3 depınarcım sana demiştim dahada çıkacak :) hayırlsıı olsun ben 2 arayla yaptırıyorum 2 ye ikinci katllıyo bıtanem allah yuzunun guldursun
0.1 olma sansi hic yok birdahaki denemeye kaldi artik hayirlisi degilmis
pınarcım sana demiştim dahada çıkacak :) hayırlsıı olsun ben 2 arayla yaptırıyorum 2 ye katllıyo bıtanem allah yuzunun guldursun
Evet ortalama hcg 13.gün 50 çıktı Dr um tamam tekrar hcg bakma haftaya bu gün gel keseyi görelim dedi. Eşim annem ben hepimiz mutluluktan ağladık. Ama şimdi Songül negatif çıktı dedi çok üzüldüm. Allahım hepimize hayırlısını versin! Meryem süresini (16.cüz) okuyun arkadaşlar 41 e tamamlayın. 26 idi değerim bir gecede 49 oldu. Orda da geçtiği gibi Allah ol desin olur! Sabredin! Şükredin ! Dualarım sizlerle...
0.1 olma sansi hic yok birdahaki denemeye kaldi artik hayirlisi degilmis
Evet ortalama hcg 13.gün 50 çıktı Dr um tamam tekrar hcg bakma haftaya bu gün gel keseyi görelim dedi. Eşim annem ben hepimiz mutluluktan ağladık. Ama şimdi Songül negatif çıktı dedi çok üzüldüm. Allahım hepimize hayırlısını versin! Meryem süresini (16.cüz) okuyun arkadaşlar 41 e tamamlayın. 26 idi değerim bir gecede 49 oldu. Orda da geçtiği gibi Allah ol desin olur! Sabredin! Şükredin ! Dualarım sizlerle...
hayırlısı olsun cnm songul için bende uzuldum ama verende rabbım vermeyende bazen hayır dıye düşündüğümüz şeyler şer olabiliyo onun için allaha şükürler olsun bende okudum meryem suresini allaha tevekkül ettim hep hayırlısının dıledim halada öle benımde perşembe çağırdılar keseyi görmeye hayırlısı hakkımızda olmayan isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin işalalh hep dualarım öyle ......
hayırlısı olsun cnm songul için bende uzuldum ama verende rabbım vermeyende bazen hayır dıye düşündüğümüz şeyler şer olabiliyo onun için allaha şükürler olsun bende okudum meryem suresini allaha tevekkül ettim hep hayırlısının dıledim halada öle benımde perşembe çağırdılar keseyi görmeye hayırlısı hakkımızda olmayan isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin işalalh hep dualarım öyle ......
benım bak ilk 541 di ikinci 821 3 cü 1946 dahada senın sonuç 2 arayla daha çok artıcak :) 3 de
Cuma da kese için beni çağırdı. Sen nerde yaptırdın uygulamanı? Ilk mi?
Benimki tek embriyo. Yaş genç diye tek istedik bize sordular. Allahım çok büyük. Herkeste farklı hcg değeri oluyormuş bende düşük diye çok üzülmüş olmadı herhalde demiştim.ama allahım senin Dediğin olur dedim
2 ci canım benım smryna art bayraklıda yaptırdım ilki yaptırdık tutmadı 3 ay sonra ikincisini denedik dondurulmuşlarımız yuzumuze guldu nasip hayırlısı artık kese önemli gel perşembe gel........
benım yaş 27 2 tane transfer edildi halada şunu sölerim tek çift fark etmez rabbım hayırlısını nasip etsin hakkımda eşim diyo dıyorum hayırlısı .........
Haklısın canım. Ama yasal olarak 35 yaş altına ciddi düşük ve negatif sonuç yoksa tek embriyo koyulması gerekiyor. Fakat merkezler sonuç olarak başarı oranlarını yükseltmek için çift bazen 3 koyuyorlar. Ve riskleri için sözleşme imzalatıyorlar. Korktum ben. Tek olsun Allah verirse tutarsa dedim. Tek koyuldu. Hayırlısı olsun. Güzel haberini bekliyorum senden .
merhaba ben 43 yaşındayım ilk denememdi 12 gün hcg25 14 gün 65 ve 19 gün dr um 1500 olmasını beklerken 310 da kaldım dr çok olumlu konuşmadı benimle pzts ultrason la bakılacak sormak istediğim hcg son anda yükselir ve bebek tutunurmu çok düşük ihtimalmi bu
işallah cnm nerde varsa benle 1 denemde gıren arkadasa tek koyuldu bak şimdi 6 aylık kızı olcak rabbım verdımı tek çift farketmıyo bunda embrıyolog dedi 2 tane koyalım bızde kabul ettık
[/QUOTE]valla hıstereskopi =600 trasfer = 3,800 ıms = 400 ilaçlarda =1300 yanı 8000 9000 bın arası buldu dondurulmaya 750 verdik 2 embrıyo için iyikide vermişiz ama kent pahalı tabi, ........UOTE=PINAR112;34024867]Ben de kentte yaptırdımama takibim kordon kadındoğumda oluyor. Maliyeti size Ne kadar oldu? Kent pahalı ama çok iyi dediler izmire yabancıyız biraz.
Her kadının bünyesi aynı değil cevabını aldım ben ve hiç önemi yok çıkmazsa kese görmek yeterli hcg yi sonradan vücut arttırıyormuş. Endişe etmeyin bebiş gereksiz yere stres altında kalmasın
sağol ama sanırım keseyi hcg 1000 in üzerindeyken görebiliyormussun yanılıyormuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?