkadaşlar 41 e tamamlayın. 26 idi değerim bir gecede 49 oldu. Orda da geçtiği gibi Allah ol desin olur! Sabredin! Şükredin ! Dualarım sizlerle...
Kizlar ben bugun progesteron fitile basladim ama sanki ilacin bir kismi geri geliyor ve ic camasirim altima kacirmisim gibi islak, sizde de oluyomu boyle. Hemsire normal dedi ama kafam karisyti anam ignesi bir dert bitti derken simdidr fitil. 3 kez lullancakmisim.
Canim sigortali olarak 900 ilaclara 400 hastaneye verdik ama sigortasiz olanlar da var onlardan duydugum kadariyla ilaclar dahil 3000 tl yi buluyormus temizlik acisindan bence temizdi sterildi ameliyathane ve transfer olunan oda ben su anda 11. gunumdeyim ve betahcg sonucum 81.02 (degere gore hamileyim)fakat kanamam oldugu icin yarin tekrar gidicem bakalim herseyin hayirlisi .
canım benim eşim mikro ts de olması gerekiyor orda tüp bebek yaptıranlarda bu ameliyatı olmuş birisi de varmıydı umarım bebişin tutunmuşturCanim sigortali olarak 900 ilaclara 400 hastaneye verdik ama sigortasiz olanlar da var onlardan duydugum kadariyla ilaclar dahil 3000 tl yi buluyormus temizlik acisindan bence temizdi sterildi ameliyathane ve transfer olunan oda ben su anda 11. gunumdeyim ve betahcg sonucum 81.02 (degere gore hamileyim)fakat kanamam oldugu icin yarin tekrar gidicem bakalim herseyin hayirlisi .
Evet aynı şeyleri yaşamışız:) benim test günüme 19 şubat dediler ama 18 inde yaptırsam yine çıkarmış kanda. Sende herhangi bir belirti var mı? Bende hiç birşey yok. Ne kasık da ne göğüslerde.
Ya arasira soyle kisa sureli bir kasik agrisi vede alt kismimda sanki bi agri var..birde en degisigi sanki boyle biseyler kimildiyo karnimda gibi geliyo bana:))))
Ayy hayirli olsun canim ya..insallah diyim ama bugun kafami bisey boz du . bilmiyorum sendede oldumu.bugun transferden sonra 10.gun ve bende birdamla bile olsun akinti yok.normalde akintilarim vardir.ama yaklasik su son bir ikigundur gerceklesen bu kuruluk malesef tum umitlerimi kirdi...acaba bu olmadiginin isaretimidir?Hahahah aynisi bende oluyodu sanki biseyler kipirdiyo kafayi yiyorum herhalde diyodum inanki, cok sukur pozitif sonuc aldim darisi basina ins. Ayni belirtiler bende de oldu ilk 5 gun yogun sonra normale dondu :)
Evet canim sikma canini aynisi bizdede oluyo.sanki altima kacirmisim gibi hissediyorum fitilin kalan kismi cikinca :)Kizlar ben bugun progesteron fitile basladim ama sanki ilacin bir kismi geri geliyor ve ic camasirim altima kacirmisim gibi islak, sizde de oluyomu boyle. Hemsire normal dedi ama kafam karisyti anam ignesi bir dert bitti derken simdidr fitil. 3 kez lullancakmisim.
Selam kizlar bugun 10 gundur dondurulmus 2 tane embriyom transfer edildi..bende olusan kisa sureli bikac kasik agrisi haricinde hhicbir belirgin isaret olmadi.
Ama bir ikigundur ilgimi ceken sey, vajinal kurulugumun olmasi.yani ben normalde akintilari olan bir insanken simdi boyle hicbir akintimin olmamasi beni dusunduruyor.
acaba icinizde bunu yasayan varmi? Boyle kuruluk hamilelik gerceklesmedigininmi isaretidir? Lutfen bi cevap bekliyorum. ..
Ayy hayirli olsun canim ya..insallah diyim ama bugun kafami bisey boz du . bilmiyorum sendede oldumu.bugun transferden sonra 10.gun ve bende birdamla bile olsun akinti yok.normalde akintilarim vardir.ama yaklasik su son bir ikigundur gerceklesen bu kuruluk malesef tum umitlerimi kirdi...acaba bu olmadiginin isaretimidir?
Merhaba kızlar forumu takip ediyorum ama çok az katıldım şimdiye dek sizlerin güzel haberlerini aldıkça mutlu oluyor üzücü haberleri aldıkça üzüntünüzü paylaşıyorum inanın. Allah hepimize sağlıklı hayırlı Salih evlat versin annelik babalık duygusunu bize de yaşatsın inşallah dualarımdasınız. Benimde bugün transferimin 10. Günü ve çok şükür Rabbim nasip etti ve pozitif sonuç aldık. Sadece kafama takılan değerim 48 ve bu değer düşük mü bilemedim
Evet ortalama hcg 13.gün 50 çıktı Dr um tamam tekrar hcg bakma haftaya bu gün gel keseyi görelim dedi. Eşim annem ben hepimiz mutluluktan ağladık. Ama şimdi Songül negatif çıktı dedi çok üzüldüm. Allahım hepimize hayırlısını versin! Meryem süresini (16.cüz) okuyun arkadaşlar 41 e tamamlayın. 26 idi değerim bir gecede 49 oldu. Orda da geçtiği gibi Allah ol desin olur! Sabredin! Şükredin ! Dualarım sizlerle...
Ayy hayirli olsun canim ya..insallah diyim ama bugun kafami bisey boz du . bilmiyorum sendede oldumu.bugun transferden sonra 10.gun ve bende birdamla bile olsun akinti yok.normalde akintilarim vardir.ama yaklasik su son bir ikigundur gerceklesen bu kuruluk malesef tum umitlerimi kirdi...acaba bu olmadiginin isaretimidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?