balım yazmıştım uzunca gönderemeden sayfa kapandı:)tekrar anlatayım doktorum seval taşdemir fertijin tbm de..intralipid bir serum lenfosit ise bir aşı..ürtikerim haşimato troidim olunca bağışıklık problemim var...ilki düşük diğer 2 si kimyasal olunca dedikki bebek heralde allerji yapıyor vücut atmaya çalışıyor,burdan topiklerden iki arkadaşımda ben ne yapacağım diye düşününce biri 4. tedavisinde biride 7 .tedavisinde bu aşılar sayesinde hamiş kaldılar hatta şuan bebekleri kucaklarında çok şükür...banada umut oldu başladım..eşimden kan alıp ayrıştırıp lenfositlerini bana enjekte ediyorlar,eşimde doktor onunda aklına yattı başladık...geçen tedavimde bir faydasını göremedim ama inşallah bu kez görürüm ,bu yolla birçok kişi bebeğini kucağına aldı darısı başımıza inşallah
sağol cnm inşallah hepimizin dileği olur,her ay düzenli eşimden kan alıp aşı haline getirip bana enjekte ettiler,3 aşı dan sonra tedavi başlanıyor,yani tedaviden 3 ay önce aşılara başlanıyor,vücut bebeği atmasın diye cnm
canım hayırlısı olsun...durmun ve döllenme oranın maşallah maşallah çok çok iyi...demekki embriyolarınızda bir problem yok gayet kaliteliki 5. gün transferi öneriyor doktorun...benim döllenme oranım senin gibi olsa dans ederdim

bizim bir tedavi olacak kadar elde edilebiliyor bunada şükür tabiki ama sana moral olsun söylüyorum cnm...herşey yolunda olmaması için hiçbir sbep yok bence annelerine gayet tutunacaklar,sadece stres yapma rahat rahat dinlen cnm
hayırlı olsun canımcım umarım herşey yoluda olur