• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. İnşallah önce keseyi görür, sonra da kalp atışlarını duyarsın. Bir bakmışsın bebeğin kucağında.
Darısı bizim başımıza inşallah.

Ben dün iğnelere başladım. Doktorum ilk muayenede 150 gonal f ile başlarız demişti. Dünkü muayeneden sonra 225 e çıkardı dozu.
Bana biraz fazla geldi ama vardır bir bildiği. Şimdi tek korkum ohss olup tedavimin iptal edilmesi. İnşallah olmaz öyle bir şey.
Ayın 24ü gibi hazır oluruz dedi.Tek embriyo konulacakmış yaşımdan dolayı. ama bu sıkıntı değil. Tutacaksa tek embriyo da tutar dedi.
Bakalım şimdi takipteyiz, hayırlısı olur inşallah

Doz fazla canım hiç telaş etme, ben 300 ile başladım 275 ile bitirdim ;) hatta elimde fazladan iğne kaldı hiç açılmamış bile var yarım da. Rahat ol emi ;)

Hiç alakası yok bununla hamile olup olmamanın. Rahat ol. Benim 2. Transferimde hiç akıntım olmamıştı sadece kasık batması ve göğüsde biraz gerginlik olmuştu ve tuttu. Gerçi sonradan düşürdüm ama sağlık olsun:)
Bu sefer 9. Günüm ve tek bşr işaret bile yok . Zaten hiç bir hamilelik birbiri ile benzer belirtiler göstermez deniliyor.

Icimi rahatlattin canim sagol.ama yinede tibbi olarak sanki okudugim sitelerde vajinal akinti hamileligin isareti olarak kabul ediliyor.bendeki kuruluk oyuzden korkuttu beni..
buarada senin test gunun nezaman canim? Benimki 20 subat

Hiç kafana takıpta üzülme canım ben pozitif sonucu almama rağmen hala vajinal kuruluk yaşıyorum..akıntıya dair hiç birşey yok..transferin ilk günüden beri böyle..Bizimkisi normal gebelik olmadığı için süreç daha geç işliyor.. ümidini hiç kaybetme:34:

Ayy gercektende dedigin dogru olabilir.bizimki normal gebelik degil:) belki bu etkide vardir. Ve sizlerden bunu duymak icimi rahatllati ya.
sagsalim kucagina almayida nasip eder insaallah. .

selam arkadaşlar bu topik ilk açıldığında takip ediyordum sonra koptum hiç mesaj yazamadım ama arada bir arkadaşların mesajlarını okuyordum..şimdi sizlere kısaca geçtiğim aşamaları yazayım da belki aynı durumda olan arkadaşlar varsa içleri ferahlasın..Bizdeki sıkıntı sperm sayı,hız ve morfoloji sorunu..hepside çok kötüydü yani..
16 acak tadaviye başlama tarihimdi.300 gonal- F ile başladım hep ohhs olacam diye korktum ama olmadı hepi topu 9 yumurta çıktı..28 ocak opu oldum..5 embriyom döllendi sadece 2 tanesi orta kalitedeydi iyi kalitede embriyom olmadı spermler çok kötü demişti doktorum..31 ocakta transferim oldu.transfer sırasında bile doktorum okadar ümitsiz konuştu ki moralim bozulmuştu ama ümidimi hiç kaybetmedim..yaşım tutmamasına rağmen 2 embriyo koydu ki biri tutmazsa diğeri tutunur belki dedi..tabi bu arada ben iş yerinden ve akrabalardan kimseye söylememişim tüp bebeği:1:v iş yerinden ara ara kaçamaklarımda ne yalanlar ne yalanlar Allahım affetsin beni :1:
transfer sonrası 3 gün hiç kalkmadım yemeği bile yatakta annem yedirdi.. sonraları artık ev içindeydim iş yerinden de yıllık izin almıştım..evde kitap okudum dua edip duruyordum. 10. gün işe başladım ve o gün biraz fazla ayakta kaldım sanırım bi baktım kanama oldu hemen hastaneye koştum bhcg yaptırdım.değer 41 çıktı ama sevinemiyorum çünkü kanama var.doktor aspirin ile hıbor göbek iğnesini kesti progesteron iğnesi verdi 2 gün onu yaptım 12. gün ki değerim 88 olmuştu artık kanamam da bitmişti..bu sefer 2 gün sonra bidaha gel kanda yine bakcaz dedi doktor.. çok şükür ki 14. gün değerim 182 çıktı..şu an evimde dinleniyorum rapor aldım çünkü çalışma şartlarım çok ağır biliyorum ki işe gitsem beni hiç oturtmayacaklar..5 martt da ultrason muayenem var..
Demek isteyeceğim şu ki hiç bir zaman ümidinizi kesmeyin..Rabbim ol demişse önünde hiç bir engel duramaz..benim ilk denememdi ve çok şükür ki bebeğim bana tutundu.ama o kanama ile diğeri tutunamamış heralde, doktorum kan değerime göre ikiz gebelik olmadığını söyledi..hiç önemli değil rabbim inşallah bunu bana bağışlar..burda senlerdir çocuk özlemi çeken nice anne adaylarımız var Allah onlarında bu özlemini gidersin burdaki tüm arkadaşlarımın gönlüne göre versin..Allah benim de tüm bu yolda eziyet ve cefa çeken arkadaşlarımızın da gönlüne göre versin..

Dogurup misler gibi anayla meleklerinin sarildigi haberlerinide aliriz insallah senden canim..

selam arkadaşlar bu topik ilk açıldığında takip ediyordum sonra koptum hiç mesaj yazamadım ama arada bir arkadaşların mesajlarını okuyordum..şimdi sizlere kısaca geçtiğim aşamaları yazayım da belki aynı durumda olan arkadaşlar varsa içleri ferahlasın..Bizdeki sıkıntı sperm sayı,hız ve morfoloji sorunu..hepside çok kötüydü yani..
16 acak tadaviye başlama tarihimdi.300 gonal- F ile başladım hep ohhs olacam diye korktum ama olmadı hepi topu 9 yumurta çıktı..28 ocak opu oldum..5 embriyom döllendi sadece 2 tanesi orta kalitedeydi iyi kalitede embriyom olmadı spermler çok kötü demişti doktorum..31 ocakta transferim oldu.transfer sırasında bile doktorum okadar ümitsiz konuştu ki moralim bozulmuştu ama ümidimi hiç kaybetmedim..yaşım tutmamasına rağmen 2 embriyo koydu ki biri tutmazsa diğeri tutunur belki dedi..tabi bu arada ben iş yerinden ve akrabalardan kimseye söylememişim tüp bebeği:1:v iş yerinden ara ara kaçamaklarımda ne yalanlar ne yalanlar Allahım affetsin beni :1:
transfer sonrası 3 gün hiç kalkmadım yemeği bile yatakta annem yedirdi.. sonraları artık ev içindeydim iş yerinden de yıllık izin almıştım..evde kitap okudum dua edip duruyordum. 10. gün işe başladım ve o gün biraz fazla ayakta kaldım sanırım bi baktım kanama oldu hemen hastaneye koştum bhcg yaptırdım.değer 41 çıktı ama sevinemiyorum çünkü kanama var.doktor aspirin ile hıbor göbek iğnesini kesti progesteron iğnesi verdi 2 gün onu yaptım 12. gün ki değerim 88 olmuştu artık kanamam da bitmişti..bu sefer 2 gün sonra bidaha gel kanda yine bakcaz dedi doktor.. çok şükür ki 14. gün değerim 182 çıktı..şu an evimde dinleniyorum rapor aldım çünkü çalışma şartlarım çok ağır biliyorum ki işe gitsem beni hiç oturtmayacaklar..5 martt da ultrason muayenem var..
Demek isteyeceğim şu ki hiç bir zaman ümidinizi kesmeyin..Rabbim ol demişse önünde hiç bir engel duramaz..benim ilk denememdi ve çok şükür ki bebeğim bana tutundu.ama o kanama ile diğeri tutunamamış heralde, doktorum kan değerime göre ikiz gebelik olmadığını söyledi..hiç önemli değil rabbim inşallah bunu bana bağışlar..burda senlerdir çocuk özlemi çeken nice anne adaylarımız var Allah onlarında bu özlemini gidersin burdaki tüm arkadaşlarımın gönlüne göre versin..Allah benim de tüm bu yolda eziyet ve cefa çeken arkadaşlarımızın da gönlüne göre versin..

Hayırlı olsun canimmm rabbim sorunsuz bir hamilelik gecirmeyi sag salim bir avazda kucağına almayı nasip etsin :)) ne güzel böyle haberler almak bende beklemedeyim 3. Günü transferimin rabbim inşallah bizlerede nasip eder o mutluluğu sen tecrubelisin canim daha üçüncü günüm ama bugun sabahtan beri batmalar var normalmi acaba

kızlar meraba bende sevgililer günü itibarıyla tedavim başlamış oluorum...yalnız değilim yalnız değilsiniz inşallah bu son olur bebişmize kavuşuruz ....musmutlu kız haziran topiğinde birlikteydik sanırım

Hayırlı olsun canimmm rabbim sorunsuz bir hamilelik gecirmeyi sag salim bir avazda kucağına almayı nasip etsin :)) ne güzel böyle haberler almak bende beklemedeyim 3. Günü transferimin rabbim inşallah bizlerede nasip eder o mutluluğu sen tecrubelisin canim daha üçüncü günüm ama bugun sabahtan beri batmalar var normalmi acaba
hayırlı olsun canımmmm inşallah olacak poziti haberlerini bekliorum...:46:

Icimi rahatlattin canim sagol.ama yinede tibbi olarak sanki okudugim sitelerde vajinal akinti hamileligin isareti olarak kabul ediliyor.bendeki kuruluk oyuzden korkuttu beni..
buarada senin test gunun nezaman canim? Benimki 20 subat
az kalmış canım seninde hadi bakalım,güzel haberleri bekliorum:46:

kızlar meraba bende sevgililer günü itibarıyla tedavim başlamış oluorum...yalnız değilim yalnız değilsiniz inşallah bu son olur bebişmize kavuşuruz ....musmutlu kız haziran topiğinde birlikteydik sanırım

Inşallah canımm sen ne durumdasin suan ignelere mi başladın

Inşallah canımm sen ne durumdasin suan ignelere mi başladın
evet canım 4. tedavim lenfosit aşısı deniyoruz 3. dede denedik ama sonuç alamadık bu kez yeniden denioruz..gonal f 225 ile başladık .gonal f i ilk kez kullanıyorum doktorum ilçlarımı değiştirdi..benim gibi tekrarlayan kimyasallarda faydası oluyormuş değişikliğin bakalım..bugün ikinci dozu uyguladık

evet canım 4. tedavim lenfosit aşısı deniyoruz 3. dede denedik ama sonuç alamadık bu kez yeniden denioruz..gonal f 225 ile başladık .gonal f i ilk kez kullanıyorum doktorum ilçlarımı değiştirdi..benim gibi tekrarlayan kimyasallarda faydası oluyormuş değişikliğin bakalım..bugün ikinci dozu uyguladık

Bu lenfosit asisi nedir? Intralipid gibi birseymi? Nerde tedavi oluyorsunuz? Bende ucu deneyecegim..

Selam kizlar bugun 10 gundur dondurulmus 2 tane embriyom transfer edildi..bende olusan kisa sureli bikac kasik agrisi haricinde hhicbir belirgin isaret olmadi.
Ama bir ikigundur ilgimi ceken sey, vajinal kurulugumun olmasi.yani ben normalde akintilari olan bir insanken simdi boyle hicbir akintimin olmamasi beni dusunduruyor.
acaba icinizde bunu yasayan varmi? Boyle kuruluk hamilelik gerceklesmedigininmi isaretidir? Lutfen bi cevap bekliyorum. ..

Daha once denemelerinde nasildi? Kiyaslama yapabilirsin belki. Herkes degisik cunku? Crinone mu kullaniyorsun oda kuratabilirmi diye dusundum?

Pazartesi transferim olacak saat 11:30 da. Ne kadar heyecanliyim anlatamam. 1 hafta izin aldim. Kislar tecrubeleriniz benim icin kiymetli. Neler tavsiye edersiniz. NEler yapmaliyim. Transfer ile ilgili tecrubeleriniz nelerdir.

Bu arada kisa bilgi vereyim. 32 yasindayim. Ilk deneyimim. Esimin sperm saysisi hareketliligi ve morfoloji sorunumuz var. bu arada bende pko luyum. Ama duzenli adet goruyorum.
Sikintim yok yani. 12 yumis toplandi. Ertesi gun dr 11 i dollendi dedi. 5. Gun transferi olcagim. Durum bundan ibaret.

Canım benim inşallah bu son olsun ve rabbim yüzünüzü güldürsün anladigim kadariyla gebelik oluyo ama tutunamiyor mu lenfosit dedigini biraz acarmisin canım anlayamadim kusura bakma

Doz fazla canım hiç telaş etme, ben 300 ile başladım 275 ile bitirdim ;) hatta elimde fazladan iğne kaldı hiç açılmamış bile var yarım da. Rahat ol emi ;)

Pko olunca insan ister istemez korkuyor ama teslim ettim kendimi doktoruma :) Yalnız ben bu iğneyi yapamıyorum ya gonal f pen değil eski insülin iğneleri gibi. Batırsam da iğne girmiyo. Eşime yaptırdım o bile zor soktu. Nasıl yapıcam bilmem:( Biraz eğimli tutmak mı gerekiyor ki?

Pko olunca insan ister istemez korkuyor ama teslim ettim kendimi doktoruma :) Yalnız ben bu iğneyi yapamıyorum ya gonal f pen değil eski insülin iğneleri gibi. Batırsam da iğne girmiyo. Eşime yaptırdım o bile zor soktu. Nasıl yapıcam bilmem:( Biraz eğimli tutmak mı gerekiyor ki?

Tam dik 90 derece tutman gerekiyor . Bana eşim kolay diye kalemleri aldı arada anormal bi fiyat farkı da yoktu. Bu arada ben de genç kızlığımda polikist tedavisi gördüm. Şuan hamişim hiç korkma sen. Dua oku işin sırrı orda. 41 kez Meryem süresi okut ya da sen oku. Anlamına bakarsan beni daha iyi anlayacaksın.

Tam dik 90 derece tutman gerekiyor . Bana eşim kolay diye kalemleri aldı arada anormal bi fiyat farkı da yoktu. Bu arada ben de genç kızlığımda polikist tedavisi gördüm. Şuan hamişim hiç korkma sen. Dua oku işin sırrı orda. 41 kez Meryem süresi okut ya da sen oku. Anlamına bakarsan beni daha iyi anlayacaksın.

valla daha once kalem olanini kullanmistim. bu sefer igneleri doktorum verdi. kalem olsun da demedim acikcasi. dik tutunca yapamadim kalemdeki gibi hapmaya calistkm olmadi. esim biraz egik aciyla tutunca zoraki yapabildi. alisirim herhalde bir kac gune kadar. meryem suresini biliyorum canim. 41 gun 41 kere okumustum. anlami da cok derin biliyorum. su an hastayim zaten ama bitince 41 kere olmasa da okuyabildigim kadar okurum. cok sagol hatirlattigin icin. bu arada annem tefriciye okuttu. yer gok dua ile. Rabbim ol desin olacak insallah.

Back
X